Translate

Η ΜΟΔΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ HAIL SATAN -- vids

Πριν αρχίσουν να εμφανίζονται από το πουθενά πριν από έξι χρόνια, διακοσμούσαν με μαύρες ακίδες με καμπύλα κέρατα διάβολων που είχαν τοποθετηθεί στα κεφάλια τους, κρατώντας αφίσες και μαύρες αμερικανικές
σημαίες καθώς φώναζαν «Χαίρε, ο Σατανάς» στα βήματα των κυβερνητικών θεσμών από το Αρκάνσας και τη Φλόριντα στην Οκλαχόμα και στο Ντιτρόιτ.
Ο σατανισμός γίνεται τόσο δημοφιλής στην Αμερική ότι ένα νέο ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς του 2019 στη Γιούτα αποκαλούσε «Χαίρε, ο Σατανάς;» και θα προσπαθήσει να σας δείξει ότι οι άνθρωποι πάνω στο Σατανικό Ναό είναι απλά παρεξηγημένοι καλοί τύποι. Πώς προωθούν αυτό το τέχνασμα; Εύκολα, ευθυγραμμίζοντας το μήνυμά τους με το μήνυμα της Προοδευτικής Αριστεράς στην Ουάσινγκτον, DC.
Στην πραγματικότητα, οι πολιτικοί ενοικιαστές των Δημοκρατικών Σοσιαλιστών που μεγαλώνουν στην εξουσία στην Ουάσιγκτον και οι πεποιθήσεις του Ναού του Σατανά είναι πολύ ευθυγραμμισμένοι. Και οι δύο είναι άθεοι, χωρίς φύλο, υπέρ της άμβλωσης, αθώοι και αυτοαποκαλούμενοι. Σκεφτείτε το σαν μια επανεκκίνηση του μότο της δεκαετίας του 1960 «αν αισθάνεστε καλά, το κάνετε», ρίχνει μια χούφτα της πολιτικής και μια σταλιά του Λούσιφερ, και ξαφνικά είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τις δύο αυτές ομάδες.
Hail Satan
Image result for HAIL SATAN

Description

"Hail Satan", sometimes expressed in a Latinized version 
Τόσο ο σατανισμός όσο και ο δημοκρατικός σοσιαλισμός σας υπόσχονται ελευθερία, αλλά στην πραγματικότητα σας τοποθετούν σε αλυσίδες. Ο μόνος στόχος του Σατανά είναι να αναζητά, να σκοτώνει και να καταστρέφει. Το 2019, ο Σατανισμός έγινε ευρέως αποδεκτός από την Προοδευτική Αριστερά και θα συνεχίσει να αυξάνεται σε δημοτικότητα και αυτό θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ως Χριστιανός. Εμείς που πιστεύουμε στον μοναδικό Σωτήρα, τον Ιησού της Ναζαρέτ, προγραμματίζεται να απομακρυνθεί από την Εκκλησία της Προκαθορισμένης Πνευματικότητας.
Ο ναός του Σατανά, που ιδρύθηκε το 2012 από τους Lucien Greaves και Malcolm Jarry, έχει εξαπλωθεί από τότε σε δεκάδες κεφάλαια στις ΗΠΑ και την Ευρώπη
Από την DAILY MAIL  Βρετανία: Οι θρήνοι και οι διακηρύξεις φαινόταν σαν μια φάρσα για πολλούς – θεατές και δημοσιογράφους και πολιτικούς – μέχρι να γίνει φανερό ότι τα μέλη του νεοσυσταθέντος Ναού του Σατανά ήταν εδώ για να μείνουν.
Και μεγάλωναν, εκθετικά. Από την ίδρυση της TST το 2012, ο οργανισμός έχει αυξηθεί από μια χούφτα μέλη σε δεκάδες χιλιάδες, με κεφάλαια σε όλες τις ΗΠΑ και την υδρόγειο, από τη Στοκχόλμη στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες μέχρι το Τέξας. Και η «πραξικοποίησή τους», όπως την ανέδειξε για πρώτη φορά ο σκηνοθέτης Penny Lane, έδωσε τη θέση σε ένα καλά σχεδιασμένο ήθος, διαμορφώνοντας μια οργανωμένη «θρησκεία» για μια «ομάδα κοντραρτιστών-contrarians» σε αντίθεση με οποιαδήποτε οργάνωση.
«Εάν είστε άνανδρος, ελεύθερος-σκεπτόμενος και είστε επαναστάτης, τότε είστε σατανιστής στα μάτια πολλών στην κοινωνία και την κοινωνία μας και, ασφαλώς, από τους ανθρώπους στην κυβέρνησή σας, είτε σας αρέσει είτε όχι», λέει ο Blackmore στην ταινία. «Πριν αποφάσισα ότι ήμουν σατανιστής, ήταν στην πραγματικότητα η Βίβλος που είπε,« Αυτό ήταν σαν σατανιστής ».
Ο Σατανικός ναός, φαίνεται ότι γίνεται ολοένα και πιο σταθερά εδραιωμένος στις Ηνωμένες Πολιτείες – που αποτελείται κατά ένα μεγάλο μέρος από άτομα που δεν λατρεύουν ούτε τον Σατανά, αλλά επικεντρώνονται σε μια διαφορετική ερμηνεία των βιβλικών διδασκαλιών. Και το νέο ντοκιμαντέρ της Lane για την ομάδα, το οποίο πρωταγωνιστεί αργότερα αυτό το μήνα στο φημισμένο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, ζωγραφίζει ένα εκπληκτικό πορτρέτο της απίθανης «θρησκείας» – που αμφισβήτησε ακόμη και τις προκαταλήψεις της ίδιας της σκηνοθέτιδας.
«Ο λόγος για τον οποίο έγινε ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους ήταν ότι βρήκα τόσες πολλές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις  σε κάθε στάδιο της ανακάλυψης», λέει ο Lane, ο τίτλος του οποίου ντοκιμαντέρ – Χαίρε, Σατανά; – αντιμετωπίζει καταλλήλως τη διαμάχη γύρω από τη σχετικά νεοφιλελεύθερη ομάδα.
«Για εμάς, ο Σατανάς είναι το σύμβολο που ταιριάζει καλύτερα στη φύση του εαυτού μας που είναι σαρκική από τη γέννηση – άνθρωποι που δεν αισθάνονται μάχες που κυριαρχούν ανάμεσα στις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, εμείς που δεν αγκαλιάζουμε την έννοια μιας ψυχής που φυλακίζεται σε ένα σώμα. Εκπροσωπεί την υπερηφάνεια, την ελευθερία και τον ατομικισμό – ποιότητες που συχνά ορίζονται ως κακό από εκείνους που λατρεύουν τις εξωτερικές θεότητες, οι οποίοι αισθάνονται ότι υπάρχει πόλεμος ανάμεσα στο μυαλό τους και τα συναισθήματά τους ».
«Κάθε στρώμα του κρεμμυδιού που ξεφλουδίσαμε ήταν κάτι σαν κάτι πραγματικά εκπληκτικό στο επόμενο στρώμα. Το πρώτο πράγμα που γνωρίζετε, μπορούσα να δω, ήταν πόσο σοβαρό και έξυπνο ήταν – παρά αυτό που θα περίμενε κανείς από ένα σωρό σατανιστές. Ήταν πραγματικά περίπλοκοι στοχαστές, και πολλές φορές οι άνθρωποι που θα έβγαιναν έξω από το δημόσιο ενάντια σε αυτό που κάνουν θα έμοιαζαν σαν αδελφοί.
Σε σύγκριση με τους διαμαρτυρόμενους σκληρούς χριστιανούς, λέει, «οι Σατανιστές ήταν σαν τους ενήλικες στην αίθουσα – καθόλου αυτό που περίμενα.
«Το επόμενο πράγμα που καταλαβαίνω ήταν ότι δεν προσποιούσαν ότι ήταν Σατανιστές για να κάνουν ένα πολιτικό σημείο. Ήταν Σατανιστές. Η κατανόησή μου για το τι εστί σατανιστής ήταν απλώς λανθασμένη – γι ‘αυτό ήταν το πρώτο είδος δύο στρώσεων εκπλήξεων για μένα.
«Ο σύγχρονος σατανισμός είναι μια μη θεωρητική θρησκευτική πρακτική που χρησιμοποιεί το σύμβολο του λογοτεχνικού συμβόλου του Σατανά ως ένα είδος συμβόλου … εναντίον τυραννικής εξουσίας», λέει η DailyMail.com.
Χαίρε, Σατανά; ακολουθούν όχι μόνο οι ιδρυτές της TST αλλά και τα τακτικά μέλη σε ολόκληρη τη χώρα και τον κόσμο – προσπαθώντας να αποκτήσουν μια ακριβέστερη εικόνα της καθημερινής ζωής σε τοπικό επίπεδο, η οποία βρίσκεται στην καρδιά του σατανικού ναού, ‘Η λωρίδα συνεχίζεται. «Όπως, μοιάζει με μια δέσμη πρωταγωνιστικών έξυπνων φάρσαδων – αλλά στην πραγματικότητα … ό, τι συμβαίνει εδώ είναι συμπαθητικοί άνθρωποι που συγκεντρώνονται στις κοινότητές τους που οργανώνουν [φιλανθρωπικές εκδηλώσεις] … ή προκαλούν πολύ, πολύ τοπική εξουσία».
Το ντοκιμαντέρ αρχικά επικεντρώνεται στους συνιδρυτές Lucien Greaves – όχι με το πραγματικό του όνομα, αν και απεικονίζεται στην κάμερα και ουσιαστικά έγινε εκπρόσωπος της TST – και ο Malcolm Jarry, του οποίου το πρόσωπο δεν φαίνεται ποτέ.
Πολλά μέλη, στην πραγματικότητα, εμφανίζονται θολά σε βίντεο, και πολύ μεγάλη διαπραγμάτευση των απειλών για τα μέλη, από τους ανθρώπους που αντιτίθενται στις απόψεις τους, παρά το γεγονός ότι πολλοί αρνητές δεν έχουν καμία ιδέα τι πραγματικά πιστεύουν τα μέλη της TST.
Ο ναός του Σατανά έχει επτά σαφώς καθορισμένες δόσεις – κατευθυντήριες γραμμές που ίσως θα εκπλήξουν πολλούς που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τι είναι ο σατανισμός. Αυτοί είναι:
Κάποιος πρέπει να προσπαθεί να ενεργεί με συμπόνια και ενσυναίσθηση προς όλα τα πλάσματα σύμφωνα με το λόγο.
Ο αγώνας για δικαιοσύνη είναι μια συνεχής και αναγκαία επιδίωξη που πρέπει να επικρατήσει έναντι των νόμων και των θεσμών.
Το σώμα του ατόμου είναι απαραβίαστο, εξαρτάται μόνο από τη θέλησή του.
Πρέπει να γίνονται σεβαστές οι ελευθερίες των άλλων, συμπεριλαμβανομένης της ελευθερίας να προσβάλλουν. Η εκούσια και άδικη επέμβαση στις ελευθερίες ενός άλλου είναι να αποποιηθεί κανείς.
Οι πεποιθήσεις πρέπει να συμφωνούν με την καλύτερη επιστημονική κατανόηση του κόσμου. Κάποιος δεν πρέπει ποτέ να στρεβλώνει τα επιστημονικά δεδομένα για να ταιριάζει με τις πεποιθήσεις του.
Οι άνθρωποι είναι λάθος. Εάν κάποιος κάνει κάποιο λάθος, πρέπει κανείς να κάνει το καλύτερο για να το διορθώσει και να επιλύσει οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκλήθηκε.
Κάθε δόγμα είναι μια κατευθυντήρια αρχή που έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει την ευγένεια σε δράση και σκέψη. Το πνεύμα της συμπόνιας, της σοφίας και της δικαιοσύνης θα πρέπει πάντα να υπερισχύει της γραφής ή της ομιλούμενης λέξης.
Γνωρίστε τη γυναίκα που θέλει να κάνει το Ναό του Σατανά να φαίνεται φυσιολογικό.
U.S. Documentary Competition: Hail Satan?
Τώρα συναντήστε τον μοναδικό Βασιλιά και Σωτήρα αυτού του καταραμένου κόσμου. 
That’s My King, Do You Know Him?
 Ted Gunderson – Satanism in the USA  
 Operation Satan; War Generals IN the White House
 ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ(Βίντεο) 
Στοχεύουν στα παιδιά….
 The Arrivals PaRT 5 Ενέργεια αρχιτεκτονικής – Greek Subtitles
 Aλκυόν Πλειάδες 66: Παιδεραστία Χόλυγουντ, PizzaGate, βαμπιρισμός-κανιβαλισμός, σατανισμός
 nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com