Translate

Το μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ, για την στρατιωτικοποίηση του Διαστήματος

 
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, θεωρεί πολύ καλή την ιδέα, η χώρα του να αποκτήσει διαστημικό στρατό, όσο περίεργο και αν ακούγεται αυτό.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον πρόεδρο, οι Ρώσοι αλλά και οι Κινέζοι, ήδη έχουν προχωρήσει πολύ, σε

αυτό τον τομέα και ότι οι ΗΠΑ πρέπει να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι, επίσης.

Το μήνυμα που έστειλε ο Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος, από το Richmond, όπου παραβρέθηκε για να πραγματοποιήσει ομιλία, δήλωσε μερικά πράγματα πολύ σημαντικά. Είπε λοιπόν, ότι θα δοθούν 700 δις δολάρια για τον στρατό, ενώ δεν έλειψε να αναφερθεί στην δημιουργία του αμερικανικού διαστημικού στρατού. Μάλιστα είπε, ότι ήδη έχει ξεκινήσει η δημιουργία αυτού του στρατού.
Παρακάτω στην ομιλία του, ξεκαθάρισε μερικά πράγματα, αφού δήλωσε ότι ο αμερικανικός λαός, στηρίζει τις αποφάσεις του στον τομέα του διαστήματος.

Ο φόβος του Τραμπ

Ο ένοικος του Λευκού Οίκου, φοβάται την Ρωσο-Κινεζική παρουσία στο διάστημα και δήλωσε τα εξής:
Η Ρωσία αλλά και η Κίνα, έχουν το προβάδισμα. Έχουν ήδη ξεκινήσει. Πρέπει να κάνουμε κάτι και εμείς. Έχουμε τον καλύτερο λαό στον κόσμο. Πρέπει να έχουμε τον καλύτερο στρατιωτικό εξοπλισμό στον κόσμο. Πρέπει να έχουμε τους καλύτερους πυραύλους, τα καλύτερα άρματα μάχης και τα καλύτερα πολεμικά πλοία.
Προσέξτε! Οι Ρώσοι, έχουν διαστημική δύναμη (διαστημικό στρατό).Έχουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έχουν σχεδόν έτοιμη την διαστημική πολεμική αεροπορία. Πρέπει να απαντήσουμε σε αυτό.
EL.GR - Με πληροφορίες από το Russia Today
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com