Translate

«Κόπηκε» το «Μακεδονία Ξακουστή» από τη μαθητική παρέλαση- Έτοιμες λίστες «τρομοκρατών» για αύριο λέει η συριζαϊκή ΕΛΑΣ- Φοβούνται ανεξέλεγκτα επεισόδια. vids

Έκοψαν για πρώτη φορά το Μακεδονία Ξακουστή από τη μαθητική παρέλαση! Δεν είναι όμως μόνο αυτό...

Οργή και ντροπή μας προκαλούν τα όσα συμβαίνουν λίγες μόνο ώρες πριν την μεγάλη εορτή των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, στη μαθητική παρέλαση στο Σύνταγμα για πρώτη φορά δεν ακούστηκε το θρυλικό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή». Όταν ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους γιατί η φιλαρμονική και οι μπάντες δεν έπαιξαν το θρυλικό εμβατήριο, απάντησε πως δεν είναι δική του αρμοδιότητα.
«Νομίζω πως η ευθύνη της σημερινής παρέλασης είναι στην Περιφέρεια και στον Δήμο. Με δικές τους διαδικασίες αποφάσισαν τι θα παίξουν», ανέφερε ο Κ. Γαβρόγλου.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό.
Νέες προσαγωγές πραγματοποιήθηκαν, κατά Ελλήνων πατριωτών που φώναζαν συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών!
Οι λίστες «τρομοκρατών» της ΕΛ.ΛΑΣ, τα Drones και ο…Τσολιάδες!
Όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» η ΕΛ.ΑΣ φοβάται ακόμη και πιθανή επίθεση με drone που μπορεί να ρίξει μπογιές ή ακόμη και παρέμβαση «μασκαρεμένων» που ως τσολιάδες θα θελήσουν να εισβάλλουν στην παρέλαση.
Φοβούνται ακόμη μήπως προσπαθήσουν να εμποδίσουν τους 21 κανονιοβολισμούς που ρίχνονται κάθε χρόνο στο Λυκαβηττό!!!
Έχουν επίσης έτοιμες λίστες με φωτογραφίες για μεμονωμένα άτομα ή ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα συλλαλητήρια και τις κινητοποιήσεις κατά τη Συμφωνία των Πρεσπών. Επίσης έχουν κάνει εκτεταμένη χρήση του «παρατηρητηρίου» του διαδικτύου για βρουν πιθανούς «τρομοκράτες».
Υπάρχει σαφέστατη οδηγία για αύριο, να προχωρούν οι αστυνομικοί σε προσαγωγές με την παραμικρή αφορμή για να μην προκληθούν γενικευμένα επεισόδια. Φοβούνται ιδιαίτερα αντιδράσεις σε Πέλλα, Κατερίνη, Βέροια, Έδεσσα, Γιαννιτσά και λοιπές πόλεις της Βορείου Ελλάδος.
Στην Αθήνα, περίπου 1.600 αστυνομικοί θα περιφρουρούν τη στρατιωτική παρέλαση και θα βρίσκονται σε «κόκκινο συναγερμό» για κάθε ενδεχόμενο. Εκτός των άλλων σε κλοιό ασφαλείας θα είναι η εξέδρα των επισήμων για την αποτροπή τυχόν απειλητικών κινήσεων σε βάρος στελεχών της Κυβέρνησης και άλλων επισήμων.




Επιπλέον φόβος των αξιωματικών της ΕΛΑΣ είναι μήπως υπάρξει κάποια αιφνιδιαστική συμβολική ή άλλου είδους ενέργεια από τους συμμετέχοντες. Ενισχυμένα θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την Μητρόπολη Αθηνών όπου θα γίνει η δοξολογία όπου για την ΕΛΑΣ ελλοχεύει κι εκεί ο κίνδυνος να υπάρξει κάποια «ακτιβιστική» ενέργεια.
el.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com