Translate

Με περισσότερες θέσεις φιλοξενίας θα «αντιμετωπίσει» ο ΣΥΡΙΖΑ το νέο κύμα λαθρομετανάστευσης!

Image result for domes filoxenia lauro
Η Ελλάδα θα πρέπει να ετοιμάζεται για ένα νέο κύμα λαθρομετανάστευσης, αφού η έννοια της αποτελεσματικής φύλαξης των συνόρων αποτελεί απαγορευμένη έννοια για τους κατά καιρούς «ανθρωπιστές» του «Συνταγματικού τόξου» που κυβερνούν την Χώρα.

Στην «Καθημερινή», κάτω από τον χαρακτηριστικό τίτλο «Αν υπάρξουν έκτακτες ροές, θα ληφθούν και έκτακτα μέτρα», διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Παρά την ευφορία σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τη δραστική μείωση των μεταναστευτικών ροών, οι αφίξεις μεταναστών και προσφύγων στα ελληνικά νησιά και στον Έβρο είναι καθημερινές, με αποτέλεσμα να απαιτείται διαρκώς η δημιουργία νέων θέσεων φιλοξενίας στην Ελλάδα.
Από την πλευρά του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής γίνεται προσπάθεια να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες διαθέσιμες θέσεις ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, που οπωσδήποτε θα σημειωθεί αύξηση του αριθμού ανθρώπων οι οποίοι φτάνουν καθημερινά από την Τουρκία. “Εφόσον οι μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές θα κυμανθούν σε λογικά πλαίσια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, φροντίζουμε ν αυπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
Αν υπάρξουν έκτακτες ροές, θα ληφθούν και έκτακτα μέτρα”, διαμηνύουν πηγές του υπουργείου». Αντί, δηλαδή, να θωρακιστούν, επιτέλους, τα (θαλάσσια και χερσαία) σύνορα της Χώρας και να πάψει πια η Ελλάδα να αποτελεί την εύκολη λύση για τους λαθρομετανάστες, τα «έκτακτα μέτρα» της κυβέρνησης θα είναι νέες θέσεις φιλοξενίας για όσους παραβιάζουν τα σύνορά μας.
Όπως αμέσως μετά σημειώνει η Καθημερινή «Ήδη στο τέλος του προηγούμενου χρόνου τέθηκε σε εφαρμογή πρόγραμμα φιλοξενίας 6.000 αιτούντων άσυλο σε ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα προκειμένου να μπορεί να συνεχιστεί η αποσυμφόρηση των ΚΥΤ (κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης) των νησιών, τα οποία ωστόσο γεμίζουν και πάλι μέσα σε λίγες ημέρες».
Δηλαδή, οι λαθρομετανάστες έρχονται στην Ελλάδα (κυρίως στα νησιά της), μεταφέρονται από εκεί σε ξενοδοχεία, τα νησιά όμως μέσα σε λίγες ημέρες γεμίζουν ξανά με νέες αφίξεις λαθρομεταναστών, με το όλο σκηνικό να επαναλαμβάνεται.
Το μετέπειτα αίτημα μονιμοποίησης-νομιμοποίησης όλων αυτών που έρχονται παράνομα στην Χώρα μας, από τους κάθε λογής «αλληλέγγυους», «ανθρωπιστές» και «αντιρατσιστές», αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.
Προεκλογική ομιλία Βίτσα στην Πακιστανική Κοινότητα: «Σας χρειαζόμαστε. Ζήτω το Πακιστάν»
Προεκλογική ομιλία Βίτσα στην Πακιστανική Κοινότητα: «Σας χρειαζόμαστε. Ζήτω το Πακιστάν»
ΠΗΓΗ
Το Σάββατο 23 Μαρτίου, δύο μέρες πριν την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησε στην Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο υπουργός παρουσία μεταφραστή μίλησε στον ενθουσιασμένο κοινό για τα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών.
Ο κ. Βίτσας είπε πως πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους βρέθηκαν άδικα στα κρατητήρια. Επίσης τους ζήτησε να βοηθήσουν την Κυβέρνηση, για να τους βοηθήσουν και αυτοί!
«Βλέπω σε εσάς του μελλοντικούς γιατρούς, μηχανικούς, ακόμα και ποδοσφαιριστές» τόνισε.
«Αυτούς τους νέους ανθρώπους που έρχονται στην Ελλάδα, να τους βοηθήσουμε, να μην περάσουν αυτά που περάσατε εσείς».
Επίσης είπε ζήτω το Πακιστάν, ζήτω η Ελλάδα, αλλά πάνω απ’όλα, ζήτω ο άνθρωπος.
«Ο καθένας έχει την δικιά του θρησκεία και πρέπει να την σεβόμαστε», τόνισε.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ προέτρεψε τον υπουργό να προχωρήσει σε νομιμοποιήσεις μεταναστών.
Δείτε όλα όσα όσα είπε παρακάτω:
Βίτσας σε πακιστανούς λαθρομετανάστες: «Σας χρειαζόμαστε. Ζήτω το πακιστάν»
Ο Συριζαίος Χριστόπουλος, το αγαπημένο παιδί του Soros των Rothschild, δουλεύει για τον αφελληνισμό μας!
To 2014 ο Soros των Rothschild ανησύχησε για τη “δημοκρατία” στην Ευρώπη. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί ο άμοιρος κι έτσι οργάνωσε ένα συνέδριο με ομιλητές βέρους…”δημοκράτες”.
Από την Ελλάδα επέλεξε μεγάλες προσωπικότητες…όπως τον Χριστόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ που αποκάλεσε Πομάκους , Ρομά και Μουσουλμάνους της Θράκης…ένα συμπαγές…Τούρκικο πράμα.
https://grothia.gr/wp-content/uploads/2019/03/o-syrizaios-christopoylos-to-agapimeno-paidi-toy-soros-ton-rothschild3.jpg
Διάλεξε έναν κάποιον Φωτιάδη και μία δημοσιογράφο της ΕΡΤ.
Γι’αυτό να κοιμόμαστε ήσυχα. Εκεί έξω ο Soros, οι διανοούμενοι , οι κρατικοδίαιτοι χαφιέδες και άλλοι πράκτορες της δημοσιογραφίας δουλεύουν ως άγρυπνοι φρουροί της Δημοκρατίας.
Πχ ο Χριστόπουλος δούλεψε για την απομάκρυνση της Σουλεϊμάν Σαμπιχά από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτή δήλωσε Ελληνίδα κι όχι Τουρκάλα.
Ο Συριζαίος Χριστόπουλος, το αγαπημένο παιδί του Soros των Rothschild, δουλεύει για τον αφελληνισμό μας!2
Ξέρετε τι δουλειά κάνει ο φωστήρας Χριστόπουλος που τόσο εκτίμησε ο Soros ;
Καθηγητής Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης.
Καταλάβατε τώρα πως κατάφεραν οι Rothschild και οι άλλοι τοκογλύφοι να διαγραφεί κάθε αναφορά στον ρόλο που έπαιξαν σε κάθε αιματοχυσία από τις σελίδες της Παγκόσμιας Ιστορίας;
Διαπιστώνουμε ότι το Σύστημα διατηρείται όρθιο μέσα από ένα δίκτυο διαπλεκόμενων συμφερόντων, ακούραστων αχθοφόρων της Νέας Τάξης που προωθούνται σε καλοπληρωμένες θεσεις-κλειδιά. Το Σύστημα καταφέρνει να τους κάνει να εργάζονται ενάντια στα δικά μας συμφέροντα…και τις αμοιβές αυτών να τις πληρώνουμε εμείς.
Την ίδια στιγμή σ’ ένα ψεύτικο γυναικείο προφίλ …και σε μία κλεμμένη φωτογραφία ενός γυναικείου στήθους έκαναν like 857 Έλληνες και άφησαν 57 σχόλια που το εκθείαζαν. Θα προλάβουν άραγε όλοι αυτοί να ακούσουν τη λέξη Soros πριν πεθάνουν
Οι Σιωνιστές πίσω απο την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης!
https://grothia.gr/wp-content/uploads/2019/03/oi-sionistes-piso-apo-tin-islamopoiisi-tis-eyropis22.jpg
Πρωτοστατεί στην αντι-μουσουλμανικη προπαγάνδα διότι έτσι μόνο “δικαιώνεται” το Ισραήλ όταν βομβαρδίζει σχολεία και νοσοκομεία στη Γάζα.
Ο μακελάρης της Νορβηγίας Breivik ακολουθώντας τις εντολές της Μοσάντ …εκτέλεσε 88 παιδιά επειδή υποστήριξαν τους αγώνες των Παλαιστινίων και δικαιολόγησε το έγκλημα ως δήθεν αγώνα ενάντια στην Ισλαμοποίηση της Ευρώπης.
Το ότι την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης την ξεκίνησε , την διευθύνει και την εκτελεί το Ισραήλ και οι χώρες-υπηρέτριές του …δεν χρειάζεται να το γνωρίζουμε.
Οι Σιωνιστές πίσω απο την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης!
Οι επιθέσεις στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν ,στη Λιβύη και τη Συρία έγιναν με εντολή των τοκογλύφων κι ήξεραν πολύ καλά ότι θα προκαλέσουν προσφυγικό κύμα που θα έφτανε εύκολα στην Ευρώπη λόγω της αποσταθεροποίησης αυτών των χωρών. Πόσο μάλλον όταν γνώριζαν εξ αρχής οτι θα στρατολογούσαν τους περισσότερους απο αυτούς τους “πρόσφυγες” ως μαχητές του ISIS οι οποίοι χάνοντας τον πόλεμο απο τους Σύριους, θα ήταν δύσκολο να παραμείνουν στην πατρίδα τους ως προδότες και έτσι θα τους φυγάδευαν στην Ευρώπη, πράμα που έκαναν ήδη.
https://grothia.gr/wp-content/uploads/2019/03/oi-sionistes-piso-apo-tin-islamopoiisi-tis-eyropis3.jpg
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com