Translate

Ο Πάπας προσεύχεται στον Λούσιφερ vid

Ο Πάπας που θα έπρεπε να είναι ο ιεράρχης των απανταχού Χριστιανών και με κάθε ευκαιρία να μιλάει για τον Χριστό, όχι μόνο δεν μιλάει για τον Χριστό αλλά λέει ότι κάνει
κακό εμείς οι απλοί άνθρωποι να έχουμε άμεση επικοινωνία με τον Χριστό. Ο Πάπας λοιπόν υποστηρίζει ότι ο Θεός είναι ο Λούσιφερ, δηλαδή αυτός που έπεσε την Γη σαν κεραυνός και έφερε το Φως. Το πρόβλημα είναι ότι σαν κεραυνός στην Γη έπεσε ο Διάβολος όταν σύμφωνα με την Χριστιανική θρησκεία αποστάτησε από τον Τριαδικό Θεό. Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν και θα ακούσετε ξεκάθαρα ποιος είναι ο θεός του Πάπα.

Για όσους έχουν αμφιβολίες ότι ο Λούσιφερ είναι ο Διάβολος, αξίζει να δείτε το βίντεο που ακολουθεί μέσα από την Εκκλησία του Λούσιφερ όπου φαίνονται ξεκάθαρα οι ανάποδοι Σταυροί που υπάρχουν και αυτό αποτελεί ξεκάθαρα Σατανική πράξη.
Ας δούμε ποιος είναι το πραγματικό Φως: Στο Κατά Ιωάννην, κεφάλαιο 8 και στίχο 12: Πάλιν οὖν αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς ἐλάλησε λέγων· ἐγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου· ὁ ἀκολουθῶν ἐμοὶ οὐ μὴ περιπατήσῃ ἐν τῇ σκοτίᾳ, ἀλλ᾿ ἕξει τὸ φῶς τῆς ζωῆς.
Δεν λέει ότι το φως του κόσμου είναι ο Λούσιφερ αλλά λέει ότι το Φως του κόσμου είναι ο ΧΡΙΣΤΟΣ!      πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com