Translate

Νέο πρόγραμμα «οριζόντιων δράσεων» για τα παιδιά: Σε λίγο θα τα «αρπάζουν» από την κούνια; vid

Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας! Όπως εκείνα εκπαιδευτούν, έτσι θα πράξουν μελλοντικά.
Αυτό το Κράτος δείχνει να το γνωρίζει και πράττει αναλόγως.

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης δήλωσε ότι, το 2018, θα υπάρξει ένα σύνολο οριζόντιων δράσεων για όλα τα παιδιά, τα οποία από τεσσάρων χρονών, στην Ελλάδα, θα φοιτούν υποχρεωτικά στο νηπιαγωγείο.
Ωστόσο, όλα δείχνουν πως το Κράτος τα θέλει στα χέρια του ακόμα πιο μικρά, προκειμένου να το θεωρούν «οικογένεια», αντικαθιστώντας την βιολογική.
Κατά αυτόν τον τρόπο θα τους περάσει πιο εύκολα, η διεθνιστική νοοτροπία (πολυπολιτισμικότητα, έμφυλες ταυτότητες κοκ).
Αναφερόμενη στο… δημογραφικό πρόβλημα, η κα Φωτίου ανέφερε ότι οι Γάλλοι διαθέτουν 24 ώρες δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς, έχουν αντιμετωπίσει το δημογραφικό κι έχουν μία σειρά παροχών για τη μητρότητα, το παιδί και τα πρώτα χρόνια του.
Μιλώντας στην ΕΡΤ3, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης είπε ότι θα δημιουργηθούν εφέτος 400 νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί, ενώ το 2019 και το 2020, θα δημιουργηθούν 1.800 νέες δομές για 165.000 παιδιά.
Γιατί όμως η κα Φωτίου αναφέρθηκε στην Γαλλία;
Η κυβέρνηση Μακρόν καθιστά υποχρεωτική την φοίτηση στο σχολείο από την ηλικία των τριών ετών!!!
Ο Γάλλος πρόεδρος έλαβε την απόφαση ότι τα παιδιά από την ηλικία των τριών ετών, θα φοιτούν πλέον υποχρεωτικά στο σχολείο.
Πρόκειται για ένα μέτρο το οποίο θα τεθεί σε ισχύ από το 2019 με τη γαλλική εφημερίδα «Liberation» να σχολιάζει πως πρόκειται για ένα συμβολικό μέτρο το οποίο αποσκοπεί κυρίως στην καθιέρωση του νηπιαγωγείου, καθώς η υποχρεωτική εκπαίδευση στην Γαλλία άρχιζε από τα 6 χρόνια!
Σύμφωνα με το Μέγαρο των Ηλυσίων, η «απόφαση να καθιερωθεί από την ηλικία των τριών ετών η υποχρεωτική εκπαίδευση, αντικατοπτρίζει την επιθυμία του Γάλλου προέδρου να κάνει το σχολείο τόπο πραγματικής ισότητας και να αναγνωριστεί η σημασία του νηπιαγωγείου, το οποίο δεν θα πρέπει πλέον να θεωρείται απλά ως προθάλαμος για το δημοτικό σχολείο».
Θα θεωρείται αρχή της εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά, τα οποία θα «πλάθωνται» ανάλογα με τις οδηγίες του Κράτους και ΟΧΙ των γονέων!                                             el.gr
Εl.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com