Translate

Ανοιξαν πυρ οι Eιδικές Δυνάμεις του Ισραήλ: Κατά ριπάς εναντίον πλοιαρίων που έπλεαν προς Κύπρο


Οι Ισραηλινές δυνάμεις ανέτρεψαν τα μέλη παλαιστινιακής δήθεν ''ακτιβιστικής'' οργάνωσης που επιβιβάστηκαν σε πλοιάρια στα παράλια της Γάζας, με
προορισμό την Κύπρο και σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τον ναυτικό αποκλεισμό από το Ισραήλ και την Αίγυπτο. 

Όπως μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, το ισραηλινό ναυτικό έριξε προειδοποιητικές βολές και εμπόδισε τη διέλευση του στολίσκου στη γραμμή αποκλεισμού, που ορίζεται στα έξι ναυτικά μίλια ανοικτά των παραλίων της Γάζας.
Ωστόσο, ένα από τα σκάφη κατάφερε να διασχίσει τη γραμμή σε απόσταση εννέα ναυτικών μιλίων, με αποτέλεσμα να περικυκλωθεί από τέσσερα σκάφη των Ισραηλινών δυνάμεων.
Στα αλιευτικά σκάφη επιβιβάστηκαν 22 Παλαιστινιοι ακτιβιστές, φοιτητές και ασθενείς που χρήζουν ιατρικής περίθαλψης εκτός Γάζας και σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπός ήταν η ευαισθητοποίηση της ευρωπαϊκής και διεθνής κοινής γνώμης. Αυτό σύμφωνα πάντα με την πλευρά των Παλαιστινίων.
Το νέο συμβάν έρχεται οκτώ χρόνια μετά το περιστατικό του Μαβί Μάρμαρ, στο οποίο Ισραηλινοί κομάντος επιτέθηκαν κατά Τούρκων και ξένων ακτιβιστών.  
Πάντως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο στολίσκο επέβαιναν μαχητές της Χαμάς οι οποίοι ήταν και οπλισμένοι. Eπίσης και εκεί είναι το επικίνδυνο, υπάρχαν και άτομα της SADAT, παραστρατιωτικοί μισθοφόροι δηλαδή.
Οπως έχουμε αναφέρει, οιι σχέσεις Ερντογάν-ΑΚΡ και Χαμάς είναι τόσο «στενές» όσο δεν πάει άλλο και σίγουρα υπάρχει μυστική χρηματοδότηση και δωρεά πολεμικού υλικού με «σβησμένους κωδικούς μητρώου».
Την όλη «επιχείρηση» έχει αναλάβει η γνωστή τουρκική στρατιωτική μισθοφορική οργάνωση SADAT , η οποία έχει ως μοναδική αποστολή την «παροχή συμβουλευτικών και στρατιωτικών υπηρεσιών και εκπαίδευση στον τομέα της διεθνούς άμυνας και της εσωτερικής ασφάλειας».
Όλοι όμως γνωρίζουν ότι η πραγματική αποστολή των Τούρκων μισθοφόρων είναι η δημιουργία και η ενδελεχής εκπαίδευση ειδικών παραστρατιωτικών δυνάμεων και στο εξωτερικό.
Οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες έχουν «εντοπίσει» τους Τούρκους συμβούλους και θα δούμε πολλά το επόμενο διάστημα ανάμεσα στις δύο χώρες.                                                                                                ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com