Translate

Τα τσιράκια της Νέας Τάξης προειδοποιούν για το «δημιούργημά» τους: «Η Ε.Ε. βρίσκεται σε κίνδυνο!»

Έρχονται «χοντρά» γεγονότα πάνω από τη γηραιά ήπειρο.


Σε πανικό φαίνεται πως βρίσκονται πολλά από τα «υψηλόβαθμα» τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ευρισκόμενα πάντα σε καίριες θέσεις πίσω από το
«δημιούργημα» που ονομάζεται σήμερα Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο γνωστός σε όλους Τζορτζ Σόρος, ένα από τα «πολύ καλά παιδιά» της νέας εποχής, στάθηκε στα σημάδια που σύμφωνα με τον οποίον προαναγγέλλουν ένα νέο μεγάλο ξέσπασμα κρίσης. 
 Αυτή τη φορά η κρίση θα είναι αμιγώς ευρωπαϊκή και πιθανότατα συντελέσει στην διάλυση της Ε.Ε. Μακροπρόθεσμα ωστόσο θα αποτελέσει έναν ακόμη παγκόσμιο κίνδυνο για ανάφλεξη μίας ακόμη μεγάλης οικονομικής κρίσης που θα ξεπερνάει τα ευρωπαϊκά σύνορα. 
 Αυτά διαμηνύουν τώρα τα τσιράκια της Νέας Τάξης, εξαπλώνοντας σκόπιμα ή μη τα σενάρια για μία ηχηρή διάλυση της Ε.Ε. 
 Στον απόηχο λοιπόν της μεγάλης κρίσης σε Ιταλία και Ισπανία και με το μέτωπο της Ελλάδας να μην έχει κλείσει εντελώς, ο δισεκατομμυριούχος αναφέρθηκε στον κίνδυνο διάλυσης της Ε.Ε. που δεν είναι πλέον «δυνητικός», αλλά αποτελεί μία σκληρή πραγματικότητα: «Η σοβαρή επιδείνωση στις σχέσεις ΗΠΑ-Ε.Ε. θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ευρωπαϊκή οικονομία και θα προκαλέσει άλλες εξάρσεις. Μπορεί να βρισκόμαστε ενώπιον μίας άλλης ακόμη δριμύτερης οικονομικής κρίσης. Η Ευρώπη δεν βρίσκεται απλά ενώπιον ενός δυνητικού κινδύνου, αλλά αυτός ο κίνδυνος αποτελεί μία σκληρή πραγματικότητα. Όλα όσα ήταν να εξελιχθούν άσχημα έχουν ήδη εξελιχθεί». 
 Τα παραπάνω δήλωσε ο Τ.Σόρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων σήμερα στο Παρίσι, υπεραμυνόμενος των θέσεών του για ανάκληση του Brexit. Ο ίδιος υποστήριξε πως τα οφέλη για την ήδη πληγωμένη Ευρώπη από μία παραμονή της Μ.Βρετανίας στην Ε.Ε. θα είναι πολύ μεγαλύτερα από την έξοδο μίας τόσο ισχυρής οικονομίας.                                                  πηγη        

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com