Αναρτήθηκε από
spy
- Λήψη συνδέσμου
- X
- Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
- Άλλες εφαρμογές
Τα τρία βασικά συμπεράσματα με απλά λόγια για όσους θέλουν πραγματικά να γνωρίζουν...
Η Εθνική Δεξιά, η οποία στηρίζει τους Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ, δείχνει να αποτελεί, αυτή την στιγμή, την κορυφαία δύναμη στην παγκόσμια διπλωματία, έχοντας απέναντί της την λεγόμενη Νέα Τάξη (Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση κτλ.)
Εμείς θα σας δώσουμε τα τρία πιο σημαντικά συμπεράσματα αυτής της συνάντησης.
1ο: Ή θα δουλέψει το μοντέλο «πολυπολικός κόσμος» ή η Ρωσία δεν μπορεί να εγγυηθεί για την χρήση των πυρηνικών όπλων.
«Είχαμε μια ανοιχτή συζήτηση για την αποπυρηνικοποίηση, για τις ΗΠΑ και για τις κυρώσεις, είμαι ευχαριστημένος», τόνισε στις δηλώσεις του ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Ο Κιμ επιθυμεί την αποπυρηνικοποίηση αλλά χρειάζεται εγγυήσεις ασφαλείας», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος και υποστήριξε ότι και ο ίδιος στηρίζει τις πρωτοβουλίες αποπυρηνικοποίησης, όπως και οι ΗΠΑ, αλλά «χρειάζονται βήματα για να δημιουργηθεί κλίμα εμπιστοσύνης».
Ο «Τσαρ Βλαντ» επέμεινε πως τέτοιου είδους εγγυήσεις έχουν νόημα μόνο αν το Διεθνές Δίκαιο είναι ανώτερο του «Δικαίου της Ισχύος».
Με λίγα λόγια, η Εθνική Δεξιά, φέρνοντας κοντά την Ρωσία με την Βόρεια Κορέα, ζητά να ισχύσει το Διεθνές Δίκαιο και η Νέα Τάξη να σταματήσει την πολιτική της απόλυτης ισχύος, με στόχο την δημιουργία ενός μονοπολικού πλανήτη με μία παγκόσμια κυβέρνηση να ορίζει το μέλλον του, αγνοώντας την ασφάλεια και τα συμφέροντα άλλων κρατών, τα οποία στέκονται εμπόδιο στην υποτιθέμενη «ειρήνη χωρίς αντίπαλο να απειλεί την παγκόσμια εξουσία».
Μόνο τότε μπορεί να ανοίξει σοβαρή συζήτηση για την αποπυρηνικοποίηση, παρότι «είναι πολύ νωρίς ακόμα», όπως υπογράμμισε ο Πούτιν.
2ο: Ο Ντόναλντ Τραμπ δίνει χώρο στην Ρωσία που γίνεται παγκόσμιος ρυθμιστής εξελίξεων
Σχετικά με όσα ειπώθηκαν για τα πυρηνικά, ο Βλαντίμιρ Πούτιν τόνισε ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας του ζήτησε να ενημερώσει την αμερικανική πλευρά για τις θέσεις του, καθώς η τελευταία συνάντηση Κιμ-Τραμπ, δεν έφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Ο Ρώσος ηγέτης δήλωσε ανοιχτός στο να μεταφέρει στον Τραμπ, το περιεχόμενο των συνομιλιών του με τον Κιμ Γιονγκ Ουν.
«Θα συζητήσουμε την κατάσταση με τις ΗΠΑ. Η Ρωσία είναι πάντα ανοιχτή σε αυτό. Δεν υπάρχουν συνομωσίες. Ο Κιμ μου ζήτησε προσωπικά να ενημερώσω την Ουάσινγκτον για τις θέσεις του και τα θέματα που τον αφορούν», σημείωσε ο «Τσάρος».
Στα μάτια της κοινής γνώμης λοιπόν, η Ρωσία αναλαμβάνει ρόλο παγκόσμιου διαμεσολαβητή σε κρίσιμα ζητήματα. Μετά την Συρία, όπου όλοι ρωτούν την Ρωσία, πριν κάνουν το ο,τιδήποτε, οι «αποτυχημένες» συνομιλίες ΗΠΑ-Β. Κορέας δίνουν στην Ρωσία τον χώρο, να αναλάβει κεντρικό ρόλο και σε αυτό το διεθνές ζήτημα. EL.GR
3ο Ο «καλός» ο «κακός» και ο «άσχημος»
Αυτή την στιγμή η Εθνική Δεξιά έχει:
- Τον «κακό» Τραμπ, ο οποίος «αλλοιώνει» τον διεθνή διαμεσολαβητικό ρόλο που είχε το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ εκ μέρους της Νέας Τάξης, «σπρώχνοντας« την Τουρκία εκτός ΝΑΤΟ, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ του Ισραήλ στο Παλαιστινιακό και μη βρίσκοντας κοινό έδαφος, μέχρι στιγμής, με την Β.Κορέα.
- Τον «καλό» Πούτιν που «σπεύδει» να αγκαλιάσει την Τουρκία, τα λέει και με Ισραήλ και με Παλαιστίνη, ενώ τώρα διαμεσολαβεί μεταξύ Τραμπ και Κιμ. Η Ρωσία αντικαθιστά, στην παρούσα φάση, το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ στην παγκόσμια διπλωματική σκακιέρα. Ή αλλιώς: η Εθνική Δεξιά καθιστά την Ρωσία υπερδύναμη και στην διπλωματία, ειδικά σε περίπτωση που ο Λευκός Οίκος επανέλθει στα χέρια της Νέας Τάξης (Ομπάμα, Χίλαρι κτλ.)
- Τον «άσχημο» Κιμ, που έχει πυρηνικά όπλα, ικανά να ξεκινήσουν παγκόσμιο πόλεμο, σε περίπτωση που η Νέα Τάξη «σαμποτάρει» την πολιτική άνοδο της Εθνικής Δεξιά, η οποία δείχνει πως έχει εισάγει στην σφαίρα γεωστρατηγικής (όχι ιδεολογικής) επιρροής της και τον Κιμ της Β.Κορέας, παρά το γεγονός πως είναι παλαιοκομμουνιστής. Άλλωστε ο παλαιοκομμουνισμός δεν συμφωνεί απαραίτητα με τις νέο-κομμουνιστικές πολυπολιτισμικές «χρωματιστές» πολιτικές της Νέας Τάξης.