Translate

ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ vid

Στις Ηνωμένες Πολιτείες η μασονία που αριθμεί πολλά εκατομμύρια μέλη έχει δημιουργήσει διακλαδώσεις με τμήματα που αποτελούνται με ανήλικα παιδιά.
Τα παιδιά αυτά εκπαιδεύονται στις αρχές της μασονίας και το κυριότερο χρησιμοποιούνται πολλές φορές για να υλοποιήσουνε διάφορα σχέδια προς επηρεασμό τις κοινής γνώμης.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι συχνά σε γνωστά τρομοκρατικά χτυπήματα που συγκλόνισαν την παγκόσμια κοινή γνώμη εκεί εμφανίστηκαν μικρά παιδιά από αυτές τις στοές δίνοντας τον τόνο και του τρομοκρατικού χτυπήματος.
http://1079ishot.com/files/2013/01/baldwins.jpeg
Το σοκ από αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα είναι να κάμπτεται ψυχολογικά η δυνατότητα αντίδρασης στους επιβαλλόμενους νόμους της Νέας Τάξης.
Η μασονία γνωρίζει καλά ότι την παιδική ψυχή μπορεί να την πλάσεις εύκολα και να την κατευθύνεις στο να εξυπηρετήσει τα υποχθόνια σχέδια της.
Dangerous Youth Groups In The NorthState. Redding is Rothschild #shastastrange Masonic Youth Exploit
Why Masonic Youth Groups?
Masonic Youth Groups with Grand Master William LeVeque
Masonic Education #14 Youth Groups
Masonic Youth Conspiracy Doom : Potere Occulto a Siena
THIS MUST STOP! FREEMASONRY FOR KIDS….
Masonic Youth: Ordo Ab Surd
Τα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρωσίας εκπαιδεύουν τους ανθρώπους για τους Rothschilds και την απειλή της υπερβολικής παγκόσμιας εξουσίας τους.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν λέγεται ότι «προετοιμάζει» τον λαό του για να αντισταθεί στη Νέα Παγκόσμια Τάξη καθώς η χώρα προετοιμάζεται να διαχωριστεί από το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα.
Χιλιάδες μοναδικά δώρα για τον ύπνο-άνθρωπος στη λίστα των Χριστουγέννων σας
Οι τηλεοπτικές εκπομπές στοχεύουν να εκπαιδεύσουν τους πολίτες σχετικά με την ιστορία του ελεγχόμενου από το Rothschild ΔΝΤ και γιατί ο παγκοσμιοποιός αποτελεί απειλή για το έθνος.
Είναι μια έντονη αντίθεση με τη Δύση, όπου τα mainstream media συνεχώς φτυαρίζουν την προπαγάνδα κάτω από τους λαιμούς του κοινού.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το δυτικό MSM είναι τόσο πρόθυμο να δαιμονοποιήσει τη Ρωσία …
Αναφορές του Zero Hedge: Ο Πούτιν ετοιμάζει το λαό του να διαζευχθεί από το διεθνές τραπεζικό σύστημα και να ξεκινήσει από μια εθνικιστική πλατφόρμα υποστηριζόμενη από χιλιάδες τόνους χρυσού και από συνεργασίες με την Ευρώπη, την Κίνα και τα έθνη του BRICS, διάφορες αναδυόμενες δυνάμεις.
Μια μεγάλη προσπάθεια να τεθεί η Ρωσία κάτω από τη φτέρνα θα μπορούσε να οδηγήσει στο μεγαλύτερο σχίσμα που έχει δει ποτέ το παγκόσμιο σύστημα χρηματοδότησης. Και μετά τι?
Σύμφωνα με τη Ρωσία Insider, η Ρωσία έχει αναπτύξει με επιτυχία μια εναλλακτική λύση, εάν αποκλειστεί από τα διεθνή τραπεζικά συστήματα, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση.
Όσον αφορά τις δυτικές κυρώσεις, η μεγαλύτερη ευπάθεια της Ρωσίας είναι στον τραπεζικό της τομέα, ο οποίος, για καλύτερα ή χειρότερα, συνδέεται με το ισχίο με τις διεθνείς τραπεζικές υπηρεσίες.
Εάν η Ρωσία επιθυμεί να διατηρήσει το status quo, δεν μπορεί να γίνει τίποτα για αυτήν την εξάρτηση.
(((Russian TV))) on The Rothschilds

nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com