Translate

Παράβυστος ΙΙ (μέρος δεύτερο) | Parabystos II (part two) | Afterdark Project

Image result for ΠΑΡΑΒΥΣΤΟΣ 2
Τα ερειπωμένα κτίρια έχουν το δικό τους τρόπο να προκαλούν την περιέργεια και να εξάπτουν την φαντασία πολλών ανθρώπων.Κτίρια που κρύβουν την δική τους ιστορία άλλοτε σημαντική και άλλοτε αδιάφορη.Έχουν το δικό τους τρόπο να παρακινούν το ανθρώπινο μυαλό και δημιουργούν το συναίσθημα της περιέργειας για το παρελθόν τους αλλά και να δημιουργούν το ερώτημα για το τι μπορεί να υπάρχει ακόμα μέσα σε αυτά. 

Η συνέχεια του ΠΑΡΑΒΥΣΤΟΣ Ι μας βρίσκει στην περιοχή των Μεγάρων που οι σύγχρονοι αστικοί μύθοι, οι φήμες, οι μαρτυρίες για "οριακά" φαινόμενα άλλα και οι "περίεργες" ανθρώπινες δραστηριότητες σε χώρους "ξεχασμένους" και εγκαταλελειμμένους κεντρίζουν την περιέργεια.

The AfterDark Project                                                                                                                     spy
Τα ερειπωμένα κτίρια έχουν το δικό τους τρόπο να προκαλούν την περιέργεια και να εξάπτουν την φαντασία πολλλών ανθρώπων.Κτίρια που κρύβουν την δική ...
Apr 30, 2018 - Παράβυστος (μέρος πρώτο) | (part one) | AfterDark Project. Αναρτήθηκε από Spy 7 την Απριλίου 21, 2018 · +0 ΜΥΣΤΗΡΙΑ · ΜΥΣΤΗΡΙΑ.

η νέ διεύθυνση είναι   https://7spy.blogspot.com/
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com