Translate

ΣΟΚ: Για πρώτη φορά στα χρονικά συμβαίνει αυτό στην παιδική τηλεόραση!! vid


«Άπαξ και ‘αναπαράγετε λευκά παιδιά’ είστε ‘μέρος του προβλήματος’», αναφέρει  η κοινωνιολόγος και ψυχολόγος, καθηγήτρια του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Jessie Daniels. Την ίδια ώρα το
παιδικό κανάλι Disney φροντίζει τα «λευκά αγόρια» να εισάγονται από μικρά στην νοοτροπία τoυ επαίσχυντου κιναιδισμού- ομοφυλοφιλίας, προκειμένου η αναπαραγωγή τους να σταματήσει.
Η καθηγήτρια τόνισε, μεταξύ των άλλων, μέσω Twitter, πως η λευκή οικογένεια προσφέρει «προστασία στους ρατσιστές» και πως «προωθεί την λευκή κυριαρχία».
Με άλλα λόγια πως η οικογένεια των λευκών είναι ρατσιστική.
Προκειμένου λοιπόν να μειωθούν οι «λευκές οικογένειες», το παιδικό κανάλι της Ντίσνεϊ προβάλλει για πρώτη φορά στα χρονικά, σειρά με πρωταγωνιστή έναν gay ανήλικο πιτσιρικά.
Η δραματική κομεντί για παιδιά «Andi Mack», η οποία θα παρουσιαστεί φυσικά και στην Ελλάδα, επικεντρώνεται στη ζωή του 13χρονου Σάιρους Γκούντμαν, που ερμηνεύει ο Τζόσουα Ρας, ο οποίος αναπτύσσει συναισθήματα για τον στενό του φίλο Τζόνα.
Ο Σάιρους θέλει να εμπιστευτεί τα συναισθήματά του σε ένα κολλητό του φίλο, τον Μπάφι, ήδη από το 1ο επεισόδιο της 2ης σεζόν, που έκανε πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου.
Η πρόεδρος της GLAAD, Σάρα Κέιτ Έλλις, εξήγησε ότι η επερχόμενη ιστορία «προωθεί θετικά πρότυπα τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικους θεατές. Με όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους να κάνουν coming out ως LGBTQ άτομα, η σειρά «Andi Mack» αντικατοπτρίζει τις ζωές και τις εμπειρίες, που έχουν ζήσει γενιές νέων LGBTQ ατόμων σε όλη τη χώρα» και πρόσθεσε ότι:
«Η τηλεόραση αποτυπώνει εκφάνσεις της πραγματικής ζωής και σήμερα περιλαμβάνει την LGBTQ νεολαία, που αξίζει να δει τη ζωή της να αναπαρίσταται σε αγαπημένες σειρές. Η Ντίσνεϊ ανέρχεται σε ηγέτιδα στον αγώνα για την ένταξη της LGBTQ νεολαίας και υπάρχουν τόσοι πολλοί νέοι άνθρωποι που θα ενθουσιαστούν, όταν θα δουν την ιστορία του Σάιρους να ξεδιπλώνεται» .                                      πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com