Έτσι χάσαμε την ελευθερία μας – Το σύνδρομο των Like, μας έχει τρελάνει!

Το 2000, μπήκαμε στην Νέα Εποχή, την οποία πολλοί περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες.

Ο Παγκόσμιος Ιστός, απέκτησε πολλές μορφές, ενώ η εμφάνιση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, έφερε την επανάσταση.

Οι άνθρωποι καθημερινά, ανοίγουν τον υπολογιστή τους ή το τάμπλετ τους ή το έξυπνο τηλέφωνό τους, με αποτέλεσμα να μην θυμούνται πως είναι να μην έχουν κανένα από όλα αυτά τα…καλούδια.
1990: 

Το σύνδρομο των like

2018: 
Στην εποχή μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι χάνονται μέσα στον διαδικτυακό κόσμο, τον οποίο θεωρούν όμορφο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, οι οποίοι συνεχώς κοιτάνε ποιος τους έκανε like στις φωτογραφίες που ανέβασαν ή στο σχόλιο που πόσταραν στον τοίχο τους.
Μάλιστα, όταν δεν υπάρχει η αναμενόμενη ανταπόκριση, η στεναχώρια καταλαμβάνει αυτούς τους ανθρώπους. Επίσης, πολλοί βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα στον πολλές φορές επικίνδυνο κόσμο, του Διαδικτύου.

Είναι γνωστό ότι μέσω του Διαδικτύου γίνονται επικίνδυνες συναλλαγές, ενώ κάποιοι αποφασίζουν να γνωρίσουν από κοντά τους ηλεκτρονικούς τους φίλους, οι οποίοι όμως πολλές φορές είναι άνθρωποι επικίνδυνοι.

Το σύνδρομο των like, είναι μια σύγχρονη αρρώστια, η οποία έχει προσβάλει έναν εφιαλτικά μεγάλο αριθμό ανθρώπων.
Όπως είναι λογικό, η ανάπτυξη του διαδικτύου έφερε και πολλά καλά ΑΛΛΑ:

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να αφήνουν την τεχνολογία, να τους χρησιμοποιεί, πράγμα καταστροφικό. Έτσι λοιπόν, φτάσαμε σε μια εποχή, στην οποία όλοι και όλες ζούμε μέσα σε ένα ψηφιακό κόσμο 24/7.

Με τρόπο ύπουλο και απλό, η Παγκόσμια ελίτ, κατάφερε να ετοιμάσει τους ψηφιακούς της δούλους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δεχτούν οποιαδήποτε αλλαγή χρειαστεί.
Όπως διαβάσατε , στην Ινδία ήδη οι άνθρωποι, σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να αγοράσουν τίποτα με μετρητά. Αν δεν είχε διαδοθεί η τεχνολογία σε μεγάλο βαθμό, οι Ινδοί δεν θα δεχόντουσαν την νέα πραγματικότητα.
Για αυτό τον λόγο, μεθοδικά μας έθισαν στο διαδίκτυο, στα like στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κλπ.

Η φυλακή μας είναι ΕΔΩ!

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com

 Αναλαμβάνω Ασήμι - Μπρούτζο καθαρίσματα, κατασκευές, λούστρα, προκάρφωμα σε κερί στο χώρο μου. Ταχύτητα, ποιότητα, εγγυημένα. Τηλ. επικοινωνίας 6974565895.  Στεφανία. I undertake Silver - Bronze cleaning, polishing, jewelry making, pre-nailing in wax at my place. Speed, quality, guaranteed. Tel. contact 6974565895. StefaniaELLI Δαχτυλίδι 'Wickelring' σε ανάμεικτα χρώματα: μπροστά