Translate

H ''σοφία'' του Lemmy σε ατάκες

“Oι άνθρωποι δεν γίνονται καλύτεροι όταν πεθαίνουν,Φωτογραφία του Σπυρίδων Ρεπούλιος.

απλά τους μνημονεύουμε σαν να είναι καλύτεροι.
Είναι ένα ψέμα! Οι άνθρωποι είναι πάντα καθίκια, απλά είναι νεκρά καθίκια!” έγραψε στο βιβλίο του White Line Fever.

"To μόνο ενδιαφέρον που βρίσκω στη θρησκεία είναι πόσους ανθρώπους έχει σφαγιάσει” είπε στοLouder Than War.“Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να κουνάς το πέος σου μπροστά σε άλλους όταν το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν τα δικά τους” έγραψε στο White Line 
“Ό,τι είναι ευχάριστο σε αυτή τη ζωή, είναι επικίνδυνο” είπε στην The Independent.
“Eαν θες να είσαι ένας απίθανος αστέρας του ροκ, τράβα γίνε. Ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει ανθρώπους συνηθισμένους επάνω στη σκηνή, θέλουν να βλέπουν ένα πλάσμα από άλλο πλανήτη” είπε στο Rock and Roll Hall of Fame.
“Eίναι προφανές ότι η αλήθεια δεν αρέσει στους ανθρώπους αλλά εμένα μου αρέσει. Την λατρεύω γιατί ενοχλεί πολλούς. Εάν τους αποδείξεις ότι λένε ανοησίες ίσως κάποια στιγμή ένας από αυτούς θα πει: ‘Ω, για στάσου μια στιγμή, ήμουν λάθος’. Ζω για αυτές τις στιγμές. Είναι σπάνιες, πίστεψε με” έγραψε στο White Line Fever.
“Οι άνθρωποι ξεσκίζουν ο ένας τον άλλον από πάντα. Τίποτα δε σκοτώνει μια σχέση όσο η δέσμευση” είπε στο Spin.
“Δεν μετανιώνω. Οι μετάνοιες δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Είναι πάντα αργά όταν μετανιώνεις” είπε στοClassic Rock.
“Τα νέα παιδιά είναι δειλά” είπε το 1988 σε συνέντευξη του στον David L. Wilson.
“O θάνατος είναι κάτι αναπόφευκτο, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι κάτι που συνειδητοποιείς όσο μεγαλώνεις. Δεν με απασχολεί. Είμαι έτοιμος για αυτόν. Όταν πεθάνω θέλω να πεθάνω κάνοντας αυτό που ξέρω να κάνω καλά. Αν πεθάνω αύριο δεν θα παραπονεθώ. Πέρασα καλά” είπε στο Classic Rock.
Τέλος ο Lemmy θα προτιμούσε να ασχοληθείς με αυτό το heavy metal πάντα παρά να τον πενθείς. Σίγουρα.Αποτέλεσμα εικόνας για lemmy quotes
spy
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com