Translate

«Τρομοκρατούν τους πολίτες για να μην κατέβουν στο συλλαλητήριο της Αθήνας» vid


Με αφορμή πρωτοσέλιδα εφημερίδων και δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν πως η ελληνική αστυνομία εκφράζει φόβους ότι θα προκληθούν επεισόδια στο συλλαλητήριο της
προσεχούς Κυριακής για την Μακεδονία στην Αθήνα, οι διοργανωτές καταγγέλλουν πως οι πολίτες εκφοβίζονται, προκειμένου να μην κατέβουν μαζικά, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ενάντια στην προσπάθεια διαμελισμού της Ελλάδας.

Η δημοσιογράφος και μέλος της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου, Γεωργία Μπιτάκου, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6μ κάλεσε τους Αθηναίους να δώσουν δυναμικό «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, απαντώντας στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για φόβους της ΕΛΑΣ:
«Κάποιοι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης, αλλά και αρκετοί εκπρόσωποι του κοινοβουλίου προσπαθούν να τρομάξουν τους πολίτες να μην έρθουν στο συλλαλητήριο, κάτι το οποίο καταπολεμάμε με κάθε τρόπο. Ακούσαμε γνωστούς βουλευτές να λένε ότι είμαστε ακροδεξιοί όσοι διοργανώνουμε και είναι πραγματικά θλιβερά. Δεν μπορεί κανείς να προσβάλλει ένα τέτοιο τεράστιο ποσοστό του ελληνικού λαού που εκφράζεται πατριωτικά και θέλει την Κυριακή, όπως συνέβη και στη Θεσσαλονίκη, να έρθει στην Πλατεία Συντάγματος για να υπερασπιστεί την πατρίδα του.
Γιατί όσοι κάνουμε αυτόν τον αγώνα έχουμε συγκεκριμένη άποψη: ότι αν δοθεί το όνομα Μακεδονία, ξεκινά ο διαμελισμός της πατρίδας μας. Είναι ξεκάθαρο στην σκέψη μας και το μόνο που θέλουμε είναι να υπερασπιστούμε τοην πατρίδα μας. Δεν έχει σημασία που ανήκει ο καθένας, σε ποιο κόμμα, καλούμε τον κόσμο να έρθει στο συλλαλητήριο με την ελληνική σημαία, να δώσει δυναμικό παρών και να μην ακούει τίποτα από όλα αυτά, γιατί όσο περνάει ο καιρός ο πόλεμος θα συνεχίζεται».
Δείτε επίσης το βίντεο με την κα Μπιτάκου να αντιμετωπίζει την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη.              πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com