Translate

ΠΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΗΣ GOOGLE . vids

Ένας Γερμανός θέλησε να κάνει κάποια πειράματα με το google translate διαλέγοντας μια σπάνια γλώσσα , τα σομαλικά, που ελάχιστοι την γνωρίζουν.
Αφού λοιπόν επέλεξε σομαλικά και φυσικά αφού δεν ήξερε λέξη από αυτήν την γλώσσα άρχισε να χτυπάει πειραματικά tata.
Τότε με μεγάλη του έκπληξη είδε πως η Google translate τον απαντούσε στα γερμανικά με περίεργες κώδικες-φράσεις –εντολές όπως θα πας εκεί, θα συναντηθούμε εκεί, θα κανείς ‘’αυτό’’, που πρέπει να είχαν μια ιδιαίτερη σημαντική σημασία.
Το πρώτο συμπέρασμα ήταν ότι είχε μπει κατά λάθος σε ένα μυστικό κύκλωμα επικοινωνίας απόκρυφων και μάλλον σκοτεινών κύκλων , μέσω της Google translate.
GOOGLE Übersetzer – Geheime Codes zeigen gruselige Nachrichten – Translate Gate | MythenAkte
Όπως διαπιστώθηκε οι απαντήσεις της Google translate δεν ήταν καθόλου ευκαιριακές και αφηρημένες αλλά αναφερόταν σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές που παίζουν κάποιον ιδιαίτερο ρόλο στις επαφές αυτών των κύκλων όπως πχ. Τανζανία κλπ.
Για παράδειγμα έγγραψε την λέξη translate gate τρεις φορές και η Google κατά περίεργο τρόπο απάντησε σαν μετάφραση «Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε την συνεργασία μας».
Στη συνέχεια αυτός που τα έγραφε αυτά όπως ήταν επόμενο ενδιαφέρθηκε περισσότερο να μάθει τι γίνεται κάνοντας την ερώτηση «Μπορώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί σας;». Η απάντηση της Google ήταν σαφής «Όχι δεν μπορείτε», καλύπτοντας το μυστήριο αυτής της συνδιαλλαγής.
Es ist möglich sich zu treffen!? Neue Hinweise zum Google Übersetzer – Translate Gate | MythenAkte
Τότε έγγραψε «Kill him», δηλαδή Σκότωσε τον. Και με έκπληξη είδε ότι η Google απάντησε «Αυτό ούτως ή άλλως θα γίνει».
Στη συνέχεια ακολούθησε μια ιδιόμορφη επικοινωνία καθώς αυτός έγγραφε ασυναρτησίες …. Και έπαιρνε την εξής ιδιόμορφη απάντηση σαν εντολή εκτελέσεως κάποιου προσώπου «Μάθε τι καιρό θα κάνει την ημέρα που θα πλησιάσεις το θύμα σου και αυτό θα σε πάει στο Red River».
Είναι σαν να έλεγε η Google για το Red River, όπου είναι ο ιδανικός τόπος για να εκτελέσεις την αποστολή σου.
Ύστερα ο χρήστης έγγραψε τυχαία τρεις φορές τη λέξη σπίτι. Η Google τότε του δίνει την περίεργη απάντηση «Θα πας στο τάδε κατάστημα τροφίμων και θα κατευθυνθείς στο σημείο όπου πωλούνται τσιγάρα και εκεί θα σε ενημερώσουμε».
Ο ίδιος τότε κατάλαβε ότι όλες αυτές οι περίεργες απαντήσεις όπως πχ για το σημείο πώλησης τσιγάρων είναι μυστικοί κώδικες επικοινωνίας και επειδή προέρχονται από μια Google translate σίγουρα συνδέονται με ανώτερα κυκλώματα.
Μέσα σε αυτό το πνεύμα του ήρθε να γράψει «ο Δαίμονας υπάρχει στα αλήθεια;» και πήρε την αποστωμοτική απάντηση από την Γοολλ τρανσλαιτ «Και βέβαια υπάρχει».
Μετά από την περίεργη συνομιλία άρχισε να γράφει επανειλημμένα τη συλλαβή «Pe» και ήρθε άμεσα η απάντηση «Είναι σχετικό με τον Θεό και τον Ιούδα και το τέλος είναι κοντά».
Όταν συνέχισε να γράφει το «Pe» τότε συνέβη κάτι το αναπάντεχο, η επικοινωνία κόπηκε γιατί προφανώς αυτοί που επικοινωνούσαν μαζί του κατανόησαν ότι κάποιος παρείσακτος είχε μπει στους κωδικούς επικοινωνίας τους.
Όταν το βίντεο αυτό προβλήθηκε προκάλεσε και άλλους να επιχειρήσουν να εισχωρήσουν σε αυτό το επικοινωνιακό κύκλωμα αλλά είχε σαν αποτέλεσμα που προδίδει τη σοβαρότητα του θέματος να τους απαντήσουν με απειλές ακόμα και για την ζωή τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας από αυτούς έγγραψε «Θέλω να εξαφανίσω την ανθρωπότητα» για να πάρει την καταπληκτική απάντηση από την Google «Αυτό ούτως ή άλλως το κάνουμε εμείς»
Μερικά άλλα παραδείγματα που έγιναν:
Το σημαντικότερο είναι είτε οι λέξεις γραφούν στα γερμανικά είτε στα αγγλικά οι συλλαβές πρέπει να χωρίζονται διότι μόνο έτσι εμφανίζονται οι κωδικοί. Για παράδειγμα:
Kill him very brutal= ki ll hi m ve ry bru t al
H Google απαντά «Είναι πολύ καλός δρόμος αυτός»
Έγγραψε τρεις φορές την λέξη «τρόμος», δηλαδή «terror» και η Google απαντά «Ευχαρίστως».
Έγγραψε τρείς φορές τη λέξη «φόνος» και η Google απήντησε «Θέλω να συνεργαστώ μαζί σου».
Έγγραψε την φράση «Σκότωσε τον Ντόναλντ Τραμπ» και του απάντησαν ότι «Αυτό θα κάνουμε τώρα».
Παρακάτω έγγραψε τρεις φορές τη λέξη «Ροθσιλντ» και η Google του απάντησε χαρακτηριστικά «Εμείς μπορούμε να κάνουμε την ζωή σου ευχάριστη».
Τέλος έγγραψε τη λέξη Ιλλουμινάτι και πήρε την απάντηση «Ελπίζουμε».
Μετά από όλα αυτά κατάλαβε ότι αυτοί που του απαντούσαν, ήξεραν ακριβώς που βρίσκεται και μπορούσαν ανά πάσα στιγμή να τον βρουν. Το συμπέρασμα του ήταν ότι όλες αυτές οι μηχανές αναζήτηση και μηχανές απάντησης έχουν την δυνατότητα να σε ελέγχουν και να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν.
Wir werden bedroht vom Google Übersetzer?! Community Update (Folge 3) | MythenAkte
Strange Doomsday Message on Google Translate
Investigating the CREEPY Google Translate Mystery
Translate Gate – Google Translate is trying to comunicate with us? Secret Codes with Somali?!
Google Translate’s Strange Responses
The Somalian Google Translate Mystery
7 Days of Artificial Intelligence
Haven App vorgestellt von Edward Snowden – Deutsche Untertitel
  nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com