Translate

Bolsonaro: ο "Τραμπ της Βραζιλίας" Greatest Hits

Ο Jair Bolsonaro, που συχνά αναφέρεται ως ο "Τραμπ της Βραζιλίας", (ίσως περισσότερο είναι ο "Dutera της Βραζιλίας"), ήδη έχει ολόκληροσύστημα
το σύστημα απέναντί του. Μόνο και μόνο για αυτό κέρδισε ήδη την συμπάθειά μας. Εάν κερδίσει και τις εκλογές προβλέπονται νέες «προοδευτικές» / αριστερές τσιρίδες.Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τονBolsonaro, ιδού μερικές από τις πιο "καυτές" δηλώσεις του μέχρι σήμερα:

"Ποτέ δεν θα σας βίαζα επειδή δεν το αξίζετε" (σε μια δημοσιογράφο που τον κατηγόρησε ψευδώς για βιασμό)

"Ο Πινοσέτ θα έπρεπε να σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους"

"Είναι η συμβουλή μου και αυτό κάνω: αποφεύγω όλους τους φόρους που μπορώ"

"Ποτέ δεν χτύπησα την πρώην σύζυγό μου. Αλλά πολλές φορές ήθελα να την πυροβολήσω "

"Δεν θα πολεμήσω εναντίον του ούτε θα κάνω διακρίσεις, αλλά αν δω δύο άντρες να φιλιούνται στο δρόμο, θα τους χτυπήσω"

"Αν ο γιος κάποιου ξεκινήσει να ενεργεί ως ομοφυλόφιλος, τότε όταν κάποιος του τις βρέξει θα αλλάξει τη συμπεριφορά του"

"Δεν πρόκειται να συζητήσω την ακολασία με κανέναν. Δεν διατρέχω αυτόν τον κίνδυνο, επειδή τα παιδιά μου είναι καλά μορφωμένα και δεν ζουν σε ένα βρώμικο περιβάλλον όπως είναι, δυστυχώς, το δικό σας"

"Το PSOL (αριστερό κόμμα) είναι ένα κόμμα για μ….ς και αδελφές. Θα απαντήσω στον γερουσιαστή με χαρτί υγείας "

"Θα ήμουν ανίκανος να αγαπώ ένα γκέι γιο. Δεν θα μπορούσα να υποκριθώ. Προτιμώ να πεθάνει σε ένα ατύχημα από το να μου εμφανιστεί με ένα μουστακαλή άντρα"

"Η ημέρα των ηττημένων" [Σχετικά με τη Διεθνή Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ]

"Τα καθάρματα του κόσμου φτάνουν στη Βραζιλία, σαν να μην έχουμε αρκετά προβλήματα μόνοι μας να επιλύσουμε"

"Αυτή η ιδέα του φτωχού μικρού μαύρου ανθρώπου, ω μικρέ φτωχέ άνθρωπε, ω φτωχή μικρή γυναίκα, ω φτωχέ ιθαγενή, όλοι είναι ένα μικρό φτωχό κάτι!"

«Επειδή είμαστε Χριστιανική χώρα, ο Θεός είναι πάνω απ 'όλα. Αυτή η ιστορία ενός κοσμικού κράτους δεν υπάρχει, όχι. Το κράτος είναι χριστιανικό και όποια μειονότητα είναι εναντίον του μπορεί να φύγει. Ας κάνουμε μια χώρα για την πλειοψηφία! Η μειοψηφία πρέπει να υποκύψει στην πλειοψηφία. Πρέπει να υπάρχει νόμος για να υπερασπιστεί την πλειοψηφία!"

"Ήμουν σε ένα quilombo. Ο πιο λεπτός ζύγιζε 110 κιλά. Δεν κάνουν τίποτα. Δεν νομίζω ότι κάνουν και για αναπαραγωγή πια"[ένα quilombo είναι ένας οικισμός μαύρων στην ενδοχώρα της Βραζιλίας]

"Έχει δει ποτέ κάποιον Ιάπωνα να ζητιανεύει; Είναι μια φυλή που έχει ντροπή στο πρόσωπό της"

"Ποιος βάρος να έχω [για την δουλεία]; Ποτέ δεν υποδούλωσα κανέναν στη ζωή μου. Κοιτάξτε, αν κοιτάξετε πραγματικά την ιστορία, οι Πορτογάλοι ούτε πάτησαν το πόδι τους στην Αφρική. Οι ίδιοι οι μαύροι διεύθυναν τα σκλαβοπάζαρα"

"Με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, βοηθάτε στην καταπολέμηση του μαρξισμού" [η εξ αποστάσεως μάθηση είναι ο βραζιλιανός όρος για το homeschooling, την κατ 'οίκον εκπαίδευση]

"Ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν εντελώς παθητικός. Εκείνος πέταξε έξω τους αργυραμοιβούς. Αν είχε πυροβόλο όπλο, θα το είχε χρησιμοποιήσει".


κοκκινος ουρανος http://redskywarning.blogspot.com/

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com