Translate

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...;όλα τα videos!!!

Die Neue Erde

Problems With Proving that Hitler Died in the Fuhrerbunker
Hunting Hitler: Interviewing a Witness to Hitler’s Escape (S1, E5) | History
Hitler fled to South America? New CIA doc sheds light
Hitler: Suicide or Survivor
Hunting Hitler: The Team Speaks with Eliana Keller (Season 2, Episode 7) | History
Hunting Hitler: A Brief Summary of Colonia Dignidad (Season 2, Episode 8) | History
Insight: Hitler Hunter | UNILAD Original Documentary
DID HITLER ESCAPE TO SOUTH AMERICA? WHAT HAPPENED AFTER THE WAR IN GERMANY?
Μέχρι σήμερα, η CIA ελέγχεται από ναζιστικές στήλες.
Ήταν ο Otto Skorzeny, ο πιο αξιόπιστος σωματοφύλακας και ο εμπιστευτικός του Χίτλερ.
Στο θάνατό του το 1999, αποκαλύπτοντας την αληθινή ταυτότητα τόσο του Τζορτζ Μπους senior  όσο και του Τζορτζ Μπους jr.
Η κίνηση του Χίτλερ από τη Γερμανία. Το Skorzeny ήταν ένας από τους 1.000 Ναζί
οι οποία μεταφέρθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο της επιχείρησης Paperclip-Operation.
Ο Σκορζένι είπε στον Eric Orion( μαγνητοφωνημένη ομιλία)ότι ο Χίτλερ ζούσε υπέροχα
Υπόγειου σταθμού των Ναζί / στο CIA στο Glacier National Park στις Ηνωμένες Πολιτείες
από το 1974 με το όνομα William Coates. Ο Χίτλερ επέζησε
Skorzeny πέντε ετών.
Πέθανε το 2004 σε ηλικία 114 ετών στο Ναυτικό Νοσοκομείο Bethseda.
(Όπως και να κάνει τη διασκέδαση του κόσμου, οι Illuminati ανακοίνωσαν δημοσίως το θάνατο του William
Coates aliiiias hitler).
Ο Skorzeny είπε στον Orion ότι πολλοί Ναζί αξιωματούχοι είχαν προσομοιώσει τους θανάτους τους.
ήταν ένας από αυτούς (πέθανε «επισήμως» το 1975), Josef Mengele, Martin
Bormann, Reinhard Gehlen και Adolf Hitler.
Ο Χίτλερ είχε περισσότερα από επτά σωσίες κάθε φορά για να αποφύγει την δικιά του δολοφονία. Ένας από αυτούς ήταν ο Sillip. Είναι Sillip που ήταν στην τελετή γάμου με την Eva Braun τη στιγμή που δήθεν  ο Χίτλερ μετά αυτοκτόνησε.
Ο Σίλιπ πυροβολήθηκε αργότερα στο Βερολίνο.
Στο Bunker αφού ήταν σε κατάσταση αναπνοής υπό την επήρεια ναρκωτικών. Αυτή είναι η φωτογραφία του Σίλιπ μετά την ανάληψη της ψευδο-αυτοκτονίας στις 30 Σεπτεμβρίου 1945 στο Βερολίνο. Και στις αρχές Μαΐου 1945, οι Ρώσοι την έκαναν προσιτή γνωστοποιώντας την στο γερμανικό κοινό απλά για να τους ηρεμήσουν.
Το δήθεν κρανίο του που βρέθηκε από τους ρώσους και φυλάσσεται στην ροιά  δεν είναι του Χίτλερ αλλά ούτε και τις Evas Braun. Ανήκει σε μια γυναίκα ηλικίας περίπου 42 ετών που μάλλον σκοτώθηκε εκεί για να νομίσουν ότι είναι του Χίτλερ. όσο για τα δήθεν δόντια του που βρεθήκαν και διαπίστωσαν Γάλλοι επιστήμονες ότι ήταν δικά του είναι μάλλον μια μεγάλη πλάνη. Δείτε τα βίντεο ντοκουμέντα, δημοσιογράφοι που χρόνια ασχοληθήκαν με αυτήν την υπόθεση έψαξαν και τα τελευταία του ίχνη.
Οι Χίτλερ και Eva Braun έχουν έκτοτε απελαθεί στην Αργεντινή. Το
Ζευγάρι ζούσε σε ένα ξύλινο σπίτι σε ένα απομακρυσμένο χωριό στους πρόποδες των λόφων
Άντες, ελεγχόμενος από τους Ναζί θύλακα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν
στις ΗΠΑ Δεν γνωρίζουμε πότε πέθανε η Eva Braun, αλλά το ζευγάρι είχε δύο
Κορίτσια κανείς δεν μπορούσε να τα  εντοπίσει
Αλλά κανείς δεν κάνει περισσότερα από τον Χίτλερ για να προωθήσει την εβραϊκή ατζέντα. Ο Χίτλερ ήταν δώρο του Θεού για το Ισραήλ και στους Εβραίους.
Der Sohn eines israelischen Generals sagt die Wahrheit über Juden und Palästinenser
Ein Jüdischer Professor sagt die Wahrheit
Ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε, αλλά αφού σκηνοθέτησε τον θάνατό του, απέδρασε στην Αργεντινή! Αυτό υποστηρίζει μεταξύ άλλων «θεωριών συνωμοσίας» το βιβλίο με τίτλο » Γκρίζος Λύκος: Η απόδραση του Αδόλφου Χίτλερ» («Grey Wolf: The Escape of Adolf»).
Όπως γράφουν οι συγγραφείς του, Simon Dunstan και Gerrard Williams, ο Χίτλερ στην πραγματικότητα διέφυγε με τη βοήθεια ενός μικρού αεροσκάφους και ενός υποβρυχίου, μαζί με την σύζυγό του Εύα Μπράουν στην Αργεντινή, όπου μάλιστα απέκτησε δύο κόρες και πέθανε σε ηλικία 73 ετών, το 1962!
«Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, γνώριζαν την αλήθεια, αλλά προτίμησαν να την αποκρύψουν, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα την πρόσβαση στην μυστική τεχνολογία των Ναζί.
Δεν επιχειρούμε να ξαναγράψουμε την ιστορία αλλά τα στοιχεία είναι πολύ συνταρακτικά για να τα αγνοήσουμε», δήλωσε ο ένας εκ των συγγραφέων, Gerrard Williams, ιστορικός και δημοσιογράφος.
Στο βιβλίο, γίνεται εκτενής αναφορά στον τρόπο δραπέτευσης του Χίτλερ και της Μπράουν. «Ο Αδόλφος μπήκε στο καταφύγιο μετά τα μεσάνυχτα στις 28ης Απριλίου, μαζί με τα δύο αγαπημένα του σκυλιά της Αλσατίας και κάποιους πιστούς άντρες των SS. Αυτοί είχαν αναλάβει να τον βοηθήσουν να διαφύγει, αξιοποιώντας το μυστικό υπόγειο τούνελ διαφυγής στο Βερολίνο», υποστηρίζουν οι συγγραφείς και προσθέτουν:
«Καμουφλαρισμένοι με φαρδιές στολές και κράνη των Ες-Ες, ο Χίτλερ, η Μπράουν και οι υπόλοιποι συνωμότες τους, διέσχισαν το εγκαταλελειμμένο υπόγειο διάδρομο, μέχρι να φτάσουν στο σταθμό Fehrbelliner Plat. Εκεί είχε δημιουργηθεί ένας αυτοσχέδιος αεροδιάδρομος».
Στη συνέχεια της ιστορίας, ο Φύρερ και η συνοδεία του πέταξαν προς τη Δανία και από εκεί μια ισπανική στρατιωτική βάση νότια της Βαρκελώνης, όπου άλλαξαν αεροπλάνο για να καταλήξουν στις Κανάριες Νήσους. Εκεί, τους περίμενε ένα υποβρύχιο με την ονομασία «Γκρίζος Λύκος», το οποίο τους οδήγησε στην -υπό φασιστικό έλεγχο- Αργεντινή.
Ο διακεκριμένος ιστορικός Guy Walters, σχολιάζοντας το βιβλίο αυτό δήλωσε ότι «τα σκουπίδια και οι ηλίθιες θεωρίες συνωμοσίας που θέλουν τον Χίτλερ να επέζησε, δυστυχώς υπάρχουν εδώ και δεκαετίες στους χώρους των ιστορικών» και πρόσθεσε ότι «οι δύο συγγραφείς θα έπρεπε να ντρέπονται.
Σκηνοθέτησε το θάνατό του και διέφυγε στη Λατινική Αμερική; Τα νέα αρχεία του FBI στα οποία στηρίζεται η ομάδα που αμφισβητεί την επίσημη εκδοχή θανάτου του Χίτλερ και η μαρτυρία εργάτη που τον είδε ζωντανό το Μάιο του 1945
Ο Μπομπ Μπάερ είναι πρώην πράκτορας της CIA και ισχυρίζεται πως έχει στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο Φύρερ δεν αυτοκτόνησε ποτέ. Αντίθετα, ο Αμερικανός βετεράνος και η ομάδα του διαθέτουν, όπως λένε, χαρτιά που αποδεικνύουν πως σκηνοθέτησε το θάνατό του και διέφυγε αρχικά στις Κάναριες νήσους και από εκεί με υποβρύχιο συνάντησε τους ομοϊδεάτες του στην Αργεντινή.
«Το αφήγημα που μας έχει δώσει η κυβέρνηση είναι ένα ψέμα. Αν κοιτάξει κανείς τα αρχεία του FBI, βλέπει πως η έρευνα παρέμεινε ανοικτή» σημειώνει ο Μπάερ και εξηγεί: «Αυτό που κάνουμε είναι να επανεξετάζουμε την ιστορία, ιστορία που λέει πως η υπόθεση Χίτλερ έληξε όταν βρέθηκε νεκρός, αλλά όσο περισσότερο ψάχνουμε, τόσο πιο ξεκάθαρο είναι πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να ισχυριστούμε κάτι τέτοιο».
Η ομάδα του βετεράνου πράκτορα, διαθέτει αρχεία 700 σελίδων με νέα μέχρι πρόσφατα απόρρητα στοιχεία. Ένα από αυτά αναγράφει: «Ο αμερικανικός στρατός στη Γερμανία δεν εντόπισε το σώμα του Χίτλερ, ούτε βρήκε κάποια αξιόπιστη πηγή για να επιβεβαιώσει το θάνατό του». Από την εξέταση των στοιχείων, η ομάδα πιστεύει πως οι Ναζί χρησιμοποίησαν το πτώμα ενός άλλου ανθρώπου, το οποίο και βρήκε ο Κόκκινος Στρατός. Άλλωστε, πηγές αναφέρουν πως το σώμα που βρέθηκε ήταν κατά τι πιο κοντό, ενώ και το κρανίο φαίνεται να ήταν μικρότερο από εκείνο του Γερμανού πολιτικού.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος «σκαλίζει» το τέλος του φασίστα ηγέτη της Γερμανίας. Σε μια σειρά ντοκιμαντέρ του History Channel, ο ερευνητής εγκλημάτων πολέμου Τζον Σένσιτς παραθέτει μαρτυρία εργάτη, ο οποίος δηλώνει πως εργαζόταν σε μοναστήρι για λογαριασμό του Χίτλερ και των αξιωματικών του.
Όπως αναφέρει, ήταν επιφορτισμένος με την κατασκευή κατακόμβων και στοών για τους Ναζί που βρίσκονταν στην περιοχή. «Έπρεπε χτίσω τούνελ και δωμάτια για τους Γερμανούς. Ήταν ναζί και ένας από αυτούς ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ» ανέφερε ο εργάτης και εξηγούσε: «Ήταν εκεί, δεν φορούσε μουστάκι ή κάτι τέτοιο. Αυτό συνέβη το Μάιο του 1945. Συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο πράγματι για τον Χίτλερ όταν είδα το αεροσκάφος με το οποίο έφτασε στην περιοχή».
Πηγή: Mirror
Überlebender aus Auschwitz spricht die Wahrheit über Israel – Auschwitz survivor speaks to israel
Israelischer Rabbi sagt die Wahrheit über die Israelis
NWO Hoch interessant!!! Die Wahrheit sagt uns ein Jude !!! Benjamin Freedman warnt die Welt vor
911stealth Zionists Described by Benjamin H. Freedman – Mossad FBI
Orthodoxe Juden wenden sich gegen den Staat Israel und gegen den Zionismus
O Χίτλερ είχε ήδη καταστρώσει σχέδια για τον κόσμο.
Ο Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να τελείωσε με μια νίκη για τους Συμμάχους, αλλά ο Χίτλερ είχε ήδη καταστρώσει σχέδια για τον κόσμο αν ο Άξονας κατάφερε να νικήσει τον πόλεμο.
Το όραμα του Χίτλερ συμπεριλάμβανε το Ράιχ να εκτείνεται σε όλη την Ευρώπη, βαθιά μέσα στη Σοβιετική Ένωση, αλλά και κάτω στην Αφρική – δημιουργώντας έναν κόσμο που θα ονομάζονταν Νέα Τάξη.
Το Βερολίνο θα είχε γίνει η πρωτεύουσα του κόσμου και θα αναδιαμορφωνόταν σε μεγάλο βαθμό ως μια φουτουριστική μητρόπολη.
Και οι σύμμαχοι του Χίτλερ, η Ιαπωνία και η Ιταλία, θα είχαν επίσης τα…μερίδια τους από τον κόσμο – καταλαμβάνοντας και προσαρτώντας ολόκληρες χώρες.
Η Βρετανική Daily Star Online αποκάλυψε πως θα μπορούσε να ήταν σήμερα ο κόσμος αν ο Χίτλερ κέρδιζε τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο Χίτλερ θα είχε πιθανώς τον πλήρη έλεγχο της Ευρώπης – είτε καταλαμβάνοντας εντελώς είτε τοποθετώντας ελεγχόμενες κυβερνήσεις σε κράτη όπως η Βρετανία και η Γαλλία.
Οι ναζιστές αρχηγοί πολέμου είχαν μεγάλα σχέδια για τη Βρετανία, θέλοντας να καταλάβουν την πατρογονική έδρα Blenheim Palace του Ουίνστον Τσόρτσιλ η οποία θα γινόταν το σπίτι των προσωπικών διακοπών του Χίτλερ.
Ο Χίτλερ ήθελε επίσης να αρπάξει τη στήλη του Νέλσον και να τη μεταφέρει στο Βερολίνο ως το απόλυτο λάφυρο για την ήττα της Βρετανίας.
Το Βερολίνο προοριζόταν να μεταμορφωθεί σε μια πόλη που θα ονομάζονταν Germania, η οποία αναφέρονταν ως «Παγκόσμια Πρωτεύουσα» σε σχέδια που καταρτίστηκαν από τον κορυφαίο αρχιτέκτονα του Χίτλερ, Άλμπερτ Σπιρ.
Το κεντρικό σημείο αυτής της νέας πρωτεύουσας θα ήταν η Volkshalle – ή η αίθουσα της δόξας – ένα τεράστιο θολωτό κτίριο που προοριζόταν να επισκιάζει κάθε άλλη δομή στην πόλη.
Η Ρωσία θα είχε σβηστεί από τον χάρτη, με τους Ναζί να σκορπίζουν εντελώς το κράτος σε κομμάτια σαν να μην υπήρχε ποτέ.
Ολόκληρες πόλεις της Ρωσίας θα είχαν ισοπεδωθεί – συμπεριλαμβανομένης της Μόσχας, του Κιέβου και του Λένινγκραντ.
Σε κάποια έγγραφα αναφέρονται σχέδια σύμφωνα με τα οποία η Μόσχα θα μετατρέπονταν σε μια τεράστια λίμνη, στην απόλυτη προσβολή του ηττημένου Κόκκινου Στρατού.
Η Ευρώπη και τα κατεχόμενα εδάφη θα ήταν γνωστά ως το Μεγάλο Γερμανικό Ράιχ.
Οι δυνάμεις του Χίτλερ θα κατέλαβαν επίσης ολόκληρη την Αφρική – ουσιαστικά χωρίζοντας την ήπειρο με την ιταλική αυτοκρατορία.
Οι πρώην αποικίες της Γερμανίας θα είχαν επανέλθει, και το Ράιχ θα είχε πάρει τον έλεγχο πολλών περιοχών από την κεντρική Αφρική.
Θα ήταν ουσιαστικά μια τεράστια αποικία που θα εξυπηρετούσε τη μαζική ανάπτυξη των ρατσιστικών πολιτικών του Χίτλερ.
Η περιοχή θα ονομάζονταν Mittelafrika – και ήταν ένα μακροχρόνιο σχέδιο Γερμανίας που καταρτίστηκε πριν από τον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.
Οι Ναζί ήθελαν να κατακτήσουν την πλούσια σε πόρους περιοχή και να την χρησιμοποιήσουν για να επεκτείνουν την οικονομική ανάπτυξη της νέας αυτοκρατορίας του Χίτλερ.
Θεωρείται απίθανο ο Χίτλερ να προσπαθούσε να καταλάβει την Αμερική.
Είχε οραματιστεί όμως μια επερχόμενη μάχη των ηπείρων μόλις είχε επιτύχει τα όνειρά του να κυριαρχήσει στην Ευρώπη και την Αφρική.
Αν οι Ναζί κατόρθωναν να κερδίσουν τον πόλεμο από την δική τους πλευρά του Ατλαντικού, θα υπήρξε πιθανότατα μια… εναλλακτική εκδοχή του Ψυχρού Πολέμου.
Η ναζιστική ηγεσία αποφάσισε να αφήσει συγκεκριμένα σχέδια για το πώς η Γερμανία μπορούσε να νικήσει και να καταλάβει τις ΗΠΑ, στην επόμενη γενιά των Γερμανών.
Ο Χίτλερ είχε ακόμα σχέδια γνωστά ως Amerikabomber που καταρτίστηκαν για πυρηνικές επιθέσεις στις ΗΠΑ – με τον ηγέτη των Ναζί να έχει εμμονή με την ιδέα της ισοπέδωσης της Νέας Υόρκης.
Χωρίς να χρειάζεται να διεξάγει πόλεμο με τις ΗΠΑ, η αυτοκρατορία της Ιαπωνίας θα είχε επεκτείνει την εμβέλειά της στην Ασία και στη μακρινή ανατολική Σοβιετική Ένωση.
Η Κίνα και οι δύο Κορέες πιθανότατα θα έμπαιναν και στην Ινδία – η οποία εκείνη τη στιγμή αγωνιζόταν για τη Βρετανία.
Η ιταλική αυτοκρατορία του Μπενίτο Μουσολίνι θα επεκτείνονταν σε μέρη της Νότιας Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Η Ελλάδα πάντως θα άνηκε στο Μεγάλο Ράιχ κι όχι στην Ιταλία.
Η Ιταλία εντάχθηκε στον πόλεμο και στο πλευρό των Ναζί με την προϋπόθεση ότι θα μπορούσε να καταλάβει τεράστιες εκτάσεις εδάφους – και ο Μουσολίνι είχε φιλοδοξίες να κάνει «δική του» τη διώρυγα του Σουέζ.
Die Wiederholung von: «Israelische Ministerin packt aus»- Der Antisemiten-Trick!
Juden haben Angst weil sie die Wahrheit kennen!
 .nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com