Translate

ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ… ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ vid

Ιεζ. 39,1         Συ, υιέ ανθρώπου, προφήτευσε εναντίον του Γωγ και ειπέ• αυτά λέγει ο Κυριος• Ιδού, εγώ επέρχομαι εναντίον σου, Γωγ, άρχοντος των Ρως, Μοσόχ και Θοβέλ.

Ιεζ. 39,2        Θα σε περιμαζεύσω και θα σε συγκλείσω, θα σε οδηγήσω και θα σε πάρω από τας ακραίας χώρας του βορρά και θα σε εισαγάγω εις τα όρη της περιοχής του Ισραήλ.
Ωσ. 13,9       Εις αυτήν λοιπόν την καταστροφήν σου, ποιός, ω ισραηλιτικέ λαέ, θα σε βοηθήση;
Ζαχ. 12,9        Κατά την ημέραν εκείνην θα επιζητήσω να ξερριζώσω όλα τα ειδωλολατρικά έθνη, τα οποία επέρχονται εναντίον της Ιερουσαλήμ.
Λουκ. 21,20       Οταν δε θα ίδετε την Ιερουσαλήμ να περικυκλώνεται από στρατεύματα, τότε μάθετε ότι έφθασε πλέον ο καιρός της ερημώσεώς της.
Λουκ. 21,21      Τοτε όσοι θα ευρίσκονται εις την Ιουδαίαν, ας φεύγουν εις τα βουνά, και όσοι θα είναι μέσα εις την πόλιν, ας φεύγουν έξω και μακρυά από αυτήν. Και όσοι θα ευρίσκονται εις την ύπαιθρον, να μη εισέλθουν εις την πόλιν.
Λουκ. 21,24     Και θα πέσουν σφαγμένοι από κοφτερά μαχαίρια, άλλοι δε αιχμάλωτοι και δούλοι θα μεταφερθούν προς πώλησιν εις όλα τα έθνη. Και η Ιερουσαλήμ θα καταπατήται από ξένα έθνη, έως ότου συμπληρωθή ο καιρός που ώρισε ο Θεός, δια την κυριαρχίαν των εθνών επί της Ιερουσαλήμ.
Τώρα οι σιωνιστές δείχνουν ένα περίεργο ενδιαφέρον για την Παταγονία, το νότιο τμήμα της Αργεντινής και τη Χιλή. Γιατί;
Ίσως θεωρία της συνωμοσίας για την επόμενη απίστευτη αναφορά. Ωστόσο, πρώτα διαβάστε αυτό:
O Πρέσβης της Αργεντινής, o Χουάν Περόν, πλήρωσε το χρέος της Αργεντινής στην Τράπεζα της Αγγλίας. Αρνήθηκε να λάβει δάνεια στην Παγκόσμια Τράπεζα ή στις άλλες τράπεζες των Ρόθσιλντ. Οι τραπεζίτες είχαν μποϊκοτάρει το οπλισμένο χέρι τους, τις ΗΠΑ, και απομόνωσαν την Αργεντινή. Μετά την απομάκρυνση του Περόν, οι διάδοχοί του έλαβαν δάνεια της Παγκόσμιας Τράπεζας, βυθίζοντας όλο και βαθύτερα στο χρέος. Το 2000, η IWF(International Weightlifting Federation) των Ρόθσιλντ ανέλαβε την οικονομία της Αργεντινής στέλνοντας τον πληθυσμό σε απόλυτη φτώχεια, έτσι ώστε η χώρα να μπορεί να καταβάλει τόκους στα δάνεια του Λονδίνου και της Wall Street!
IUVMTV _ Netanyahu Accidentally Revealed Negotiation with the Penguins for Occupying the Patagonia.
Στο Bariloche, υπάρχει μια μόνιμη εβραϊκή κοινότητα με περίπου 150 άτομα, και ο αριθμός αυτός ενισχύεται από μια τεράστια εισροή ισραηλινών ταξιδιωτών που διέρχονται. Η Bariloche φιλοξενεί επίσης ένα από τα πιο νότια κέντρα των Beit Chabads στον πλανήτη.
Οι περισσότεροι Ισραηλινοί ταξιδιώτες είναι αποχωρίσαντες του στρατού.
Φαίνεται ότι η εβραϊκή είναι στην ουσία μια δεύτερη γλώσσα στην Παταγονία.
Οι Ισραηλινοί όχι μόνο νιώθουν σαν στο σπίτι τους, αλλά και αισθάνονται την Παταγονία στο σπίτι τους. Και δεν είναι περίεργο διότι ο Πρόεδρος της Αργεντινής Mauricio Macri είναι ένας μεγάλος φίλος των Εβραίων.
Οι εμπιστευτικές εκθέσεις είναι ενδεικτικές ενός επικείμενου ταξιδιού στην Αργεντινή από τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου. Από το 2015, όταν ο Μαουρίσιο Μάκρι ήταν σε υπηρεσία, και η Αργεντινή ήτανμια νέα έκδοση της Παλαιστίνης, το Ισραήλ έκανε το καλύτερο δυνατό για να ενισχύσει την επιρροή του στην πολιτική δομή της Αργεντινής. Ο έλεγχος των πρόσφατων κινήσεων στην περιοχή δείχνει ότι ένας από τους κύριους λόγους πίσω από αυτό το ταξίδι είναι η Παταγονία. Οι Ισραηλινοί ενθαρρύνονται να ταξιδεύουν και να ζουν στην γύρω περιοχή από τις αρχές του Ισραήλ χρησιμοποιώντας τα μέσα ενημέρωσης όπως το Jerusalem Post.
Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι βρίσκονται πίσω από την πλοκή για μια νέα υπόσχεση γης που θα δημιουργηθεί στο «Israeloche».
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Αργεντινή με πολλούς φανερούς και λανθάνοντες σκοπούς να κρύβονται πίσω από το ταξίδι. Το ταξίδι του Νεντανιάου σχεδιάστηκε με τον κεντρικό στόχο να ανοίξει το δρόμο για την εγκατάσταση περισσότερων Σιωνιστών Εβραίων στην Παταγονία.
Μακροπρόθεσμα, μια νέα Παλαιστίνη θα μπορούσε να αναρριχηθεί μέσα στην περιοχή της Αργεντινής-Χιλής της Παταγονίας.
Το 2 Εβραϊκό κράτος – στην Παταγονία
Ο Adrian Salbucchi 21 Οκτ. 2010, ένας αναλυτής της Αργεντινής και τηλεοπτικός σχολιαστής, έγραψε:
Διεθνής Σιωνισμός – Από την ίδρυσή του από τον Ρώσο εβραίο León Pinsker (του οποίου η κύρια γραφή ήταν «Αυτοαποσύνθεση») και ο Βιεννέζος δικηγόρος Theodor Herzl, αυτοί οι ιδρυτές του σιωνισμού σκέφτηκαν να δημιουργήσουν δύο εβραϊκά κράτη: ένα στην Παλαιστίνη το 1948, από τις σιωνιστικές τρομοκρατικές ομάδες, κυρίως το Irgun Zvai Leumi, το Stern Gang και το Hagganah, με την υποστήριξη και τη συνδρομή των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και της Σοβιετικής Ένωσης) και το άλλο στην Αργεντινή. Ο Πίνσεκ κάλεσε το πρώην κράτος ως «ιδανικό κράτος» ,δηλαδή στην Παλαιστίνη που ισχυρίστηκαν ότι είναι εβραϊκή πατρίδα, και το τελευταίο ως «πρακτικό κράτος» ,δηλαδή στην Αργεντινή.
Ο Χερτσλ έγραψε ένα κεφάλαιο που φέρει τον εύγλωττο τίτλο «Παλαιστίνη ή Αργεντινή» στο οποίο λέει (η επισήμανση είναι δική μας), «Ποια θα επιλέξουμε, την Παλαιστίνη ή την Αργεντινή; … Η Δημοκρατία της Αργεντινής θα είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να μας παραχωρήσει μέρος της επικράτειάς του.
Το 2002, όταν η Αργεντινή βρισκόταν στη μέση της χειρότερης τραπεζικής, χρηματοπιστωτικής και νομισματικής κατάρρευσης που έσυρε τη χώρα σε έναν πραγματικό κοινωνικό πόλεμο που είχε ξεσπάσει το Δεκέμβριο του 2001 με επιπτώσεις στο δημόσιο χρέος, δημοσιεύτηκε ένα άρθρο από την New York Times στις 27η Αυγούστου 2002. Σε αυτό, πρότειναν ότι η Αργεντινή πληρώνει το εξωτερικό της χρέος μεταβιβάζοντας την Παταγονία. Λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 2 Σεπτεμβρίου 2002, το «Newsweek» επανέλαβε την ίδια ιδέα (και οι δύο εκδόσεις διοικούνται και ελέγχονται από σιωνιστικά στοιχεία, την Τριμερή Επιτροπή και άλλους). Έτσι ξεκίνησε η ιδέα ότι η απόσχιση και η εδαφική διάλυση ήταν πιθανές επιλογές για τη χώρα τους.
Ωστόσο, η νέα εβραϊκή έξοδος στην Αργεντινή προκαλεί λαϊκή αντίσταση (The Guardian 21 Ιανουαρίου 2015). Στις 29 Σεπτεμβρίου 2003, ο αρχηγός του αργεντινού στρατού του Γενικού Επιτελείου. Ο Ρομπέρτο Μπεντίνι μίλησε κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης στην Αργεντινή Πολεμική Σχολή του Στρατού, δείχνοντας τον κίνδυνο στην Παταγονία που δημιουργήθηκε από το εξαιρετικό ενδιαφέρον που έχουν οι ισραηλινές ομάδες στην περιοχή. Η τοπική εφημερίδα «La Nacion» στις 30-Σεπτ-03 εξήγησε ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν Ισραηλινοί σε όλη την Παταγονία.
Στις 5 Ιανουαρίου 1986 – Η ημερήσια εφημερίδα «La Nación» της παραδοσιακής, διάσημης και συντηρητικής ημερήσιας εφημερίδας «La Nación» του Μπουένος Άιρες δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Οι μελέτες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον διακανονισμό μιας εβραϊκής αποικίας στην επαρχία Σάντα Κρουζ». Το άρθρο ανέφερε κυριολεκτικά: «Alberto Levy, ένας εκπρόσωπος των Ισραηλινών που πραγματοποίησε μια έρευνα στην περιοχή, δήλωσε ότι «αυτό είναι ένα έργο που έχουμε μελετήσει προσεκτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα και βασίζεται στην υποστήριξη των αρχών της Αργεντινής».
Όπως συνέβη εδώ και πολλά χρόνια, το El Calafate, η κύρια τουριστική πόλη της περιοχής, έλαβε εκατοντάδες εβραϊκούς «mochileros» (δηλαδή νέους backpackers και πεζοπόρους) οι οποίοι με δικά τους λόγια διεξάγουν έρευνα, μελετώντας το τοπικό κλίμα, τη βλάστηση και τα ζώα και τον πιθανό πλούτο της περιοχής. Σύμφωνα με τους τοπικούς κατοίκους της περιοχής και τους ίδιους τους μοχλελερούς, αυτή η έρευνα ολοκληρώθηκε με ευνοϊκά αποτελέσματα για μια τέτοια διευθέτηση.
Το περιοδικό Οικονομία Buenos Aires «El Cronista Comercial» (σελίδα 12) δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Χρέος για την περιοχή», το οποίο περιγράφει την πρόταση ενός αμερικανικού συμβούλου στον τότε πρόεδρο Eduardo Duhalde για την ανταλλαγή δημόσιου χρέους για κρατική γη, προσθέτοντας ότι » η ιδέα θα ήταν να μετατραπεί η αδυναμία του δημόσιου χρέους σε άμεσες επενδύσεις κεφαλαίου, στις οποίες οι πιστωτές μπορούν να γίνουν ιδιοκτήτες γης όπου μπορούν να αναπτύξουν τη βιομηχανία και τη γεωργία. Η πρόταση εξετάστηκε στο Ισραήλ.
Για να αναφέρουμε μόνο μερικούς ξένους δισεκατομμυριούχους «επενδυτές» και «οικολόγους»:
1. Carlo y Luciano Benetton (Ιταλός) – Ιδιοκτήσια 900.000 στρεμματα . Στις επαρχίες Neuquén και Chubut
2. Ted Turner (ΗΠΑ – μέτοχος και ιδρυτής της CNN και TNT) – ιδιοκτήτης άνω των 5000 εκταρίων κοντά στην πόλη Bariloche (όπου προχώρησε τόσο πολύ ώστε να ιδιωτικοποιήσει λίμνες και βουνά που ήταν παλαιότερα δημόσιες τουριστικές περιοχές
3. Douglas Tomkins (ΗΠΑ) – Επικεντρωμένος στην απόκτηση γης στην Χιλιανή πλευρά της Παταγονίας, ουσιαστικά χωρίζοντας τη χώρα σε δύο μέρη, καθώς απέκτησε μεγάλες εκτάσεις γης από την ακτή του Ειρηνικού μέχρι τα σύνορα με την Αργεντινή
4. Τζορτζ Σόρος – Εβραϊκός «επενδυτής» Ουγγαρίας-ΗΠΑ
5. Joseph Lewis – Βρετανός ιδιοκτήτης του Planet Hollywood. Απέκτησε τεράστιες εκτάσεις γης στην Παταγονία και έχτισε μια λωρίδα προσγείωσης κοντά στον παταγονικό δήμο El Bolsón, τόσο μεγάλο όσο ο κύριος διάδρομος στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες. Είναι σαφές ότι η GPE πρέπει να έχει άμεση πρόσβαση αεροπορικώς στην Παταγονία από μεγάλα αεροσκάφη, στρατιωτικά και πολιτικά.
3 Ιουλίου 2005 – Το περιοδικό «La Nación» στην Κυριακή έκδοση του περιοδικού Buenos Aires δημοσίευσε ένα αξιοσημείωτο άρθρο (ενότητα 7, «Enfoques», σελίδα 6) υπό τον τίτλο «Eduardo Elsztain: ο ιδιοκτήτης της γης». Ο κ. Elsztain συμβαίνει να είναι ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας της χώρας. Ο Elsztain είναι ένας πολύ μεγάλης επιρροής εβραϊκός Χάμας Λούμπαβιτς/Chabad Lubavitch.
Το 2005, ο Elsztain ονομάστηκε ταμίας του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου. Η Elsztain συμμετέχει τακτικά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. Ο Elsztain είναι μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και ιδρύθηκε από τον David Rockefeller.
Οι αρχές της Αργεντινής αναρωτιούνται για τη μαζική αγορά γης στην Παταγονία από βρετανό δισεκατομμυριούχο (Joe Lewis) και τις «διακοπές» που απολαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες Ισραηλινοί στρατιώτες στην περιουσία του.
Τον 21ο αιώνα, επωφελούμενοι από τα πλεονεκτήματα που τους προσέφερε η Συνθήκη για τον πόλεμο των Φώκλαντ, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ δημιουργούν τώρα ένα νέο έργο Παταγονία.
Ο Βρετανός εβραϊκός δισεκατομμυριούχος Joe Lewis έχει αποκτήσει τεράστιες περιοχές στο νότο της Αργεντινής και ακόμη και στη γειτονική Χιλή. Οι ιδιότητές του καλύπτουν περιοχές πολλές φορές μεγαλύτερες από το κράτος του Ισραήλ.
Ο δισεκατομμυριούχος έχει κατασκευάσει ένα ιδιωτικό αεροδρόμιο με μια λωρίδα προσγείωσης δύο χιλιομέτρων, προκειμένου να μπορέσει να λάβει πολιτικά και στρατιωτικά αεροσκάφη.
Από τον πόλεμο των Φώκλαντ, ο ισραηλινός στρατός διοργανώνει «στρατόπεδα διακοπών» (sic) στην Παταγονία για τους στρατιώτες του. Μεταξύ 8.000 και 10.000 από αυτούς έρχονται τώρα κάθε χρόνο για να περάσουν δύο εβδομάδες στη γη του Joe Lewis.
Ενώ στη δεκαετία του ’70, ο στρατός της Αργεντινής σημείωσε την κατασκευή 25.000 άδειων σπιτιών, τα οποία οδήγησαν στο μύθο του σχεδίου της Αντίλινιας, σήμερα έχουν κατασκευαστεί εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια.
Δεν είναι δυνατή η επαλήθευση της κατάστασης των κατασκευαστικών εργασιών, καθώς πρόκειται για ιδιωτικές εκτάσεις και το Google Earth έχει εξουδετερώσει τις δορυφορικές φωτογραφίες της περιοχής, όπως συμβαίνει και με τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ.
Η γειτονική Χιλή έχει παραδώσει μια υποβρύχια βάση στο Ισραήλ. Έχουν σκάψει σήραγγες για να επιβιώσουν στον πολικό χειμώνα.
Είναι αδύνατο προς το παρόν να καθοριστεί εάν το Ισραήλ συμμετέχει σε πρόγραμμα εκμετάλλευσης της Ανταρκτικής ή εάν χτίζει μια οπίσθια βάση σε περίπτωση ήττας στην Παλαιστίνη.
Γιατί υπάρχει τέτοια μυστικότητα και απόκρυψη για την Παταγονία;
Ο Douglas Tompkins έχει την υποστήριξη ισχυρών δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένης της φυλής Rockefeller. Η οικογένεια Rockefeller χρησιμοποιεί τους απεριόριστους οικονομικούς και διαφημιστικούς πόρους της για να επηρεάσει την χιλιανή ηγεσία, για να αποφύγει τυχόν ενέργειες των αρχών να περιορίσουν τον Tompkins.
Ο Tompkins έγινε ιδιοκτήτης 300 χιλιάδων εκταρίων στην επαρχία Palena στο νότιο τμήμα της Χιλής και 200 χιλιάδες εκτάρια στην Αργεντινή. Και αυτό δεν είναι όλο. Ο Tompkins σκοπεύει να αυξήσει την αυτοκρατορία του στην Παταγονία ένα εκατομμύριο εκτάρια.
Ο Tompkins ενεργεί σύμφωνα με οδηγίες του Πενταγώνου και η CIA αναγκάζει τους Χιλιανούς να φύγουν από την Παταγονία!
Οι πολιτικές δραστηριότητες του Tompkins στη Χιλή καλύπτονται από την Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία εξακολουθεί να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της. Αλλά ο Thompkins πέθανε το 2015.
Συχνά υποστηρίζεται ότι το Πεντάγωνο και η CIA είναι οι φορείς ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου για τη δημιουργία βάσης στήριξης για την εκκένωση VIP από τις Ηνωμένες Πολιτείες σε περίπτωση φυσικής καταστροφής ή υποθετικού Παγκοσμίου Πολέμου.
Πρόκειται για μια στοιχειώδη πίστωση των φυσικών πόρων άλλων χωρών που ίσως επισκιάζει και άλλα κίνητρα στην «ανάπτυξη» της Παταγονίας: η αμερικανική ελίτ προετοιμάζεται εσκεμμένα για την «τελευταία ώρα». Και η καταστροφή δεν θα προβλεφθεί από τον Νοστράδαμο ή το ημερολόγιο των Μάγια.
Η IUVM Press έχει μια ιστορία για μια υποβρύχια βάση Rockefeller στη Νότια Παταγονία με DUMB και διασυνδετικές σήραγγες.
Φαίνεται ότι η σατανική εβραϊκή μασονική ελίτ έχει επιλέξει το τελικό ιερό στη γη πριν από τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, το οποίο θα ξεκινήσει από μόνος του. Αυτή η ελίτ θα φτάσει εγκαίρως στην ασφάλεια και θα θυσιάσει ακόμα περισσότερο από τις δικές της φυλές, 2ο Ολοκαύτωμα.
Israel 2.0 en La Patagonia 1D2. Lo que no te cuentan los medios.
IUVMTV _ Palestine, Patagonia, Kurdistan. Israel tries to Make new «Jewish State»
Israel Will Kick Off WW3

 nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com