Translate

ΔΕΛΤΙΟ11: Η Κόκκινη Χούντα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Cia πρέπει να ανατραπεί. ...

Υπάρχουν πράκτορες ξένης δύναμης μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που ετοιμάζονται να υπερψηφίσουν την Συμφωνία που ετοίμασε ο Ααρών Μύλλερ. Σταματήστε τους !

Υπάρχουν πράκτορες ξένης δύναμης μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που ετοιμάζονται να υπερψηφίσουν την Συμφωνία 
που ετοίμασε ο Ααρών Μύλλερ. Σταματήστε τους !

Η Δημοκρατία επιβάλει εκλογές ΕΔΩ και ΤΩΡΑ

Η Κυρία Εισαγγελεύς, γιατι δεν ζητάει προκαταρτική εξέταση για το κακούργημα της κατάλυσης της Λαϊκής Κυριαρχίας από την Συμμορία των Συνεργατών του Αμερικανού πρεσβευτή, Αλαίκσι Τσίπρα- Χάνου Καημένου, και την προσπάθεια της ελάχιστης Κόκκινης μειοψηφίας να επιβάλει την θέληση της στην πλειοψηφία του Ελληνικού λαού; 

Η παρούσα βουλή βρίσκεται προφανώς σε δυσαρμονία με την λαϊκή βούληση, και αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν την διαλύει για να υπάρξει ανανέωση ης λαϊκής εντολής , 
ας την διάλυση η Κυρία Εισαγγελεύς.

Λαός-Στρατός- Δημοκρατία- Εθνική Ανεξαρτησία

Ο βοσκός δεν τα είπε, με τη σωστή σειρά. Είπε αυτό που σκέφτονται όλοι, αλλά με λάθος τρόπο. 
«Μα δεν υπάρχει ένας Ντάβος ή ένας Γκράτσιος να ανατρέψει την προδοτική Νατοϊκή Χούντα Τσίπρα-Καμένου και να σώσει τον λαό και τον τόπο από τους εφιάλτες τους προδότες και τους δοσίλογους και να επαναφέρει τη Δημοκρατία»;

Ο Στρατός δεν ανήκε ούτε στο ΝΑΤΟ, ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στον ελληνικό λαό. Είναι κομμάτι του ελληνικού λαού. Και αποστολή του είναι η αντιμετώπιση του εχθρού και των πρακτόρων του εχθρού. Και το έκανε το 1974 όταν ανέτρεψε την προδοτική χούντα Ιωαννίδη-Cia που παρέδωσε την Κύπρο στους Τούρκους.

 Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει τώρα. 

Η προδοτική Χούντα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Cia παραδίδει τη Μακεδονία στο ΝΑΤΟ και δικαιώνει τους Συμμορίτες που νικήθηκαν το 1949 στον Γράμμο και το Βίτσι. 

Οι ΕΑΜοβούλγαροι Κομμουνιστοσυμμορίτες επιστρέφουν να καταλάβουν την Μπελομόρσκα Ματσεντόνιγια , την Κοστούρ και την Λερίν. 

Κάθε Έλληνας που διάβασε την προδοτική «συμφωνία» της Πρέσπας είναι έξω φρενών. 

Το πραξικόπημα είναι η υπογραφή της Συμφωνίας παρά την αντίδραση του 80% του Ελληνικού Λαού. 

Η Κόκκινη Χούντα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-Cia πρέπει να ανατραπεί. 

Και μακάρι να υπήρχε ένας Ντάβος ή ένας Γκράτσιος να τους ανατρέψει και να αποκαταστήσει την Λαϊκή Κυριαρχία. 

Ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης, επειδή είναι ένας απλός βοσκός αφού διάβασε τη συμφωνία των προδοτών, έξω φρενών, ζήτησε από τον Στρατό την σύλληψη του επίορκου υπουργού άμυνας, του εφιάλτη και δωσίλογου Πρωθυπουργού και του συνεργάτη τους Προέδρου της Δημοκρατίας. 
«Τα κεφαλια σας στις Πρεσπες»! τους είπε. 

Οι ένοχοι εσχάτης προδοσίας, οι Πεμπτοφαλαγγίτες, οι πράκτορες του εχθρού , που εξαπάτησαν τον λαό, οι Χουνταίοι, οι δοσίλογοι, οι Εθνοπροδότες, άρχισαν να φωνάζουν για «πραξικόπημα».
ΔΕΛΤΙΟ11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com