Translate

ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11: Αποσυριζοποιηση/Αποχουντοποίηση του απέραντου Κρατικού τεμπελχανείου

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ  ΕΘΝΙΚΗΠΡΟΔΟΣΙΑ

Παρέμβαση της τελευταίος στιγμής από το Κράτος Δικαίου

Ο απερχόμενος αμερικανός Ανθύπατος στα Σκόπια Τζες Μπέιλι, έξω φρενών με τους καυγάδες των οκτώ αποστατών του ΕΜΕΟ με τον Ζάεφ και με τον αλβανό
Κασάμι, που θέτουν εν αμφιβόλω το έργο του τους κάλεσε σήμερα το πρωί στην πρεσβεία. 
Η συνέχεια επί της μικρής Οθόνης.


Το αδίκημα της Εθνικής Αξιότητας

Όλοι οι βουλευτές που θα ψηφίσουν τη συμφωνία της Πρέσπας θα πρέπει να δικαστούν από το ειδικό δικαστήριο Δοσιλόγων για Εθνική Αναξιότητα. 
Η Συντακτική Πράξη αρ. 6 του 1945 της 20ης Ιανουαρίου 1945, που προβλέπει το αδίκημα της Εθνικής Αναξιότητας για το οποίο καταδικάστηκαν οι υπουργοί και οι πρωθυπουργοί της Κατοχής, δεν είναι αντίθετη με το ισχύον σύνταγμα και σύμφωνα με το Ψήφισμα της 16/29 Απριλίου 1952, παραμένει σε ισχύ.


Αποσυριζοποιηση/Αποχουντοποίηση του απέραντου Κρατικού τεμπελχανείου

Το Δημόσιο λόγω της Κομματοκρατίας έχει εξελιχθεί σε ένα απέραντο τεμπελχανείο. 
Αριστεροί δασκαλάκοι, και καθηγητάκοι, σε δημοτικά και Γυμανάσια. Τα δημόσια Νοσοκομεία, και τα Πανεπιστήμια είναι ασφυκτικά γεμάτα με αριστερούς Κηφήνες, πελάτες του Κομματικού Κράτους. 
Από τον κανόνα, δεν ξεφεύγει και η ανίκανη αστυνομία του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτοι την Ευρώπη είμαστε σε τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας . 492 αστυνομικούς ανά 100.000 (νόμιμα) άτομα δείχνει η ευρωπαϊκή στατιστική. (με στοιχεία του 2017).
Η Αυστρία εχει 333, η Γαλλία 326, το Βέλγιο 342) η Ισπανία 360, η Βουλγαρία 314. Ποιο πολλούς αστυνομικούς από την Ελλάδα είχαν  μόνο η Κύπρος με 573 και η Μάλτα με 505.


Οι Γερμανοί ξανάρχονται

Με Απόφαση του ΣΥΡΙΖΟμουνσιτή Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Αθήνα της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κας Δωροθέας , δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία κατά το χρονικό διάστημα από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 13:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019. 

Λόγω της άφιξης της Γερμανίδας , μετά από εντολή της Αστυνομίας θα κλείσει ο σταθμός «Ευαγγελισμός» και στις 16:30 θα κλείσουν οι σταθμοί « Σύνταγμα», «Μέγαρο Μουσικής» και «Κατεχάκη».
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com