Translate

Δελτίο των 11: ο τσίπρας ο ζάεφ οι δημοσκοπήσεις και τα άλλα παιδιά!

Εντάξει , μπορεί ο Αλιέκσι να μην ξέρει ότι 
η Μυτιλήνη δεν είναι νησί δίπλα στη Λέσβο, αλλά ο σύντροφος Ζάεφ θα του εξηγήσει ότι «και οι Τούρκοι πολέμησαν τους Οθωμανούς».

Χάσαμε τη Θωμαρίτα! ΣΤΟΠ.

Ο θεοσεβούμενος Μάρκος Μ. , έχασε από το γραφείο του, (μόνο), τη χυμώδη Θωμαρίτα Κ.. Ήταν θέλημα Θεού.

ΧΨ και ΤΚ9 Δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές

Ρώτησαν οι γκαλοπατζήδες το σταθμισμένο δείγμα των αντιπροσωπευτικών ηλιθίων που χρησιμοποιούν, για τα κριτήρια ψήφου για τις Ευρωεκλογές και το 11% των εντελώς ευρω- ηλιθίων απάντησαν ότι η ψήφος τους θα καθοριστεί από τις θέσεις που έχουν τα κόμματα για ΕΕ. Τόσον ηλίθιοι.

Από την άλλη , οι υγιώς σκεπτόμενοι είναι μόνο 24% .Το 18% δήλωσε ότι θα ψηφίσει με κριτήριο την ανατροπή της κυβέρνησης Τσιπρόφσκι και το 6% είναι σάπιες σταφίδες και ψηφίζουν με φανατισμό Κοινοπραξία Λαμόγια -Εφιάλτες ΕΠΕ.

Για να βγάλετε συμπέρασμα αυτοί ποιό θέλουν να τσακιστεί και να φύγει ο Χαβαναγκίλα Αλιέκσι και η προοδευτική συμμαχία των Κλεπτών είναι τριπλάσιοι των φίλων των ΣΥΡΙΖΟφσκι, και για κάθε 100 φυσιολογικούς, (τίμιους και σάπιες σταφίδες) υπάρχουν 40 σοβαροφανείς τηλεηλίθιοι, ξέχωρα οι «αναποφάσιστοι».

Οι γκαλοπατζήδες, ρώτησαν το σταθμισμένο δείγμα των αντιπροσωπευτικών ηλιθίων που χρησιμοποιούν, ποιος από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα με τους Ευρωπαίους. Ποσοστό 30% απάντησε, «ο Κούλης» , και το 22% απάντησε, «ο Αλιέκσι Τσιπρόφσκυ». Νομίζουν ότι θα στείλου Μοραγιάνηδες στην Πόλη, Ασε που εινα τόσο ηλίθιοι που νομίζουν ότι οι Αγιάν είναι Αη Γιάννηδες.

Ξελαρυγγιάσματα

Μας ξεκούφαναν με τις τσιρίδες τους. Ο Κούλης, υποσχέθηκε στο πόπολο ότι «μετά τις ευρωεκλογές θα κάνουμε δυνατή τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη», ενώ η (αριστερή) Γαλλίδα υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ναταλί Λουαζό, διαβεβαίωσε το αριστερό ακροατήριο ότι, «η φωνή της Ελλάδας, (ήδη) ακούγεται δυνατά στην ΕΕ».

Αριστερή Επιτυχία

Ο Ανθύπατος Τζέφρι με το αμερικανικό υγροποιημένο αέριο που φέρνει ο Τσάκος πήρε συμβόλαιο της Γκαζπρόμ στην Βουλγαρία με τη ΔΕΠΑ. 23 ευρώ το MWh - . Σε εμάς πόσο το πουλάει ;

Δελτίο των 11
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com