Translate

Συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα: Επιτροπή ελέγχου του Διαδικτύου. Δεν φαντάζεστε τι θα γίνει σε 1 ΜΗΝΑ!

Ξεχάστε όσα ξέρατε για το Διαδίκτυο στην Ελλάδα. Μετά από την παραδοχή της κυβέρνησης, ότι τα πάντα και οι πάντες παρακολουθούνται στο Διαδίκτυο, έρχεται μια νέα είδηση να «ταράξει τα νερά».

Έτοιμη η «Επιτροπή για την Ορθή Χρήση του Διαδικτύου στις Εκλογικές Διαδικασίες»:
Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής και Δικαιοσύνης, από εδώ και στο εξής θα ξεκινήσει ο απόλυτος έλεγχος του internet. Τα λεγόμενα fake news θα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και εδώ μπαίνουν δύο μεγάλα θέματα στο τραπέζι.
  1. Ποιος θα διασφαλίζει ότι η εκάστοτε κυβέρνηση, δεν θα «βαφτίζει» fake news τις ειδήσεις που δεν την συμφέρουν πολιτικά; ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
  2. Η ατομική ελευθερία των πολιτών, πηγαίνει περίπατο.
Δώστε βάση! Δεν μιλάμε για κάτι θεωρητικό αλλά για κάτι που πλέον θα εφαρμόζεται στην ΠΡΑΞΗ. Έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά, να είστε σίγουροι. Η καταπίεση θα κάνει τους Έλληνες να νιώσουν ότι έχασαν την ελευθερία τους.
Σε ένα ΜΗΝΑ από τώρα θα συγκροτηθεί ειδική επιτροπή, η οποία θα ασχολείται με τα… fake news.
Ποια άτομα θα απαρτίζουν αυτή την επιτροπή: Ο γγ του υπουργείου Εσωτερικών, υπάλληλοι των υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Πολιτικής, εκπρόσωποι της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και της ανεξάρτητης αρχής για την προστασία τρων προσωπικών δεδομένων και φυσικά επιστήμονες!!!!!
Πως σας φάνηκε η παραπάνω είδηση; Οι περισσότεροι, δεν έχουν ιδέα τι έρχεται. Έχετε λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης;;
Πηγή φωτογραφίας: Pexels.com - EL.GR

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com