Translate

Δελτίο11: Κλεπτοαλήτ - Χάρβαρντ - Επιχείρηση Πατρίδα


Κλεπτοαλήτ

152 εργολαβίες σε 152 εργολάβους, που τρώνε καλά σε εποχή λιτότητας για αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική προϋπολογισμού 485.697.466,10 ευρώ.
Στα έργα , οι "φιλάνθρωποι" εργολάβοι, απασχολούν "δυστυχισμένους" μετανάστες, για τους οποίους αγοράζουν ένσημα από το ΙΚΑ, και οι οποίοι λαμβάνουν και επιστροφή φόρου και τώρα , «κοινωνικό μέρισμα».
Άραγε θα υπάρξει κάποτε έλεγχος ταυτοποίησης των εργατών;

ΥΓ. Όπως έκανε το αμερικάνικο υπουργείο οικονομικών ,με τις επιστροφές φόρου των εργατών του κ.  Κοσκωτά;

H παρέα του Χάρβαρντ εκτός από την παρέα του Κολεγίου

Οι καλές οικογένειες έστελναν και στέλνουν τα αγγελούδια τους για σπουδές στο εξωτερικό. Από τον κυρ Γιάννη Τρικούπη τον φοροεισπράκτορα του Αλή Πασά που έστειλε το παλικάρι του στις Λόντρες, μέχρι τον συνεργάτη του Μπάλφουρ και της Ιντέλιτζενς Σέρβις και νομικό παραστάτη, (έναντι χρυσής αμοιβής), των κρατουμένων από τους Γερμανούς καταχτητές. Και έστειλαν τον KOULIS σπουδάσει πρωθυπουργός στο Χάρβαρντ.
Και εκεί γνώρισε την Μαρέβα.
Συμφοιτητής και ο Ζωρζ ή Τζών Σφακιανάκης, που εμφανίζεται επίσης ως μέλος του διεθνή μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Endeavor» της Σαουδικής Αραβίας, που στηρίζει επιχειρήσεις, που εχει ανοίξει παράρτημα για να βοηθήσει και την Ελλάδα.
Ιδρύτρια και αντιπρόεδρος στο ελληνικό τμήμα είναι η… Μαρέβα του KOULIS, αλλά δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον Τζον η Τζώρτζ και "ήδη κινείται νομικά εναντίον των συκοφαντών".


Επιχείρηση Πατρίδα

Όταν οι «Αθέατοι μάνατζερς» του σάπιου και διεφθαρμένου πολυπολιτισμικού μας πολιτικού συστήματος της «Ανοιχτής Κοινωνίας των Ιουδαίων Πολιτών», βρίσκονται ενώπιον πολλαπλών αδιεξόδων, (πρωτίστως οικονομικών), τότε με την υποκρισία χιλίων Αυστραλοπιθήκων επικαλούνται τις παλιές καλές αξίες.
Τον «πατριωτισμό», και την «Εθνική διακομματική συνεννόηση», διότι, όλοι, πρέπει να αγαπάμε τη χώρα μας, τους δανειστές της, τις τράπεζες μας και τους «Συμμάχους» μας.

Επιχείρηση "πατριωτισμός"


Σιγά-σιγά θα μας λένε κανονικά μαλάκες αντί για... «τηλεθεατές»! 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com