Translate

ΗΠΑ: Στρατολογούν μικρούς μαθητές ώστε να περάσουν την προπαγάνδα τους vid

spyΟι προπαγανδιστές της Νέας Τάξης προσπαθούν να επιβάλουν την ατζέντα τους με οποιοδήποτε κόστος.
Ποια είναι η ατζέντα τους
Θέλουν να φτιάξουν ένα νομοσχέδιο για τον έλεγχο των
όπλων, ώστε να αφοπλίσουν τους Αμερικανούς πολίτες με σκοπό να μπορούν να τους ελέγχουν χωρίς να υπάρχει φόβος αντίδρασης.
Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους, τόλμησαν να πολιτικοποιήσουν το μακελειό της Φλόριντα. Το χειρότερο δεν είναι το ότι πολιτικοποίησαν το μακελειό αλλά το ότι προσπαθούν να στρατολογήσουν μικρούς μαθητές, με σκοπό (οι μαθητές) να ζητήσουν τον  έλεγχο των όπλων.
Για ποιο λόγο στρατολογούν μικρά παιδιά
Οι λεγόμενοι διεθνιστές θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα μικρά παιδιά γιατί πιστεύουν ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι θα «ευαισθητοποιηθούν» και με αυτό τον τρόπο θα περάσει η ατζέντα τους απλά και εύκολα. Είναι περιττό να πει κανείς ότι αυτή η τακτική είναι εντελώς απαράδεκτη.
Μερικοί αριστεροί το πήγαν και ένα βήμα παραπέρα και δήλωσαν ότι τα παιδιά θα πρέπει να έχουνδικαίωμα ψήφου από τα 16. Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής του Χάρβαρντ Laurence Tribe ο οποίος είναι γνωστός για τις θέσεις που έχει πάρει κατά του Τράμπ, θεωρεί ότι οι έφηβοι θα πρέπει να ψηφίζουν.
Γιατί θέλουν να δώσουν δικαίωμα ψήφου στα παιδιά
Ο λόγος είναι απλός, τα μικρά παιδιά δεν έχουν διαμορφώσει άποψη για την πολιτική αφού δεν ασχολούνται με αυτό το κομμάτι. Επομένως οι νεαροί είναι πολύ εύκολο να πιστέψουν την προπαγάνδα που τους πλασάρουν απευθείας μέσα στα σχολεία.
Μα θα πει κανείς οι μεγαλύτερης ηλικίας ψηφοφόροι δεν είναι θύματα της προπαγάνδας;
Φυσικά και είναι, απλά τουλάχιστον αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν και πληρώνουν φόρους οπότε μπορούν να καταλάβουν τι τους συμφέρει περισσότερο (όχι πάντα) για αυτό άλλωστε και επέλεξαν τον Τράμπ ο οποίος μείωσε κατακόρυφα την φορολογία.
Αν οι νεαροί οι οποίοι δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρους ψήφιζαν, είναι αρκετά πιθανό να επέλεγαν την Κλίντον λόγο άγνοιας!Αξίζει να αναφερθεί και το εξής:Γνωστά Αμερικανικά ΜΜΕ τα οποία είναι φιλικά προσκείμενα προς τον Τράμπ, υποστηρίζουν ότι οι Δημοκρατικοί (Αντιπολίτευση-Διεθνιστές) χρησιμοποιούν παιδιά-ηθοποιούς ώστε να κάνουν επίκληση στο συναίσθημα των πολιτών και με αυτό τον τρόπο να καταφέρουν να κάνουν τον λαό να ζητήσει τον «έλεγχο των όπλων».Πάντως πολλά ιδιωτικά σχολεία στις ΗΠΑ εκπαιδεύουν τους μαθητές τους και τους καθηγητές τους  στην χρήση των όπλων.«Με αυτό τον τρόπο απαντούν οι Αμερικανοί στην έξαρση της βίας»       πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com