Translate

ΞΥΔΙ! Γερμανός ΥΠΕΞ για ΝΤ.Τραμπ: Με εκνευρίζει η πολιτική που ακολουθεί!

Η πατριωτική γραμμή που ακολουθεί ο Τραμπ, έχει μπει στο στόχαστρο των ηγετών του κόσμου. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν
ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, το έχει….παρακάνει.
Τι είπε ο Γερμανός ομοσπονδιακός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας
«Προφανώς, μας εκνευρίζει όταν ο πρόεδρος Τραμπ παρουσιάζει την Ευρώπη σαν εχθρό των ΗΠΑ, στο ίδιο επίπεδο με τη Ρωσία και την Κίνα, ή ακόμη όταν θέτει ανερυθρίαστα υπό αμφισβήτηση το NATO», είπε ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας :pκατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης με τη συμμετοχή ρουμάνων διπλωματών στο Βουκουρέστι.
Σχόλιο: Στην πραγματικότητα τον εκνευρίζει το εξής:
Ο Τραμπ είναι πρόεδρος των ΗΠΑ και όχι των υπόλοιπων χωρών. Οπότε λοιπόν, είναι αυτονόητο ότι κοιτάει τα συμφέροντα της χώρας του, συν το ότι ζήτησε από την Γερμανία να βάλει το χέρι στην τσέπη και να δώσει παραπάνω χρήματα στο ΝΑΤΟ και αυτό ενόχλησε…μερικούς.
Τι δήλωσε ο Γερμανός ΥΠΕΞ, στην συνέχεια
«Μοιάζει παράλογο το ότι εμείς στην Ευρωπαϊκή Ένωση είμαστε αναγκασμένοι να διερωτώμεθα πώς να αντιδράσουμε στους αμερικανικούς τελωνειακούς δασμούς, που επιβάλλονται για λόγους εθνικής ασφαλείας», συνέχισε, πριν σχολιάσει ότι αυτός ο «παραλογισμός» ίσως αποτελεί αντανάκλαση μιας νέας γεωπολιτικής πραγματικότητας.:-)
Σχόλιο: Ο Τραμπ είναι κακός επειδή πέρασε στην αντεπίθεση αλλά η Ευρώπη ήταν καλή που εκμεταλλεύονταν τόσα χρόνια τις ΗΠΑ, δηλαδή.
Το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ «”Πρώτα η Αμερική” ήταν ήχος συναγερμού. Η απάντησή μας σε αυτό οφείλει να είναι: «Η Ευρώπη ενωμένη!», έκρινε ο Χάικο Μάας.
Σχόλιο: Βλέπουμε λοιπόν ποιο είναι το πρόβλημα που έχουν όλοι με τον Τραμπ. Τους ενοχλεί πολύ το Πρώτα η Αμερική. Δηλαδή ποιο θα έπρεπε να είναι το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ; Το πρώτα η….Γερμανία;
Την περασμένη εβδομάδα, ο ΥΠΕΞ της Γερμανίας προέτρεψε την ΕΕ να προετοιμαστεί για μια «νέα παγκόσμια τάξη», να γίνει πολύ λιγότερο εξαρτημένη από τις ΗΠΑ, εξωθώντας την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ να προχωρήσει στη διευκρίνιση ότι αυτή είναι η προσωπική άποψη του υπουργού.
Σχόλιο: Κάνουν όνειρα οι Παγκοσμιοποιητές αλλά ευτυχώς δεν τους βγαίνουν.
Τη Δευτέρα ο Μάας, κάλεσε την ΕΕ να καταρτίσει μια «κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφαλείας άξια του ονόματος αυτού», καθώς και να προχωρήσει στην «αμυντική ένωση», ενώ πρόσθεσε πως η αρχή της ομοφωνίας έχει οδηγήσει συχνά σε μια πολιτική του «ελάχιστου κοινού παρονομαστή».
«Πρέπει να μπορέσουμε να βρούμε πεδία όπου οι αποφάσεις της πλειοψηφίας θα γίνονται αποδεκτές από όλα τα κράτη μέλη», υποστήριξε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.
Ακόμη, ο νεοταξίτης Χάικο Μάας έκρινε ότι χώρες όπως η Γερμανία και ο Καναδάς πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια «συμμαχία υπέρ της πολυμερούς συνεργασίας» για να αντιμετωπίσουν διασπαστικούς παράγοντες και δυνάμεις όπως ο Τραμπ, η Ρωσία και η Κίνα.@-)
Συμπέρασμα
Οι Γερμανοί, θέλουν να δημιουργηθεί μια Παγκόσμια τάξη ακόμα πιο ισχυρή από αυτή που υπάρχει σήμερα, ώστε ο…κακός Τραμπ να πάρει το μάθημά του. Προπαγάνδα μέσα στην προπαγάνδα κάνουν κάποιοι κύριοι!
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com