Translate

Ρύθμισαν το «ρολόι της Αποκάλυψης» λίγο πριν τα «γεγονότα» vid

spy
Η δήθεν υπερθέρμανση και οι «εμπρηστικές» δηλώσεις μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν, «κούνησαν» τους δείκτες του συμβολικού «Ρολογιού της Αποκάλυψης» κατά μισό λεπτό προς τα εμπρός.
Πλέον, οι δείκτες του δείχνουν μόλις δύο λεπτά πριν από τα «μεσάνυχτα» που συμβολίζουν την ολική καταστροφή.
Ο πραγματικός λόγος, ωστόσο, που το ρολόι της «Αποκάλυψης» δείχνει δύο λεπτά πριν ένα μεγάλο πόλεμο, ο οποίος θα σημάνει την απαρχή αλλαγής δεδομένων στον πλανήτη, είναι πως η Εθνική Δεξιά των Τραμπ και Πούτιν δείχνει αποφασισμένη να μην επιτρέψει την εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης στον πλανήτη με αφορμή την δήθεν «υπερθέρμανση» αλλά και την πολιτικοκοινωνικοοικονομική κρίση που τεχνηέντως δημιουργήθηκε.
Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη φορά, μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, που το ρολόι αυτό κάνει «άλμα» προς τα εμπρός και οι λόγοι είναι πολλοί, όπως μας λένε:
1.Ο κίνδυνος ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος με αφορμή την Βόρεια Κορέα.
2.Οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.
Στην πραγματικότητα Πούτιν και Τραμπ προέρχονται από το ίδιο πολιτικοιδεολογικό στρατόπεδο, κάτι που αντικατοπτρίζεται στην πανομοιότυπη πολιτική που εφαρμόζουν (μείωση φορολογίας, ενίσχυση έθνους-κράτους, θρησκείας και οικογένειας).
Ωστόσο για τα προσχήματα, ειδικά στο εσωτερικό των ΗΠΑ, παρουσιάζονται κατά καιρούς ως εχθροί, καθώς η Νέα Τάξη (Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον, Σόρος κτλ.) διατηρεί  ακόμα κυβερνητικούς μηχανισμούς υπό την επιρροή της.
Στην πραγματικότητα λοιπόν οι τεταμένες σχέσεις αφορούν τις αριστερόστροφες πολιτικές δυνάμεις πριν τον Τραμπ με την Εθνική Δεξιά του νέου Αμερικανού Προέδρου και του Πούτιν.
3. Οι εντάσεις στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας.
4. Η δήθεν υπερθέρμανση με χιόνια μέχρι και στην Σαχάρα.
5. Φυσικά η Μέση Ανατολή και η Ιερουσαλήμ.

Μια βασική ανησυχία είναι αυτό που οι επιστήμονες χαρακτήρισαν «θάνατο της διπλωματίας» υπό την κυβέρνηση Τραμπ.
Το μόνο βέβαιο είναι πως σε περίπτωση ξεσπάσματος παγκοσμίου πολέμου ή οικονομικού κραχ, θα κατηγορήσουν τον Τραμπ, ασχέτως αν εκείνος είναι υπεύθυνος ή όχι.
Οι «επιστήμονες» της Νέας Τάξης απειλούν ολόκληρη την ανθρωπότητα με το να μηδενίσουν το ρολόι της Αποκάλυψης.                                                           πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com