Translate

Η «ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ» ΞΕΦΤΙΛΑ - vids

Απλώς κοιτάξτε τους, κάπου στο Ηνωμένο Βασίλειο πιθανόν; Πού είναι άραγε οι αστυνομικοί;

Μουσουλμανικές No-Go ζώνες την Γαλλία.
Λοιπόν, τώρα υπάρχει μια εφαρμογή που ξεκίνησε στο Παρίσι, η οποία προειδοποιεί τους ανθρώπους εάν βρίσκονται κοντά σε μια No-Go Zone και δίνει ειδοποιήσεις που λένε στους χρήστες εάν διατρέχουν κίνδυνο σεξουαλικής επίθεσης.

Επιπλέον, μερικοί σταθμοί του μετρό του Παρισιού μετατρέπονται σε No-Go-Zones, όπου, εξαιτίας της αύξησης της βίας, ορισμένοι οδηγοί μετρό δεν θα σταματήσουν πια σε ορισμένους σταθμούς στα βορειοανατολικά του Παρισιού.
Και στην Ιταλία σκοτώνονται για το φαγητό στα χοτ σποτ.
Όταν οι Αφρικανοί λαθρο είδαν ότι είχε τραυματιστεί ένας από τους δικούς τους, όλοι πήραν τα παπούτσια τους και έφυγαν αφήνοντας το «θύμα» αιμόφυρτο ,όλο το πάτωμα πλημμύριζε με το αίμα να στάζει από το πρόσωπό του.
Όλα για την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Ξέρατε ότι οι μουσουλμάνοι της 2ης και 3ης γενιάς στην Ευρώπη είναι πολύ πιο επιρρεπείς στην υποστήριξη της βίαιης τζιχάντ για την υπεράσπιση του Ισλάμ από τους γονείς ή τους παππούδες τους;
Καθηγητής αστρονομίας στο Τέξας ξαφνικά έγινε μουσουλμάνος και έκτοτε δαιμονίστηκε-τρελάθηκε. Συγκεκριμένα, μπήκε στο κτίριο στην αίθουσα διδασκαλίας και έκανε μαθήματα Ισλάμ αντί να εκτελεί το μάθημα της αστρονομίας.
Σε μια προσπάθεια να εξουδετερώσουν την εισροή κυρίως μουσουλμάνων οικονομικών μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, ενώ παράλληλα διευκόλυναν την απέλασή τους, η Ελβετία έχει απαγορεύσει επισήμως την ιθαγένεια για τους μετανάστες που έχουν αποδεχθεί οποιαδήποτε μορφή ευημερίας τα τελευταία 3 χρόνια.
Για όσους δεν μπορούν ή δεν επιλέγουν να μην παράσχουν έγκυρη τεκμηρίωση σχετικά με τη χώρα καταγωγής τους (πλειοψηφία), θα πρέπει να επιστρέψουν όλα τα ευεργετήματα κοινωνικής πρόνοιας που έλαβαν πριν ακόμα θεωρηθούν ως μόνιμα.
Αυτό που οι ηγέτες της ΕΕ αναγκάζουν σε ένα πληθυσμό που είναι κυρίως εφησυχασμένος, είναι η μαζική διδασκαλία και επανεκπαίδευση της χριστιανικής πλειοψηφίας, με στόχο την ομαλοποίηση του Ισλάμ. Υποδηλώνοντας έτσι ότι το Ισλάμ είναι απλώς μια άλλη θρησκεία και όχι η εξτρεμιστική θεολογία και η βίαιη θρησκεία θανάτου που είναι στην πραγματικότητα. Γερμανοί επιστήμονες μάλιστα υποδηλώνουν ότι ο πληθυσμός θα πρέπει να καταπολεμάται με οξυτοκίνη, την ορμόνη της αγάπης ,πράγμα που κάνει τους ανθρώπους να δέχονται περισσότερο επικίνδυνους εξωτερικούς εισβολείς.
Γιατί οι Βρετανοί πολίτες υπόκεινται σε αστυνομικές έρευνες και ακόμη και συλλήψεις για να εκφράσουν τις απόψεις τους ή να μοιραστούν περιεχόμενο από ιστολόγια στο εξωτερικό, όπως αυτό. Ενώ αγαπάμε τα βρετανικά ξαδέλφια μας, πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί δεν υπάρχει εθνική δημόσια κατακραυγή ή μαζικές διαμαρτυρίες ενάντια σε ένα σύστημα που γίνεται καθημερινά πιο τυραννικό και περιορίζοντας τις ελευθερίες που όλοι θεωρούν δεδομένες.


nikosxeiladakis.gr
Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com