Translate

Διευθύνων σύμβουλος του Twitter: Είμαστε ''Αριστεροί!''

Ο Διευθύνων σύμβουλος του Twitter Jack Dorsey,
δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι στο Twitter είναι Αριστεροί :-dαλλά επίσης υποστήριξε ότι ανεξάρτητα από τα ιδεολογικά τους πιστεύω, στην δουλειά τους είναι αντικειμενικοί.

Σε συνέντευξή του στο aristero CNN@-), ο Dorsey ξεκαθάρισε ότι οι εργαζόμενοι στο Twitter, δηλώνουν ανοιχτά τις πολιτικές τους θέσεις, χωρίς όμως να τις επιβάλουν στους απλούς χρήστες.:-)

Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας και η καθεμιά, κανένας δεν μπορεί να πει στα σίγουρα, αν οι εργαζόμενοι του Twitter ή άλλων Social Media, ακολουθούν όντως έναν δρόμο αντικειμενικό.
Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός, ότι πολλές φορές βλέπουμε υβριστικά μηνύματα στο Twitter, τα οποία αργούν πολύ να σβηστούν αν σβηστούν.

Όταν ένας υψηλά ιστάμενος όπως ο Dorsey, παραδέχεται ότι οι εργαζόμενοι που εποπτεύουν το Twitter, είναι δηλωμένοι Αριστεροί, καταλαβαίνουμε ότι αυτό το Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, απευθύνεται κυρίως σε χρήστες Αριστερών - λιμπεραλιστών αν θέλετε, πεποιθήσεων.:p με δεξιά τσέπη! ...ε, ρε δούλεμα!

Τώρα πως γίνεται και όλοι οι εργαζόμενοι είναι Αριστεροί και μάλιστα ο Διευθύνων Σύμβουλος το γνωρίζει, μπορείτε να το φανταστείτε μόνοι σας!
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πλέον και όλοι αυτοί που θεωρούν, ανεξάρτητα αυτά τα Μέσα, κάνουν πολύ μεγάλο λάθος.

Είστε σίγουροι λοιπόν, ότι δεν δέχεστε καθημερινά προπαγάνδα;

Ότι δεν σας κάνουν ιδεολογική κατήχηση;

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com