Translate

Μετά τα «εγκλήματα» στην Ουκρανία σειρά παίρνει το ξεπούλημα της Μακεδονίας vid


Με τον Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρει Πάιατ, συναντήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, για το όνομα των Σκοπίων.
Πρόκειται για τον «σατανικό» πρέσβη που θήτευσε στην Ουκρανία που στήριζε, αν όχι ενορχήστρωνε, τα εγκλήματα κατά των ορθόδοξων χριστιανών στην ανατολική Ουκρανία, ενώ συνέβαλε και στο πραξικόπημα κατά της νόμιμης κυβέρνησης Γιανουκόβιτς στην πλατεία Maydan.
Ως πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ουκρανία, ο κ. Πάιατ επέλεξε έναν ενεργό ρόλο με καθημερινές σχεδόν παρεμβάσεις στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα στηρίζοντας τον πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο και τους φιλοναζιστές κατά των ρωσικών και φιλορωσικών (ελληνικών) πληθυσμών.

Αυτός λοιπόν, πρέσβης στην Ελλάδα σήμερα, υπογραμμίζει πως είναι ιδανική περίοδος για… διάλογο προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα της ονομασίας στα πρότυπα των παγκοσμιοποιητών, προφανώς με παράδοση του όρου «Μακεδονία», κάτι που συνιστά άποψη τόσο της ελλαδικής κυβέρνησης, όσο και του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει δημόσια αναφέρει πως το να λέει κάποιος πως «η Μακεδονία είναι ελληνική» είναι επιθετικό και κακό!
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και η συμμετοχή των ΗΠΑ ως τιμώμενη χώρα στην 83η ΔΕΘ. Ο Αμερικανός πρέσβης ανέφερε πως οι ΗΠΑ δεν θα μείνουν μόνο στις εκδηλώσεις που θα γίνουν προς τιμήν τους στη Θεσσαλονίκη για μια εβδομάδα, αλλά θα προβάλλουν το γεγονός και στην Αθήνα.                                            πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com