Translate

Tο κοντάρι του Βααλ το Σύμβολο της Ερπετικής Τάξης! ντοκυμαντέρ

<< Η λέξη << οβελίσκος>> σημαίνει στην κυριολεξία << το βέλος του Βάαλ>> η το όργανο αναπαραγωγής του Βάαλ. Είναι πράγματι τρομακτικό να σκεφτούμε στη συνέχεια ότι έχουμε στην πρωτεύουσα μας ένα γιγάντιο οβελίσκο, γνωστό ως το μνημείο της Ουάσινγκτον>>
                                                                                                Δρ.Καθυ Μπερν


Είναι ασύλληπτο το γεγονός ότι η Πεφωτισμένη Ελίτ έχει καταφέρει να γεμίσει όλη τη χωρά της Αμερικής σε εξωτερικούς χώρους και σε κοινή θέα με τόσα πολλά αρχιτεκτονικά έργα, που απεικονίζουν η συμβολίζουν τη σεξουαλική φύση.
Μασονικες σεξουαλικες διαστροφες:
τα συμβολα της  Μασονικης Στοας
είναι γεματα από σεξουαλικα μυνηματα.
  ο γνωμονας και ο διαβητης,
συμβολιζουν τη σταση του
αρσενικου επανω στο θηλυκο
κατά τη σεξουαλικα πραξη.
Το γραμμα <<G>> συμβολιζει
την <<ΙΕΡΗ ΦΩΤΙΑ>>,
την πραξη της  σεξουαλικης αναγεννησης.
Οι έρευνες καταλήγουν ότι οιIlluminati εκπροσωπούν την πιο σεξουαλική <<θρησκεία >> στον κόσμο. Αρχιτέκτονες και κατασκευαστές των Illuminati  και των οργανώσεων τους έχουν αποδείξει την υποταγή τους στο βασίλειο του Σατανά, τιμώντας και αναβιώνοντας τις Μυστηριακές θεότητες και δημιουργώντας νέα σεξουαλικά είδωλα αφιερωμένα σε <<ιερούς>> δαίμονες.

Μυστικές τελετές, σύμβολα, λογότυπα, τέχνη και αρχιτεκτονική είναι διαποτισμένα από συγκαλυμμένο σεξισμό και διαφθορά.
Πάρτε για παράδειγμα το γνώμονα και τον διαβήτη της Μασονικής Στοάς. Ο Άρθουρ Γουειτ, Μασόνος 33ουβαθμού, στο Μυστήρια Μαγεία  ομολογεί ότι αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει την <<ουράνια φλόγα>>- κώδικες λέξεις για τη σεξουαλική πράξη ανάμεσα στο αρσενικό και το θηλυκό. Ο Αλμπερτ Παικ, Μασόνος 33ουβαθμού επίσης, πρώην Ανώτερος Μέγας Μαγιστρος του Σκωτσέζικου Δόγματος του Ελευθεροτεκτονισμου, συμφωνεί με τον Γουειτ, προσθέτοντας ότι το σύμβολο παραπέμπει στο <<βασικό ένστικτο>> (τη σεξουαλική συνεύρεση).
. Η καρφιτσα << Τουμπαλ Κειν>> (tubal cane) που φορουν ορισμενοι Μασονοι, συμβολιζει τα γεννητικα οργανα του αρσενικου (tubaltwo balls= οι δυο ορχεις και cane= καλαμι=φαλος).


PANDEMONIUM, ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΟΙ  ILLUMINATI ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΞ,TEXE MARRS,σελ. 46-47.
                                                                                                 spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com