Translate

''Παραδοχή / Γκάφα'' της NASA για επικινδυνότητα των ζωνών Van Allen! παραδέχονται ότι δεν πήγαν πότε στο φεγγάρι!





Εδώ πλέον δεν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια για συνωμοσιολογία!! Και όμως ειναι ένα απο τα χιλιαδες ψέμματα που λένε στα σχολειά! .
Πρόκειται για επίσημο videο της NASA (τον Οκτώβριο του 2014) στο οποίο ο μηχανικός του ORION, Kelly Smith, (και αφηγητής του βίντεο), παρουσιάζει στο ευρύ κοινό την πορεία του διαστημοπλοίου ORION, κάνοντας την απίστευτη γκάφα να παραδεχτεί επίσημα και δημόσια πως ακόμα και σήμερα, (παρά την
πρόοδο της τεχνολογίας), υπάρχει απίστευτος κίνδυνος για το μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο να περάσει, όχι μια φορά, αλλά δύο, μέσα από τις ραδιενεργές και θανατηφόρες ζώνες Van Allen και πως στο μέλλον θα πρέπει να κάνουν αρκετά τεστ ώστε να καταφέρουν να περάσουν με ασφάλεια, “άνθρωπό” μέσα από τις ζώνες αυτές !!!

Και βέβαια, το ερώτημα που γεννιέται μετά από αυτήν την γκάφα της NASA είναι:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙOYN ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1969 όταν έστειλαν τις επανδρωμένες αποστολές Apollo 11, 12, 14, 15, 16 και 17 στην σελήνη, και 12 διαφορετικές φορές ο “άνθρωπος” πέρασε από τις θανατηφόρες ζώνες Van Allen χωρίς να υποστεί τις συνέπειες και χωρίς να έχει ουσιαστικά καμία προφύλαξη ή μελετημένο σχέδιο αντιμετώπισης της ραδιενέργειας μέσα από τα “αρχαία “ σκάφη Apollo;

Στο παρακάτω βίντεο λέει ο αφηγητής Kelly Smith:

«Radiation like this could harm the guidance systems, on-board computers or other electronics on Orion,» «Shielding will be put to the test as the vehicle cuts through the waves of radiation… We must solve these challenges before we send people through this region of space.» οι ψεύτες!

Το επίμαχο σημείο βρίσκεται στο 3ο λεπτό



«Ακτινοβολία, όπως αυτή θα μπορούσε να βλάψει τα συστήματα πλοήγησης του σκάφους, υπολογιστές ή άλλα ηλεκτρονικά στο Orion,» «Η θωράκιση θα πρέπει να τεθεί υπό δοκιμασία, καθώς το όχημα θα περνά μέσω αυτών των κυμάτων ακτινοβολίας … Πρέπει να λύσουμε αυτά τα προβλήματα πριν στείλουμε ανθρώπους μέσα από αυτή την περιοχή του διαστήματος.»

Σας υπενθυμίζουμε για τις ζώνες Van Allen …
Γύρω από τον πλανήτη Γη υπάρχουν δύο θανατηφόρες περιοχές ακτινοβολίας που βρίσκονται όμως πολύ πιο πέρα από την θερμόσφαιρα. Οι ζώνες Βαν Άλεν αποτελούνται από σωματίδια με μεγάλο ηλεκτρικό φορτίο που φέρονται να παγιδεύτηκαν από το γήινο μαγνητικό πεδίο και είναι άκρως ραδιενεργά θανατηφόρες για τον άνθρωπο σε έκταση χιλιάδων μιλίων.
Η κάθε ζώνη απ΄ αυτές έχει το σχήμα ενός πελώριου δακτυλιδιού και που η μία βρίσκεται στο εσωτερικό της άλλης. Το δε ισχυρότερο τμήμα της εσωτερικής ζώνης βρίσκεται γύρω στα 3.200 χλμ. από το έδαφος. Η προέλευσή της πιθανολογείται ότι οφείλεται στην ακτινοβολιακή ή ακτιενεργό δράση του Ήλιου, ενώ η ύπαρξη της εξωτερικής ζώνης κρίνεται πως έχει ηλιακή και κοσμική καταγωγή. Η ισχυρότερη περιοχή της δεύτερης βρίσκεται γύρω στα 16.000 χλμ. πάνω από τον Ισημερινό της Γης.

Το Apollo 11 φαίνεται πως ξεπέρασε αυτές τις ζώνες ως δια μαγείας χωρίς το πλήρωμά του να πάθει το παραμικρό και χωρίς να πάρει τα απαραίτητα μέτρα.!!!
Tα Διαστημικά οχήματα προσπαθούν να αποφύγουν τις ζώνες ακτινοβολίας Van Allen που βρίσκονται σε περιοχές γύρω από τη Γη γεμάτες με «ηλεκτρόνια δολοφόνους» και κύματα πλάσματος. Η NASA ερευνά το ζήτημα αυτό με δύο βαριά θωρακισμένα διαστημόπλοια για να διαλευκάνουν το μυστήριο και να ανακαλύψουν τι κάνει αυτές τις ζώνες ακτινοβολίας τόσο επικίνδυνες και τόσο διαβολικά απρόβλεπτες.Όταν οι ζώνες ακτινοβολίας ανακαλύφθηκαν το 1958, απειλήθηκαν όλες οι ορθόδοξες ιδέες. Οι περισσότεροι άνθρωποι είχαν την εντύπωση ότι ο χώρος γύρω από τη Γη ήταν άδειος, για να έρθει ο πρώτος τεχνητός δορυφόρος της Αμερικής, Explorer 1 και να αποδειχθεί το αντίθετο.


https://7spymania.blogspot.com/2015/06/nasa-van-allen.html
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com