Translate

Ντόναλντ Τραμπ προς Άγκυρα: «Δώστε εδώ και τώρα τον πάστορα» – Έρχονται βαρύτατες συνέπειες για την Τουρκία – «Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια»


Με οργή αντέδρασε ο Ντόναλντ Τραμπ στην νέα απόρριψη αποφυλάκισης του αμερικανού πάστορα Αντριου ΜΠράνσον από τουρκικό
δικαστήριο. «Δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια» είπε σε καθαρά απειλητικό τόνο ο αμερικανός πρόεδρος.

Οι αμερικανοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε πρωτοφανή κρίση κατά την οποία θα καθοριστεί το μέλλον της Τουρκίας και ο Ν. Τραμπ είναι έτοιμος να γονατίσει την Άγκυρα…
Νέο ηχηρό μήνυμα έστειλε στην Τουρκία ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που διεμήνυσε ότι οι ΗΠΑ δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια για την υπόθεση του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον.
“Η Τουρκία αποτελεί πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχουν ενεργήσει ως φίλοι” (οι Τούρκοι), δήλωσε πριν από λίγο ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στη συνεχιζόμενη κράτηση του Αμερικανού πάστορα από τις τουρκικές αρχές.
Ο κ. Τραμπ πρόσθεσε ότι ο κ. Μπράνσον έχει να αντιμετωπίσει μια “ψευδή κατηγορία” ότι είναι ένας κατάσκοπος. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι όσο είναι ο ίδιος κατάσκοπος, άλλο τόσο είναι και ο Μπράνσον.
Τώρα από εδώ και πέρα όλα είναι πιθανά μέχρι και το κλείσιμο της βάσης του Ιντζιρλίκ και της οριστικής αποχώρησης της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ με σημάδια παγκοσμίας κρίσης
“Θα έπρεπε να τον δώσουν πίσω εδώ και πολύ καιρό.”
Οι Ηνωμένες Πολιτείες, τόνισε, δεν δεν πρόκειται κάτσουν με τα χέρια σταυρωμένα (US not going to take it sitting down).


: RT BenKennedyTV: JUST IN: “They can’t take our people!” POTUS “Turkey has been a problem for a long time, they nave not acted as a friend .. they have a wonderful Christian Pastor, wonderful man Pastor Brunson .. he is not a spy. They should…
Εκεί όμως που θα δοθεί η μεγάλη μάχη θα είναι στο πεδίο της οικονομίας, καθώς όλοι περιμένουν να ενταθούν οι αμερικανικές κυρώσεις προς την Άγκυρα.
Εκτός και αν… όλα την κατάλληλη στιγμή διορθωθούν και οι παλιοί φίλοι ξανασμίξουν, αν και προς το παρών δεν φαίνεται κάτι τέτοιο πιθανό.

επιμέλεια  spy
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com