Translate

ΗΠΑ: Νεαρή λευκή φοιτήτρια ποζάρει με ένα AR-10. Ο απόλυτος εφιάλτης της αριστεράς ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΥΛΗΔΩΝ


Ed Straker (AmericanThinker) / ΚΟ

Η αριστερά ποντάρει πολλά στους αποκαλούμενους «Millennials», την τελευταία κατηγορία ζόμπι που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου ώστε όταν θα εξαχθούν από τα εργοστάσια τετραετούς κατήχησης να είναι σωστά προγραμματισμένα ώστε να είναι ακόμα λίμπεραλ από τους προκατόχους τους, σε θέματα «κοινωνικής δικαιοσύνης», ανδρών που προσποιούνται ότι είναι γυναίκες, ελέγχου των όπλων και λοιπά.

Φανταστείτε, λοιπόν, πόσο αισθάνθηκαν να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια τους όταν ένας από τους δικούς τους γυρίζει εναντίον τους.

Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για τις φωτογραφίες της αποφοίτησής μου. Ως γυναίκα, αρνούμαι να είμαι θύμα και η δεύτερη τροπολογία εξασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται να είμαι. Αυτά γράφει η KaitlinMarie που γιόρτασε την αποφοίτησή της από το πανεπιστήμιο Kent Stateεμφανιζόμενη με ένα αυτόματο τυφέκιοAR-10. Δήλωσε ότι ζητεί να έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Αυτός είναι ο εφιάλτης των λίμπεραλ: μια νεαρή ελκυστική λευκή γυναίκα με άποψη που όχι μόνο υπερασπίζεται το δικαίωμα να φέρει όπλα, αλλά στην πραγματικότητα ποζάρει με το όπλο της! Η Marie στην ουσία κάνει την άσκηση του δικαιώματος της δεύτερης τροποποίησης μόδα, γι 'αυτό είναι ένας τέτοιος κίνδυνος για την αριστερά.

Προφανώς, οι λίμπεραλ απλά δεν μπορούν να κατανοήσουν τη διαφορά μεταξύ ενός εγκληματία που έχει πυροβόλο όπλο και ενός νομοταγούς πολίτη που το φέρει.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com