Translate

Η εγκληματικότητα που τεχνηέντως επιβάλλει το νεοταξικό πρότυπο έχει περάσει σε άλλο επίπεδο


Σαν να μην έφταναν τα εφιαλτικά προβλήματα, 8 που δημιούργησε η Οικονομική κρίση στην χώρα μας, οι πολίτες καθημερινά αντιμετωπίζουν πρόβλημα..ανασφάλειας. 

Οι κακοποιοί έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και δεν φοβούνται ούτε την αστυνομία. 
 Το περιστατικό που σημειώθηκε εχθές στον Ασπρόπυργο Άγνωστοι δράστες έβαλαν φωτιά με εύφλεκτο υγρό χθες σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο, στην οδό Θρασυβούλου, δίπλα από το Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου. 
Από τη φωτιά καταστράφηκαν ολοσχερώς δύο αυτοκίνητα, ενώ άλλα τρία υπέστησαν φθορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τα αυτοκίνητα είχαν κατασχεθεί από την αστυνομία και αποτελούσαν πειστήρια για εγκληματικές ενέργειες. Σημειώνεται ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 
 Βλέπουμε λοιπόν, ότι οι δράστες πλέον δεν λογαριάζουν την αστυνομία και δρουν ανενόχλητοι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και ειδικότερα η Αττική, είναι το εξής: Διάφορες ομάδες δρουν ανενόχλητες και κάνουν στην κυριολεξία ότι θέλουν. Δυστυχώς οι πολίτες της χώρας, ζούνε καθημερινά με τον φόβο να μην μπει κάποιος κλέφτης μέσα στο σπίτι τους. 
Το τελευταίο διάστημα, έχει αυξηθεί πολύ η εγκληματικότητα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Οικονομική κρίση ευθύνεται για αυτή την κατάσταση και ίσως δεν έχουν άδικο. Η ζωή του ανθρώπου πλέον έχει χάσει την αξία της, αφού για 50 και 100 ευρώ γίνονται δολοφονίες. 
 Η Ελλάδα του σήμερα, δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα της δεκαετίας του 60. Κάποτε οι άνθρωποι ζούσανε ήρεμα και τα εγκλήματα δεν ήταν τόσο συχνό φαινόμενο. Δυστυχώς όμως, πλέον κανένας δεν νιώθει ασφαλής. Η αστυνόμευση δεν επαρκεί σε κάποιες περιοχές και η αλήθεια είναι ότι από το 2009 και μετά, έχουν γίνει πολλές περικοπές στην αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι: Πάρα πολλοί αστυνομικοί χρησιμοποιούνται για την φύλαξη πολιτικών προσώπων, ενώ για την φύλαξη των πολιτών χρησιμοποιούνται σαφώς λιγότεροι αστυνομικοί. 
Για αυτό δεν φταίνε οι αστυνομικοί, καθώς τις αποφάσεις δεν τις παίρνουν οι ίδιοι. Το θέμα όμως είναι ότι ο κόσμος υποφέρει και μέχρι στιγμής κανένας δεν φαίνεται πρόθυμος να βρει μια λύση!                                                πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com