Translate

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ vids


Πρώην υπουργός άμυνας του Καναδά αποκαλύπτει όλα τα σχέδια της ελίτ. Τονίζει στο βίντεο ότι «αν φοβάται κάτι η ελίτ είναι ότι μπορεί εσείς να ξυπνήσετε μια μέρα και να
καταλάβετε όλο το παγκόσμιο βρώμικο παιχνίδι των Μπίλδενμπεργκ (Bildenberg) και τότε οι δικές τους ημέρες θα είναι μετρημένες.
»Αυτήν την στιγμή σας δένουν τα χέρια με τις τράπεζες , θα υποβάλουν και θα υποχρεώσουν το πλαστικό χρήμα, και θα φροντίσουν να σας έχουν τρομοκρατήσει τόσο τους επόμενους μήνες, που θα είστε ευγνώμων και θα παρακαλάτε με την κυριολεξία να έρθει ο παγκόσμιος στρατός και η παγκόσμια κυβέρνηση που θα φέρει την δήθεν ‘τάξη’, «ειρήνη» μέσα από το απέραντο χάος. »
Οι μαριονέτες τους σε κάθε χώρα είναι οι κυβερνήσεις που εξυπηρετούν την Νέα Τάξη (σε μας τα δυο μεγάλα κόμματα φυσικά και αυτοί που τους υποστηρίζουν). Συνεχίστε να τους ψηφίζετε και δείτε τα επόμενα χρόνια το κατάντημα σας. Ψάξτε στο διαδίκτυο και δείτε ποιοι είναι στην λέσχη Bildenberg από τους σημερινούς πολιτικούς (μαριονέττες της Νέας Τάξης).
Ακόμα δεν είδατε τίποτα σύμφωνα με τον γέροντα μας, «νηνεμία πριν την τρικυμία».
Και στο επόμενο βίντεο κάποιος ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στο μέλλον. Δείτε το βίντεο
ΞΥΠΝΑ…. !!!!!! ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ VIDEO ΣΟΚ!!!
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τα μασονικά σύμβολα. Δείτε ποιοι είναι φέτος στην συγκέντρωση της Λέσχης καθώς και τα μασονικά σύμβολα που βρίσκονται στο προαύλιο του ξενοδοχείου που θα φιλοξενήσει φέτος την διάσκεψη. Δείτε ποιοί είναι στην φετινή λίστα τους.
Οι 155 προδότες της Ελλάδας!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Τι είναι η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, δειτε το ολοι.

Αν δεν προσέξουμε μετά από όλα αυτά στις επόμενες εκλογές θα φταίμε εμείς οι ίδιοι για την τύχη μας.
.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com