Translate

Αθήνα(κέντρο- εξάρχεια): Ένα απέραντο Γκέτο και η ΑΠΑΝΤΗΣΗ των αστυνομικών! vid

Η Αθήνα(κέντρο - εξάρχεια) που κάποτε ήταν το κέντρο του πολιτισμού τώρα πια έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο γκέτο.
Τα ναρκωτικά κυκλοφορούν παντού και η νεολαία έχει καταστραφεί από αυτά, την ίδια ώρα πάσης φύσεως εγκληματικά στοιχεία τρομοκρατούν τους πολίτες διαφόρων περιοχών. Οι κλέφτες έχουν αποθρασυνθεί καιενώ κάποτε έκλεβαν σπίτια μόνο νυχτερινές ώρες και σε ημέρες που οι ένοικοι έλειπαν, πλέον μπαίνουν μέσα σε σπίτια μέρα μεσημέρι και ενώ μέσα βρίσκονται οι ένοικοι. Δείτε τα ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Το έγκλημα μέσα στην Αθήνα έχει πάρει τρομακτικές διαστάσεις και αυτό έχει κάνει πολλούς κατοίκους να φτιάχνουν σπίτια-φυλακές ώστε να προστατευτούν όπως μπορούν. Την ίδια ώρα κανένας Έλληνας δεν μπορεί να αμυνθεί και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι εγκληματίες, οι οποίοι δεν διστάζουν να προκαλέσουν σοβαρές σωματικές βλάβες στα θύματα ακόμα και για λίγα Ευρώ.
Δυστυχώς αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα, ναρκωτικά, κλεψιές, γκετοποίηση περιοχών ακόμα και μέσα στο κέντρο της Αθήνας με γνωστότερο παράδειγμα τα εξάρχεια στα οποία σε πολλές περιπτώσεις ομάδες ακροαριστερών έχουν αντικαταστήσει το κράτος.
Τα λόγια τελειώνουν κάποια στιγμή γιατί είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν αυτή την ανυπόφορη και επικίνδυνη κατάσταση! Σε όλη αυτή την εκρηκτική κατάσταση μια είδηση έκανε την εμφάνισή της και φυσικά μόνο τυχαία δεν είναι. Η είδηση είναι ότι Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής και συνδικαλιστής Κρικέτος Σπύλιος, δήλωσε ότι οι Αστυνομικοί ετοιμάζουν ένα κόμμα και αυτό όπως ήταν λογικό έχει ταράξει τα πολιτικά «νερά.                     πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com