Translate

Βρέθηκε ο υπεύθυνος για την τραγωδία στο Μάτι! Είναι η…''κλιματική'' αλλαγή


Μετά από αρκετούς Υπουργούς της κυβέρνησης αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα,
ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, ήταν εκείνος που έριξε το φταίξιμο για την τραγωδία στο Μάτι στην….κλιματική αλλαγή.:p
Τουλάχιστον έτσι μπόρεσε να εξηγήσει το πόσο πρωτοφανές ήταν το φαινόμενο, κάνοντας απλά μία νύξη στις ατέλειες και τα σφάλματα της Πολιτικής Προστασίας.
Μιλώντας το πρωί τόσο στον ΑΝΤ1 όσο και αργότερα στο ΘΕΜΑ 104,6 , ο αναπληρωτής Υπουργός ξεκαθάρισε πως υπεύθυνη είναι η κλιματική αλλαγή, για την οποία οι Οικολόγοι (που συμμετέχουν στην κυβέρνηση) δεν έχουν ενημερώσει σωστά τον ελληνικό λαό.
«Για πρώτη φορά η φωτιά έκαψε σε μια ώρα 13.000 στρέμματα και σε αυτό είναι καθαρά υπεύθυνη η κλιματική αλλαγή με τις καλοκαιρινές βροχές που αυξάνουν την καύσιμη ύλη. Αν δεν το καταλάβουμε και είμαστε απροετοίμαστοι, είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε άλλη αξία στην πολιτική προστασία.
Η ευθύνη πρέπει να είναι έμπρακτη και αναλαμβάνω την ευθύνη στο βαθμό που μου αναλογεί. Νιώθω ευθύνη γιατί δεν μπορέσαμε να εξηγήσουμε στο λαό τι μας περιμένει με την κλιματική αλλαγή.
Άλλο πράγμα οι υπεύθυνοι άνθρωποι που παραιτούνται και άλλο οι υπαίτιοι. Δεν σημαίνει ότι αυτοί που έκαναν τη δουλειά τους και παραιτήθηκαν ήταν υπαίτιοι».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν οι δηλώσεις του κ.Τσιρώνη και στον ΑΝΤ1, δίνοντας και το….απίστευτο παράδειγμα με τους δίδυμους πύργους::o
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com