Translate

αποκάλυψη: Αυτό που έδωσαν στο Νταβός και θα μοιραστεί σε όλους τους ανθρώπους vid

spyΟι περισσότεροι συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός παρουσιάζονται ως ένθερμοι υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης, η οποία στοχεύει στην
εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης με ένα κέντρο διαχείρισης των πάντων.
Φυσικά και της τροφής!
Έτσι, στο μενού των καλεσμένων υπάρχει το «απίθανο μπέργκερ - impossible Burger»....
... το συγκεκριμένο μπέργκερ μοιάζει με κρέας, αλλά δεν είναι, ωστόσο φιλοδοξεί να πάρει την θέση του.
Η Τρασί ντε Ζαρντάν, διάσημη σεφ από τις ΗΠΑ, η οποία και δημιούργησε το «Impossible Burger» ή αλλιώς κρέας εργαστηρίου από λαχανικά, συνεργάζεται με την εταιρεία τροφίμων από την Καλιφόρνια Impossible Foods.
Όπως σχολιάζει η Deutsche Welle, η ίδια προσφέρει την νέα δημιουργία της αυτές τις ημέρες στους συμμετέχοντες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.
Πρώτα θα τα δοκιμάσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και μετά θα πάρουν εντολή να τα πλασάρουν και στις χώρες τους.
Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, οι προσδοκίες από την επανάσταση του κρέατος χωρίς κρέας είναι μεγάλες. Ελπίζεται ότι «το κρέας του σωλήνα» θα μπορέσει να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες στην κατανάλωση κρέατος λόγω της… αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού και φυσικά θα καταπολεμήσει την δήθεν «υπερθέρμανση», την ώρα που στο Νταβός το χιόνι εμποδίσει ακόμα και τα αυτοκίνητα να προσεγγίσουν τον χώρο του Παγκόσμιου Φόρουμ.
Παρόμοια προγράμματα προωθούνται στην Γερμανία αλλά και το Ισραήλ.
«Σε σχέση με το κανονικό κρέας το Impossible Burger απαιτεί 95% λιγότερη γη, 74% λιγότερο νερό και παράγει 87% λιγότερες εκπομπές αερίου», τονίζει εκπρόσωπος της εταιρείας Impossible Foods.
Το κρέας είναι ιδιαίτερα σημαντικό στη διατροφή «κυρίως για τα 850 εκατομμύρια των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της πείνας», σύμφωνα πάντα με τον ΟΗΕ. Εκτιμάται μάλιστα πως «μέχρι το 2050 θα διπλασιαστεί η παραγωγή εργαστηριακού κρέατος κυρίως λόγω της μεγάλης ζήτησης στις αναδυόμενες οικονομίες».

Με αφορμή λοιπόν την «προστασία του περιβάλλοντος» θα μας γεμίσουν κρέας εργαστηρίου, σταματώντας την κτηνοτροφία και ελέγχοντας πλήρως τις τροφές!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com