Translate

Έξαλλος ο Κιμ – Στο… κυνήγι του ανθρώπου που με γκράφιτι τον αποκαλεί «γιο τανασπού»


Αποφασισμένος να κινήσει γη και ουρανό προκειμένου να βρει τον υπεύθυνο πίσω από τη δημιουργία γκράφιτι που τον περιγράφουν ως «γιο πουτ@@». 

Τα κτίρια της πρωτεύουσας Πιονγκγιανγκ, γέμισαν πρόσφατα με συνθήματα που δεν ήταν διόλου κολακευτικά για τον πρόεδρο της χώρας. 
 Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε σε πάνω από 20.000 κατοίκους να στείλουν χειρόγραφα σημειώματα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εντοπίσει τους βανδάλους γκράφιτι. 
Η ομάδα ασφαλείας του Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ήδη ερευνήσει πάνω από 20.000 κατοίκους της περιοχής.
 Όλοι όσοι βρίσκονται στο στόχαστρο έπρεπε να υποβάλλουν δείγματα του γραφικού τους χαρακτήρα με ιδιόχειρο σημείωμα τα οποία θα μελετηθούν προσεκτικά για να δουν αν ταιριάζουν με τα γκράφιτι. Ένας κάτοικος της Πιονγκγιανγκ, δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες, στην ιστοσελίδα Daily North Korea: 
«Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά τεταμένη τώρα και πολλοί πιστεύουν ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν σύντομα θα δώσει προσωπικές οδηγίες για το θέμα αυτό». Ένας πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Βόρειας Κορέας, που ζει τώρα στη Νότια Κορέα, δήλωσε πως παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν σε εργοστάσια ή πανεπιστήμια, αλλά το τελευταίο είναι το πιο σημαντικό δεδομένου του ρητού μηνύματος κατά του Κιμ.
 Όπως είπε: «Κάποιος εδώ πιστεύει πως αξίζει τον κίνδυνο να εκφράσει αυτό το μήνυμα δημόσια δυσαρέσκειας σε ένα κυβερνητικό κτίριο».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com