Translate

Φεμινιστικά συνθήματα, σε Εκκλησία της Θεσσαλονίκης

Στην χώρα που όλα τα παράλογα πράγματα «βασιλεύουν», δεν μας προκαλεί τίποτα εντύπωση πια. Μάλιστα, θα μας προκαλούσε εντύπωση αν γινόταν κάτι θετικό. Φυσικά δεν υπάρχει καμία προσπάθεια να διαδώσουμε τον φόβο και τον αρνητισμό. Η αλήθεια όμως πρέπει να γίνει γνωστή.
Η Θεσσαλονίκη εκτός από τα οικονομικά προβλήματα, αντιμετωπίζει και… κάποια άλλα. Με έντεχνο ή μάλλον άτεχνο τρόπο, κάποια άτομα προωθούν τον φεμινισμό. Με τρόπο πονηρό, προσπαθούν να κάνουν επίκληση στο συναίσθημα των πολιτών και υποστηρίζουν ότι οι κακοί και σκληροί άνδρες, καταπιέζουν τις γυναίκες. Αυτό όμως δεν ισχύει πλέον. Κάποτε πράγματι οι άνδρες δεν φέρονταν και με τον καλύτερο τρόπο στις γυναίκες και πάλι όμως:
Πλέον αυτό έχει αλλάξει. Οι γυναίκες είναι ανεξάρτητες οικονομικά. Δεν είναι δηλαδή, ότι υπάρχει υπαρκτό πρόβλημα, που να δικαιολογεί τις φωνές των φεμινιστριών και εκτός από αυτό, δεν μπορούμε να λέμε ότι όλοι οι άνδρες είναι κακοί επειδή κάποιοι είναι όντως. Αυτή η αντίληψη είναι πραγματικά ρατσιστική!!!!
Σε ολόκληρο τον κόσμο, οι φεμινίστριες δείχνουν την αντίθεσή τους στην Θρησκεία. Δεν είναι δηλαδή, ότι μένουν μόνο στους «κακούς άνδρες».
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που εξασφάλισε το el, στις οποίες φαίνονται τα συνθήματα που έγραψαν οι φεμινίστριες, στον εξωτερικό τοίχο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος στην Θεσσαλονίκη.
«Ούτε δούλα, ούτε κυρά!!! Πάντα φεμινίστρια κ Αντίφα»....(χαχαχαχαχαχαα)
Τα σχόλια δικά σας!
Πηγή εικόνων: El.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com