Translate

Ανοιχτά σύνορα, Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανεργίας και επιβολή φόρων διοξειδίου του άνθρακα!

Related image
Η ''μεταναστευτική'' πολιτική, η πολιτική για το κλίμα (Ατζέντα 2030), η αντιμετώπιση της ανεργίας, αναδείχθηκαν στην τηλεμαχία των επικεφαλής των ψηφοδελτίων των δύο μεγαλύτερων πολιτικών ομάδων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Γερμανός επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βέμπερ, αντιμετώπισε τον ολλανδό επικεφαλής της λίστας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Φρανς Τίμερμανς.
«Η Άγγελα Μέρκελ έσωσε με την ανθρωπιά της την Ευρώπη», έκρινε ο κ. Τίμερμανς αναφερόμενος στην πολιτική της Καγκελαρίου στην κρίση των προσφύγων το 2015. Τι άλλο θα διαβάσουμε.
Να ξεκινήσουμε από το ότι η Μέρκελ ακολουθεί εντολές και να καταλήξουμε στο εξής: Όταν αφήνεις ανοιχτά τα σύνορα, εκτός από το ότι αλλοιώνεις πληθυσμιακά την χώρα σου (την Ευρώπη σε αυτή την περίπτωση), δίνεις και δουλειά, σε αυτούς που κερδίζουν από την διακίνηση των μεταναστών.
Αν νομίζετε ότι τα διαβάσατε όλα, κάνατε λάθος
Αναφερόμενος στην πρόταση του Σολτς , ο Φρανς Τίμερμανς υποστήριξε την δημιουργία ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης της ανεργίας, στο οποίο, όπως εξήγησε, τα κράτη – μέλη θα συνεισφέρουν πόρους.
Σταδιακά, θέλουν όλοι οι πολίτες να παίρνουν λίγα χρήματα ίσα-ίσα για να ζούνε. Δεν θα δουλεύουν και δεν θα δημιουργούν πλούτο. Για αυτό επιδοτούν την ανεργία!
Είστε έτοιμοι να διαβάσετε, τι άλλο θέλουν οι Αριστεροί της Ευρώπης;
Σε ό,τι αφορά την πολιτική για το κλίμα, ο υποψήφιος του Κόμματος Σοσιαλιστών τάχθηκε υπέρ της επιβολής «φόρου διοξειδίου του άνθρακα» σε ευρωπαϊκό επίπεδο, «οπωσδήποτε» και «γρήγορα», διευκρινίζοντας ωστόσο ότι το μέτρο πρέπει να εφαρμοστεί με κοινωνική δικαιοσύνη.
Διαβάσατε τι θέλουν να κάνουν οι Αριστεροί της Ευρώπης!!!!!
Ο Γερμανός επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βέμπερ, θέλει να γίνουν ακριβώς τα αντίθετα.
Καλύτερη φύλαξη των συνόρων, επιδότηση της εργασίας!
                                                                                         el.gr/nea , grothia.gr.
Χίτλερ Εναντίον Ρόθτσιλντ
Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!


Sonderfahndungsliste G.B.
Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!
The Black Book
Το Sonderfahndungsliste G.B. (“Ειδική Λίστα Αναζήτησης Μεγάλης Βρετανίας”) ήταν ένας μυστικός κατάλογος σημαντικών βρετανών ανθρώπων που θα συνελαμβάνονταν, το 1940 από τος SS ως μέρος της επιχείρισης εισβολής στη Βρετανία με την κωδική ονομασία Unternehmen Seelöwe (Operation Sea Lion). Μετά τον πόλεμο, ο κατάλογος έγινε γνωστός ως η Μαύρη Βίβλος.
Οι πληροφορίες προετοιμάστηκαν από την Κεντρική Υπηρεσία Ασφαλείας του Ράιχ (RSHA) υπό τον Reinhard Heydrich.
Αργότερα, ο SS-Oberführer Walter Schellenberg ισχυρίστηκε στα απομνημονεύματά του ότι είχε συντάξει τον κατάλογο που ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου του 1940. Περιείχε ονόματα ανθρώπων, οι οποίοι έπρεπε να συλληφθούν αμέσως από την SS Einsatzgruppen κατά την εισβολή, του Τρίτου Ράιχ στη Μεγάλη Βρετανία . Οι συντομογραφίες μετά από κάθε όνομα υποδείκνυαν αν το άτομο έπρεπε να κρατηθεί από το RSHA Amt IV (Gestapo) ή το Amt VI (Ausland-SD, Foreign Intelligence).
Αυτό το εγχειρίδιο ονόμασε δυνητικά επικίνδυνα αντιεθνικιστικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των μασονικών καταλυμάτων, της Εκκλησίας της Αγγλίας και των Προσκόπων.
Τον Σεπτέμβριο του 1945, στο τέλος του πολέμου, ο κατάλογος ανακαλύφθηκε στο Βερολίνο.
Το βιβλίο είχε 376 σελίδες και ήταν ένας κατάλογος με αλφαβητική σειρά από 2.820 ονόματα.
Ο όρος Fahndungsliste μεταφράζεται σε “επιθυμητή λίστα” και το Sonderfahndungsliste σε “ειδικά” ή “ιδιαίτερα επιθυμητή λίστα“.
Ο Τσώρτσιλ έπρεπε να τεθεί υπό την επιμέλεια του Amt VI (Ausland-SD, Foreign Intelligence), αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που απαριθμούνται στο μαύρο βιβλίο θα τεθεί υπό την επιμέλεια του Amt IV (Gestapo).
Το βιβλίο είχε ορισμένα σημαντικά λάθη, όπως οι άνθρωποι που είχαν πεθάνει (Lytton Strachey, πέθανε το 1932) ή δεν είχαν πλέον έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (Paul Robeson, μετακόμισε πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1939).
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ
https://digitalcollections.hoover.org/images/Collections/DA585.A1_G37_V/DA585.A1_G37_V.pdf
Η μαύρη βίβλος των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών, περιέχει 2,820 ονόματα ανθρώπων που σκόπευαν να φυλακίσουν αφότου καταλάμβαναν την Αγγλία!
Σας παραθέτουμε μερικά ονόματα για να πάρετε μια γεύση:
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
Η μαύρη βίβλος των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών, περιέχει 2,820 ονόματα ανθρώπων που σκόπευαν να φυλακίσουν αφότου καταλάμβαναν την Αγγλία!
Σας παραθέτουμε μερικά ονόματα για να πάρετε μια γεύση:
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ


ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ)


ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


Οι Ρότσιλντ διέλυσαν την Συρία για τα πετρέλαια


Mr. V (40ή) – Νέος χάρτης Βαλκανίων, Ὑπόθεσις «Μάτι», Τζαμὶ Ἀράπ, Τάσσος Παπαδόπουλος..



‘Ο Δ Υ Σ Σ Ε Ι Α ΤV’
NIKOSXEILADAKIS.GR
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com