Translate

ΔΕΛΤΙΟ11: Ιδού που κατάντησε η Δημοκρατία. Η Χούντα Τσίπρα-Καημένου δεν έχει ούτε το 15% και θέλει να επιβάλει τη θέληση του αμερικανού εργοδότη της στο 85% .

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρα προδοτη Και η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δεν τους συλλαμβάνει ως έχει κάθε δικαίωμα για Εσχάτη Προδοσία, ενώ ο Πρόεδρος , η υστάτη γραμμή ανασχέσεως κάνει πλάτες στην αισχρά μειοψηφία.

Ιδού που κατάντησε η Δημοκρατία. Η Χούντα Τσίπρα-Καημένου δεν έχει ούτε το 15% και θέλει να επιβάλει τη θέληση του αμερικανού εργοδότη της στο 85% . Και η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δεν τους συλλαμβάνει ως έχει κάθε δικαίωμα για Εσχάτη Προδοσία, ενώ ο Πρόεδρος , η υστάτη γραμμή ανασχέσεως κάνει πλάτες στην αισχρά μειοψηφία.

Όταν η εταιρεία «Marc» για λογαριασμό του «Πρώτου Θέματος» ανακοίνωσε ότι το 73,2% των ερωτηθέντων λέει «όχι» στο «Βόρεια Μακεδονία», ξέρετε ότι στην πραγματικότητα το ποσοστό είναι πάνω από 75%. 
Και αυτό, με όλα τα συστηματικά βοθροκάναλα και τους Ρουφοιανοπαπαγάλους υπέρ. 
Σε συνθήκες ισοτιμίας της ενημέρωσης το 90% θα τους έλεγε όχι..

 Η έρευνα της «Marc» λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βυθίζεται. 
Μείον 4 μονάδες από τη ‘Άνοιξη. Και οι Ημιανεξάρτητοι Προδότες ειναι κάτω από 1% .

 Αν γινόντουσαν τώρα εκλογές οι συμμορίτες του Ροζ Πολτού θα έπαιρναν το πολύ-πολύ 15,7%. Αυτό με βάση τα δεδομένα της Εταιρείας. Στη Θράκη τους ψηφίζουν οι Τούρκοι. Στη Μακεδονία έχουν μονοψήφια ποσοστά. Η απάτη τελείωσε.

 Η δυσαρμονία της σύνθεσης της Βουλής με τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος είναι προφανέστατη. 
Η υποχρέωση του Προέδρου είναι να διαπιστώσει τη «δυσαρμονία» και να διαλύσει τη βουλή προκηρύσσοντας εκλογές, και όχι να κάνει πλάτες στη Χούντα. 
Αυτό δεν είναι νόμιμο. Αυτό είναι παράνομο. 
Ας ζητήσει και τη βοήθεια της Εισαγγελέως για να συλληφθούν οι προπαρασκευάζοντες την εσχάτη προδοσία, και να διαλύσει τη Βουλή.

 Εκλογές τώρα, να μιλήσει 
ο Κυρίαρχος λαός και όχι η ΕΣΑ
 της Κόκκινης Χούντας
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com