Translate

Εποικισμός στην Ευρώπη: Διώχνουν τους τουρίστες, φέρνουν μουσουλμάνους λαθρομετανάστες – Μορατόριουμ στα ξενοδοχεία

Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που βλέπουν ως απειλή τον τουρισμό στην Ευρώπη και όχι τους λαθρομετανάστες!
Αυτό φυσικά προωθείται από συγκεκριμένα κέντρα, προκειμένου να μένουν άδεια τα ξενοδοχεία και να φιλοξενούν τις ορδές μουσουλμάνων που κατακλύζουν την Ευρώπη.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Βαρκελώνη, αγαπημένος προορισμός επισκεπτών ανά τον κόσμο. Στις αρχές του 2017 περίπου 150.000 φιλοπαγκοσμιοποιητές είχαν διαδηλώσει στη Βαρκελώνη ζητώντας από την ισπανική κυβέρνηση να επιτρέψει περισσότερους «λαθρομετανάστες μουσουλμάνους» στην χώρα.
Λίγο αργότερα, συνθήματα του τύπου «Τουρίστες πηγαίνετε σπίτια σας, καλοδεχούμενοι οι λαθρο» άρχισαν να εμφανίζονται στους τοίχους της πόλης.
Αυτό που τα ισπανικά ΜΜΕ χαρακτήρισαν «τουριστοφοβία», αναφέρει η εφημερίδα «Guardian», κατέκλυσε το περασμένο καλοκαίρι αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις, με διαδηλώσεις και μέτρα να λαμβάνονται στην Βενετία, την Ρώμη, το Άμστερνταμ, την Φλωρεντία, το Βερολίνο, την Λισαβόνα και την Πάλμα ντε Μαγιόρκα κατά της εισβολής των τουριστών. Με τον ίδιο ζήλο που η Βαρκελώνη προσπαθεί να διώξει τους τουρίστες, επιχειρεί να δεχτεί περισσότερους «λαθρομετανάστες», σε αντίθεση με αρκετές χώρες, που επιδιώξουν το αντίθετο.
Όταν πριν δύο εβδομάδες έγινε γνωστό ότι ένα διασωστικό σκάφος με 629 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες έψαχνε λιμάνι, η δήμαρχος Άντα Κολάου ήταν από τις πρώτες που προσφέρθηκαν να τους δώσουν ένα ασφαλές καταφύγιο.
Στο ερώτημα αν η Βαρκελώνη θα προτιμούσε να δέχεται χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες χωρίς χρηματικό αντίτιμο και όχι εκατομμύρια τουριστών, οι οποίοι πέρσι δαπάνησαν περίπου 30 δισ. ευρώ στην πόλη, η απάντηση φαίνεται ότι είναι «ναι». Όλο και περισσότεροι βλέπουν ως απειλή για την ταυτότητα της πόλης τον τουρισμό και όχι την λαθρομετανάστευση, αν και ο αριθμός και των δύο παρουσιάζει μεγάλη αύξηση τις τελευταίες δεκαετίες.
Η προπαγάνδα είναι απίστευτη! Και οι ηλίθιοι που την πιστεύουν! 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com