Translate

Ως τσάρο εμφανίζει τον Βλ. Πούτιν το σιωνιστικό Economist στο εξώφυλλό του


Το νέο εξώφυλλο του βρετανικού σιωνιστικού Economist έχει τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, όπου και τον εμφανίζει ως έναν νέο τσάρο γράφοντας μάλιστα ως υπότιτλο «καθώς ο κόσμος γιορτάζει την
επέτειο 100 χρόνων από την Οκτωβριανή Επανάσταση, η Ρωσία βρίσκεται ξανά υπό την εξουσία ενός Τσάρου».  
Με αυτόν τον τρόπο παρουσιάζει o Economist το εξώφυλλο του νέου τεύχους του, στο οποίο ο Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίζεται ως νέος.. τσάρος της Ρωσίας.  «Δεκαεπτά χρόνια αφότου ο Πούτιν εξελέγη για πρώτη φορά πρόεδρος η επιρροή του στη Ρωσία είναι μεγαλύτερη από ποτέ. 
Η Δύση, που ακόμη βλέπει τη Ρωσία με μετα-σοβιετικούς όρους, συχνά τον αναφέρει ως τον ισχυρότερο ηγέτη μετά τον Στάλιν. Οι Ρώσοι, τόσο οι φιλελεύθεροι μεταρρυθμιστές, όσο και οι συντηρητικοί στη Μόσχα αναφέρονται στον Πούτιν ως έναν τσάρο του 21ου αιώνα. 
Ο Ρώσος πρόεδρος κέρδισε αυτόν τον τίτλο βγάζοντας τη χώρα του από αυτό που πολλοί Ρώσοι αποκαλούσαν χάος τη δεκαετία του 1990 και την έκανε  ξανά υπολογίσιμη δύναμη στον κόσμο», αναφέρει ο Economist στο άρθρο του.   
«Αν και ο Πούτιν ανησυχεί για το "χρώμα" των επαναστάσεων που σάρωσαν την πρώην Σοβιετική Ένωση, η μεγαλύτερη απειλή δεν είναι μία μαζική εξέγερση, ακόμη λιγότερο μία αναβίωση των Μπολσεβίκων. Είναι ότι από την άνοιξη του 2018, οπότε και ο Πούτιν θα αρχίσει την έκτη θητεία του ως Πρόεδρος της Ρωσίας, σε μία εκλογή που θεωρείται σίγουρη, οι εικασίες θα αρχίσουν για το τι θα ακολουθήσει. Και θα αυξάνεται ο φόβος, ότι,  όπως συνέβη και με άλλους Ρώσους ηγέτες, ο Τσάρος Βλαντιμίρ θα ξεσηκώσει... ταραχές στο πέρασμά του», συμπληρώνει ο Economist.  Το εξώφυλλο του Economist όπως αναρτήθηκε στην σελίδα του περιοδικού στο Facebook:

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com