Translate

Oλοταχώς για ισλαμικό κόμμα η Ελλάδα, τη στιγμή που η Ευρώπη «σηκώνει τείχη»


Αποτελεί δυστυχώς την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων στην Ελλάδα της πολυπολιτισμικότητας και των ανοικτών συνόρων.
Στην…δική της πραγματικότητα φαίνεται πως ζει η Ελλάδα, την στιγμή που η μία μετά την άλλη οι ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνουν μέτρα κατά του ριζοσπαστικού Ισλάμ.
«Όχημα» για τα μέτρα προστασίας αποτελεί ο αυξημένος τουρκικός εθνικισμός σε χώρες όπως είναι η Γερμανία και η Ολλανδία, με ακροδεξιές ομάδες όπως είναι οι Γκρίζοι Λύκοι να αντιμετωπίζονται πλέον ως επικίνδυνες.
Ήδη μετά από την Αυστρία και στην Γερμανία γίνονται ετοιμασίες για την απαγόρευση του χαιρετισμού των Γκρίζων Λύκων.

Θυμίζουμε πως ήδη η δεξιά συγκυβέρνηση της Αυστρίας έχει ποινικοποιήσει ανάλογα «σημάδια» του ριζοσπαστικού Ισλάμ, απελαύνοντας ιμάμηδες και κλείνοντας πολλά «ύποπτα» τεμένη.
Τώρα οι γερμανικές αρχές να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην πάταξη της πολιτικής εξάπλωσης ακραίων ισλαμιστικών ομάδων.

Το πιο μεγάλο βήμα ενάντια στην εξάπλωση του Ισλάμ στην καρδιά της γηραιάς ηπείρου μας έρχεται από το Συμβούλιο της Ευρώπης!
Αξίζει να σημειωθεί πως μία ενδιαφέρουσα πρόταση για τον περιορισμό του Ισλάμ της Ελβετίδας από την Ομάδα των Φιλελεύθερων Δημοκρατών , Ντόρις Φιαλά , υπερψηφίστηκε με 115 ψήφους στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Εν ολίγοις η εν λόγω πρόταση αποσκοπεί στην παρεμπόδιση χρηματισμού ισλαμικών ομάδων (πολιτικών ή μη) από μουσουλμανικές χώρες, όπως η Τουρκία.
Ήδη το «γκρουπ» των κρατών-μελών της Ε.Ε. που στηρίζουν ανάλογες πρωτοβουλίες μεγαλώνει, με τα μέτρα αποτροπής της πολιτικής διόγκωσης του Ισλάμ να εξαπλώνονται. 

Θλιβερή εξαίρεση; Φυσικά η Ελλάδα!
Η χώρα στην οποία βρίσκονται σε αναμονή εκατοντάδες χιλιάδες ελληνοποιήσεις μουσουλμάνων μεταναστών και όπου δεν λαμβάνεται κανένα ουσιαστικό μέτρο για την μη εξάπλωση του ριζοσπαστικού ισλάμ. 
Περιοχές με μεγάλους μουσουλμανικούς πληθυσμούς, όπως η Θράκη, είναι από τις πλέον ευάλωτες, σε μία χώρα που κατά τραγική ειρωνεία συνορεύει με την ισλαμική δημοκρατία εν ονόματι Τουρκία. 
Με την χώρα μας να μην ακολουθεί την έστω και καθυστερημένη ευρωπαϊκή πολιτική προστασίας απέναντι στο Ισλάμ, εξελίξεις όπως η δημιουργία ενός εν Ελλάδι ισλαμικού κόμματος μόνο υποθετικό σενάριο δεν είναι. 
                                                                                                                      el.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com