Translate

Λαθρομετανάστες στην πλειονότητα τους μουσουλμάνοι καταλαμβάνουν «ενεργές» δομές του Κράτους vid

Ιδού οι «επενδυτές» της κυβέρνησηςΑποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ

Η αυξημένη μεταναστευτική ροή, μπροστά από το νέο λιμάνι της Πάτρας, συνεχίζεται και πλέον οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες καταλαμβάνουν δομές του Δημοσίου.

Έτσι, μετά τον χώρο της Αβέξ, του Λαδόπουλου και της Πειραϊκής Πατραϊκής, κάποιες από τις ομάδες των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, διαμένουν το τελευταίο διάστημα στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων που ανήκει στον Δήμο Πατρέων.
Σύμφωνα με κατοίκους και περαστικούς οι παράνομοι μετανάστες αυτοί μένουν εντός των εγκαταστάσεων των Παλαιών Σφαγείων, σε ένα χώρο που μάλλον τους βολεύει αφού πέρα από τα υπόλοιπα διαθέτει νερό, αλλά και κατασκευές που προφυλάσσουν τόσο από το κρύο, όσο και από την ζέστη.
Οι ομάδες αυτές μπήκαν σταδιακά στον χώρο των Παλαιών Σφαγείων, προφανώς γιατί πλέον δεν χωρούν όλοι στα πρώην εργοστάσια του Λαδόπουλου και της Αβέξ.
Τώρα θα… επενδύσουν και στα Παλαιά Σφαγεία.
Τα Παλαιά Σφαγεία ανήκουν στον δήμο της Πάτρας, είναι περιουσιακό στοιχείο αυτής της πόλης και των δημοτών της και θα πρέπει να προστατευθεί αφού δεν είναι σε εγκατάλειψη.
Αντίθετα υπάρχουν σχέδια για την αξιοποίηση του, ενώ τα καλοκαίρια αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους συναυλιακούς χώρους της Πάτρας.
Αυτές είναι οι επενδύσεις που φέρνουν οι μετανάστες; Ζήτω η ανάπτυξη λοιπόν! Στα χέρια τους και κρατικές δομές που χρησιμοποιούν οι Δήμοι της χώρας.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com