Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Translate

EKTAKTO – Ο Ερντογάν απελευθέρωσε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς – Έρχονται Ελλάδα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος


Την αποφυλάκιση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας Ανδριανούπολης ανακοίνωσε στις 19.09 το απόγευμα της Τρίτης το πρακτορείο ειδήσεων Αnatolu.


Οι δύο στρατιωτικοί θα είναι ελεύθεροι μέχρι να παρουσιαστούν στη δίκη που θα διεξαχθεί.
Η εξέλιξη έρχεται μετά την αναστολή εκ μέρους μας των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης και εν μέσω ασφυκτικών αμερικανικών πιέσεων για τον πάστορα Μπράνσον.
Είναι προφανές πως ο Ερντογάν φτιάχνει το δημόσιο πρόσωπό του προβαίνοντας σε έναν διπλωματικό ελιγμό. Μένει να δούμε αν αυτός ο ελιγμός αποσκοπεί στην παράταση της αιχμαλωσίας του αμερικανού πάστορα.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον αέρα το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που θα μεταφέρει πίσω στην Ελλάδα τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.
Η ενέργεια αυτή έχει διττό στόχο:
Πρώτον, να φανεί ανθρωπιστής σε Ευρωπαϊκή Ένωση και ΝΑΤΟ ενόψει της αμερικανοτουρκικής κρίσης, καθώς αντίστοιχη κίνηση έκανε και με τον πάστορα Μπράνσον και δεύτερον, να κερδίσει χρόνο και να φανεί διαλλακτικός ενόψει παζαρέματος σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ.

Είναι πολύ πιθανό το αντάλλαγμα που δίνουμε να είναι η πρόωρη «αποκαθήλωση» των νόμιμων μουφτήδων.
Το έγκλημα τελικά έγινε πραγματικότητα, με την ψήφο των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΔΗΣΥ. Η διπλωματία της κότας παίρνει σάρκα και οστά. Υποχωρούμε μπροστά στον Ερντογάν και του κάνουμε ένα απίστευτο δώρο, ντροπή σας κύριοι!
Την στιγμή που ο Ν. Τραμπ στραγγαλίζει την Αγκυρα, εμείς κάνουμε τα χατίρια του Σουλτάνου. Την ώρα που δύο Ελληνες αιχμάλωτοι βρίσκονται στις φυλακές, η Αθήνα δεν τολμάει να σηκώσει κεφάλι στον Ρ. Τ. Ερντογάν.
Ετσι λοιπόν, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε η τροπολογία που ρυθμίζει θέματα της Εκκλησίας της Ελλάδος και τις Μουφτείες. Υπέρ της τροπολογίας ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΣΥ και ΑΝΕΛ. «Παρών” δήλωσε η ΝΔ, το ΚΚΕ και το Ποτάμι. «Όχι” δήλωσε η Χρυσή Αυγή και η Ένωση Κεντρώων.
Με την τροπολογία η κυβέρνηση προχωράει στην «αποκαθήλωση» των νόμιμων μουφτήδων της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, ικανοποιώντας ουσιαστικά ένα πάγιο αίτημα της Άγκυρας.
Συγκεκριμένα σε τροπολογία για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας με τίτλο : “Πανεπιστήμιο Ιωάννίων, Ιόνιο Πανεπιστήμιο και άλλες διατάξεις”, συμπεριλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- άρθρο που οδηγεί στην υποχρεωτική συνταξιοδότηση των σημερινών μουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής, σε χρονικό διάστημα δύο μηνών από τη ψήφιση του νόμου.
Είναι βέβαιο πως έρχονται γεωπολιτικές ανακατατάξεις….
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com