Translate

Πολυμορφικοί Εξωγήινοι Στην Αρχαία Ελλάδα!

Ήταν πολύ σοφοί και μπορούσαν να προφητεύουν κοντινά γεγονότα, αλλά ήταν απρόθυμοι να αποκαλύψουν τα μυστικά του μέλλοντος. Μίλησαν και συμπεριφέρθηκαν σαν άνθρωποι, αλλά δεν ήταν
ανθρώπινης προέλευσης….Ήταν εξωγήινοι πολυμορφικοί που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εδώ και πολύ καιρό… Το ταξίδι και η αναζήτηση μας για την αλήθεια, μας μεταφέρει στην αρχαία Ελλάδα, όπου συναντάμε μια αξιοσημείωτη εξωγήινη φυλή που αργότερα λατρεύτηκε ως θεϊκή… Τα ψάρια ήταν ιερά στους κλασσικούς Έλληνες και Ρωμαίους. Στην ελληνική μυθολογία μπορούμε να διαβάσουμε για ορισμένα αμφίβια όντα που αποκαλούνταν «Οι Γέροι Της Θάλασσας».

<= Τυφώνας Είναι πράγματι πολύ συναρπαστικό. Λέγεται ότι αυτά τα όντα με ουρά ψαριού και ανθρώπινα σώματα, ήταν απίστευτα σοφά. Μπορούσαν να προφητεύουν κοντινά γεγονότα, αλλά ήταν απρόθυμα να αποκαλύψουν μυστικά του μέλλοντος. Χαρακτηριστικό αυτών των όντων ήταν η ικανότητά τους να αλλάζουν το σχήμα τους σε κάτι άλλο, όπως ένα λιοντάρι, έναν αετό ή ένα φίδι. Μιλούσαν σαν τους ανθρώπους, αλλά δεν ήταν ανθρώπινης προέλευσης… Ήταν εξωγήινοι… Ποσειδών. Συνδέεται από τους περισσότερους ανθρώπους με τον πανίσχυρο ελληνικό θεό της θάλασσας. Ωστόσο, πολλοί μελετητές πιστεύουν ότι μια άλλη θεότητα ήταν ο αρχικός θεός της θάλασσας στην αρχή. Αποκαλούνταν Νηρέας, και ανήκε στους γέροντες της θάλασσας. Ήταν ένα πολύ ευγενικό άτομο, που αργότερα αντικαταστάθηκε από τον διάσημο θεό Ποσειδώνα. 

                  
Στη συνέχεια, υπήρξε ο Πρωτέας, που έζησε στα νερά έξω από την Αίγυπτο. Προφανώς, ήταν πολύ δύσκολο να νικηθεί σε αγώνες, γιατί άλλαζε συνεχώς το σχήμα του κατά βούληση. Πριν η Αθηνά γίνει η θεά της Αθήνας, ένας αμφίβιος θεός, ο Κέκροπας ήταν ο αρχικός ιδρυτής και ο πρώτος βασιλιάς της πόλης.



<= Ποσειδών. Ένας πολύ γνωστός και τρομακτικός θεός στην ελληνική μυθολογία είναι το φίδι-Θεός Τυφώνας, η ελληνική εκδοχή του αιγυπτιακού θεού Σετ. Ο Τυφώνας ήταν ένας επαναστάτης που πολέμησε ενάντια στον πανίσχυρο Δία. Όταν ο Δίας πίστεψε ότι είχε κερδίσει τελικά τη μάχη εναντίον των Τιτάνων και ήταν έτοιμος να ανακηρυχθεί νικητής, ένας νέος εχθρός ρίχτηκε στη μάχη, πολεμώντας στο πλευρό των Τιτάνων». Ήταν ο φρικιαστικός Θεός – φίδι, Τυφώνας, πλήρως εξοπλισμένος με φτερά, τα οποία του έδιναν τη δυνατότητα να πετάει εξίσου καλή και αβίαστα, όπως ο Δίας. Ο Τυφώνας περιγράφεται στα ελληνικά κείμενα ως ένα πραγματικό τέρας. » Η Δύναμη ήταν με τα χέρια του σε ό, τι έκανε, και τα πόδια του ισχυρού θεού ήταν ακούραστα. Από τους ώμους του, φύτρωναν εκατόν κεφάλια ενός φιδιού, ενός φοβερού δράκου, με σκοτεινές, τρεμουλιαστές γλώσσες. Από κάτω από τα φρύδια των ματιών του, στα υπέροχα κεφάλια του, φωτιά άστραφτε και φωτιά έκαιγε από το κεφάλι του καθώς αγριοκοίταζε. Και υπήρχαν φωνές σε όλα τα φοβερά κεφάλια του, που πρόφεραν απίστευτους ήχους «..



Νηρέας Προφανώς, αυτό ήταν ένα ασυνήθιστο μείγμα ήχων, που θύμιζαν λιοντάρι, ταύρο και κουτάβι. Θα πρέπει να προστεθεί ότι ο Τυφώνας πρέπει να ήταν πολύ υψηλός, επειδή «τα κεφάλια του έφθαναν στα αστέρια.» Ο Τυφώνας ήταν πιθανότατα ένας γίγαντας. Ο ισχυρός θεός Τυφώνας πρέπει να είχε μια πολύ εντυπωσιακή ιπτάμενη μηχανή, με την οποία έσπερνε τον τρόμο . Ωστόσο, ο Δίας ήταν ένας πραγματικός μαχητής, ο οποίος αρνήθηκε να εγκαταλείψει τη μάχη και ξεκίνησε μια νέα επίθεση. » Ο Δίας βρόντηξε σκληρά και δυνατά, και η Γη γύρω αντήχησε τρομερά, όπως έκανε και ο διάπλατος ουρανός αλλά και η θάλασσα, και οι χείμαρροι, ακόμη και τα κάτω μέρη της Γης. «Και οι δύο πλευρές χρησιμοποίησαν όπλα υψηλής τεχνολογίας. «Εξαιτίας των δυο τους, εξαιτίας των βροντών και των αστραπών, η θερμότητα τύλιξε τις σκούρο μπλε θάλασσες. Και εξαιτίας της φωτιάς από το Τέρας, και τους καυτούς ανέμους και τους φωτεινούς Κεραυνούς, ολόκληρη η Γη έβραζε, και ο ουρανός και η θάλασσα. Μεγάλα κύματα μαινόταν κατά μήκος των παραλιών … Και προέκυψε ένα ατελείωτο τράνταγμα.»



Δίας – Τυφώνας Ήταν ένας εξαντλητικός πόλεμος. Και οι δύο πλευρές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν. Τέλος, ο Δίας ήταν αυτός, ο οποίος κατάφερε για πρώτη φορά ένα άμεσο χτύπημα στο στόχο, με τη χρήση του «Φρικιαστικού Κεραυνού» του. Το όπλο «έκαψε όλα τα υπέροχα κεφάλια του τέρατος, όλα αυτά που ήταν γύρω του». Το αποτέλεσμα ήταν η ιπτάμενη μηχανή του Τυφώνα να συντριβεί στη Γη.



<= Πρωτέας «Όταν ο Δίας τον κατατρόπωσε και τον μαστίγωσε με τα κτυπήματα του, ο Τυφώνας σωριάστηκε σαν κατεστραμμένο ναυάγιο. Η τεράστια Γη βόγγηξε. Μια φλόγα ρίχτηκε πίσω, ως απάντηση, από τον πληγωμένο άρχοντα στην αμυδρή, τραχιά, απομονωμένη κοιλάδα του βουνού, που βρισκόταν χτυπημένος . Ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας Γης κάηκε από τον τρομερό ατμό, λιώνοντας όπως ο κασσίτερος λιώνει όταν θερμαίνεται από την τέχνη του ανθρώπου… Στην λάμψη της καυτής φωτιάς η Γη έλιωσε.» Αν και το εναέριο όχημα καταστράφηκε, ο Τυφώνας επέζησε της συντριβής. Ο αγώνας μεταξύ του Θεού- φίδι και του Δία συνεχίστηκε. Διάφορα όπλα αναπτύχθηκαν, και διαφορετικές θέσεις χρησιμοποιήθηκαν ως πεδία των μαχών. Ήταν μια μάχη ζωής και θανάτου, την οποία ο Δίας στο τέλος κατάφερε να κερδίσει, νικώντας τον εχθρό του Τυφώνα. Ένα άλλος πολύ γνωστός Έλληνας θεός ήταν ο Τρίτωνας (δηλαδή το ένα τρίτο), ο γιος του Ποσειδώνα. Ήταν κι εκείνος από τους Γέρους της Θάλασσας, και είχε ουρά ψαριού και κεφάλι ανθρώπου. Τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του, ο Ποσειδώνας, απεικονίζονται συχνά να συνοδεύονται από δελφίνια. Ο DAREMBERG Charles, (1817-1872), φιλόσοφος, μελετητής της Ελληνικής έδωσε μια πολύ καλή περιγραφή του Τρίτωνα και των εξουσιών του.


<= Πολυμορφικοί «Στην Γιγαντομαχία [τη μεγάλη μάχη μεταξύ του Δία και του Τυφώνα] τον βλέπει να μάχεται δίπλα στον πατέρα του 

[Ποσειδώνα], και ο τρομερός ήχος της κόγχης του κοχυλιού του έτρεπε σε φυγή τους αντιπάλους θεούς. Είναι αυτός που έκανε τα νερά της πλημμύρας να υποχωρήσουν καθώς ο Δίας , κατεύναζε, απέδιδε τη Γη στην ανθρώπινη φυλή. Φαίνεται ότι ο Ποσειδώνας ανέθεσε σ ‘αυτόν ένα μέρος των αρμοδιοτήτων του. Μπορούσε, ανάλογα με τις προτιμήσεις του, με το κάλεσμα της κόγχης του, να αναταράσσει ή να ηρεμεί τα κύματα της θάλασσας. Ταρακουνούσε τους βράχους με την τρίαινά του, και έκανε νησιά να ξεπηδούν από τα βάθη του ωκεανού. Όπως και οι άλλοι θαλάσσιοι θεοί, κυρίως ο Νηρέας και ο Πρωτέας, κατείχε το χάρισμα της προφητείας … 
         
Πάνω από τα ισχία, λέει ο Απολλώνιος ο Ρόδιος, το σώμα του είχε σχήμα παρόμοιο με των σωμάτων των ευλογημένων θεών, αλλά κάτω από τα πλευρά του και στις δύο πλευρές, ήταν ευθυγραμμισμένα τα δύο άκρα της ουράς ενός τεράστιου θαλάσσιου τέρατος .. . αρχικά [αυτός ο τύπος του σώματος] ανήκε στον Γέρο της Θάλασσας.» Ο Τρίτωνας δεν ήταν μόνο ένας Έλληνας θεός. Ήταν γνωστός στην Ινδία με την επωνυμία Trita. Οι Γέροι Της Θάλασσας στην αρχαία Ελλάδα ήταν οι άνθρωποι-φίδια (ερπετοειδείς). Αυτά τα ασυνήθιστα όντα διέθεταν εκπληκτικές δυνάμεις και λατρεύονταν σε όλο τον κόσμο … Δεν είναι τυχαίο ότι οι Αμερικανοί Ινδιάνοι πίστευαν ότι τα νερά των λιμνών, των ποταμών και των ωκεανών κατοικούνταν από μια ομάδα μυστηριωδών ατόμων. Τους αποκαλούσαν » Ινδιάνους Του Νερού». Το ψάρι και το φίδι ήταν ιερά σύμβολα σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Ellen Lloyd
Συντάχθηκε από την Ellen Lloyd
Συγγραφέας του «Voices from Legendary Times: We are a bridge between past and future.» Σχετικά με τον συγγραφέα: Ellen Lloyd – είναι μία συγγραφέας που έχει περάσει πάνω από 20 χρόνια ερευνώντας τα αρχαία μυστήρια, τα ιερά κείμενα, και το φαινόμενο των UFO. Είναι η συγγραφέας του «Voices from Legendary Times στο οποίο καταδεικνύει ότι οι φυλές των ανθρώπων έχουν κατοικήσει γη για εκατομμύρια χρόνια, αλλά δεν ήταν όλες τους ανθρώπινες. Επιπλέον, η Ellen έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα σχετικά με τις προϊστορικές επισκέψεις από εξωγήινους, αρχαία μυστήρια και την εναλλακτική ιστορία.

spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com