Translate

Αυτοκτονίες: Μεγαλώνει η "μαύρη λίστα" στην Ελλάδα - Ένα εξοργιστικό βίντεο


Σε προηγούμενα άρθρα, είχε θιγεί το μείζον και συνάμα θλιβερό θέμα της απελπισίας των Ελλήνων, που ακόμη και για ασήμαντα θέματα δεν διστάζουν να προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα. 
Δυστυχώς οι αριθμοί (Α)πάνω σε αυτό το ζήτημα δεν μένουν καν στάσιμοι, αλλά αυξάνονται συνεχώς, με την ελληνική κοινωνία να "αιμορραγεί" ελέω της οικονομικής και ηθικής ανέχειας που έχει γονατίσει τους πάντες. 
Σήμερα το πρωί, δύο απανωτά τραγικά περιστατικά ήρθαν να επιβεβαιώσουν τα παραπάνω και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο.
Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ένας άνδρας και δύο παιδιά θα βρουν τραγικό θάνατο μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Νέα Σμύρνη. Αρχικά οι τρεις τους βρέθηκαν αναίσθητοι από τους πυροσβέστες στο χολ του διαμερίσματος, ωστόσο στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός τους.
Επρόκειτο για έναν πατέρα και τους δύο ανήλικους γιους τους, ηλικίας 8 και 10 ετών, που έπεσαν νεκροί στο φλεγόμενο διαμέρισμά τους, σε μία φωτιά που έβαλε ο ίδιος ο αυτόχειρας πατέρας τους!
Οι λεπτομέρειες ωστόσο που βγαίνουν ώρα με την ώρα στο φως συγκλονίζουν ακόμη περισσότερο. Ο διαζευγμένος σύζυγος, που αντιμετώπιζε μεταξύ άλλων και ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να έγραψε στους τοίχους του σπιτιού με μαρκαδόρο: «Σας βαρέθηκα όλους». Αυτό το στοιχείο συνηγορεί πως ο ίδιος έβαλε τη φωτιά στο διαμέρισμα, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα και τα δύο του παιδιά. 
Το αδιανόητο αυτό περιστατικό έχει αφήσει ήδη συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τις πρώτες ώρες της δημοσιότητάς του, ωστόσο δεν είναι το μόνο για σήμερα.
Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως , επίσης στη Νέα Σμύρνη, άλλος ένας άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του. Πρόκειται για έναν 57χρονο που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Αιγαίου. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Αυτή είναι η Ελλάδα της νέας σκοτεινής εποχής, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αντιμετωπίζει πάσης φύσεως σοβαρά προβλήματα, με την μόνη της διέξοδο να είναι τα....ψυχοφάρμακα και ενίοτε ακόμη και η αυτοκτονία. 
Επιτρέψτε μας να προβούμε σε μία αβίαστη σύγκριση, που είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, σε ένα εξοργιστικό βίντεο.Την ώρα που οι Έλληνες πέφτουν μέσα στον "λάκκο της απελπισίας", αυτά λένε οι εκφραστές του περίφημου αριστερού "success stoy":            ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com